5 Dag Decorating Top Valentijnsdag Ideeën

Valentijnsdag feest decoraties zijn makkelijk te maken. De basis kleuren rood, wit en roze zijn al voor u geselecteerd. Met het plannen van een van de partijen de kleur keuzes zijn de helft van de strijd. Het volgende wat je moet doen is beslissen over de specifieke versieringen die u wilt gebruiken. Hier zijn 5 grote ideeën om u te helpen beslissen.
5 Top Valentijnsdag Decoratie # 1
Cupid uitsnijdingen
Neem Cupido uitsparingen van de partij aanbod op te slaan. Deze komen in verschillende maten en zijn gewoon het ding voor feesten. Plaats deze strategisch rond uw huis of in de klas waar de mensen zullen zien en te genieten van de uitsparingen. De kosten variëren afhankelijk van de grootte.
5 Top Valentijnsdag Decoratie # 2
Paper Hearts
Knip verschillende maten en kleuren van harten. Deze zijn goedkoop en gemakkelijk te maken. Tape ze overal. Gebruik rood, wit of roze of een combinatie van kleuren. Gebruik mooie rand schaar die je ophalen van het aanbod op te slaan voor een interessante voorsprong op de harten. Stapel harten door het plaatsen van een grote rode op de bodem, lijm een ​​kleinere roze in het midden en een klein wit een op de top. Schrijf Be Mine in het centrum met een rode pen. Maak verschillende harten als deze en wisselen de kleuren.
5 Top Valentijnsdag Decoratie # 3
Ballonnen
U kunt een ballon boeket verlost van de bloemen winkel voor ongeveer $ 25. Gebruik dit als een centraal punt om een ​​kamer of kantoor te versieren. Mylar ballonnen duren dagen. Latex ballonnen met laatste een dag (of twee) op het meest. De meeste ballon boeketten zal omvatten een mylar ballon met 3-5 latex ballonnen. Ballon boeketten kunnen ook worden besteld, zodat ze kunnen worden uit elkaar gehaald en gebruikt om uw kamer of kantoor in kleine groepjes van 2-3 ballonnen versieren. Geef op wat je nodig hebt bij het bestellen.
5 Top Valentijnsdag Decoratie # 4
Heart Garland
Neem dit op bij uw lokale partij levering winkel of bestel online. Deze helpen jazz-up Dag van elke Valentijnsdag partij. Versier ramen, kozijnen, tafel of bureau randen … De mogelijkheden zijn eindeloos. Slingers zal komen in het rood of roze. De kosten zullen variëren met de lengte van de slinger en de grootte van het hart.
5 Top Valentijnsdag Decoratie # 5
Fijne Valentijnsdag Banner
Een banner kan online besteld worden of bij uw lokale teken winkel. U kunt kiezen uit een zware doek banner met klinknagels die buiten kan worden opgehangen voor meerdere dagen of een paar weken of van een dunne plastic banner die kan opgehangen buiten voor een twee-drie dagen. Een 6 ft doek banner zal draaien rond de $ 60 uit de lokale teken winkel. De dunne plastic banner kost ongeveer $ 10 op eBay.
Een ander alternatief is om te bestellen een papieren banner van uw lokale kantoor aanbod winkels. Een 2×4 ft banner met de tekst Fijne Valentijnsdag kunnen worden afgedrukt voor ongeveer $ 6 als je zwart op wit afdrukken. U kunt uw eigen papier harten op het bord voor minder dan een dollar.
Bronnen: Persoonlijke ervaring

Antieke sieraden VS Nieuwe sieraden
EBay Vs Amazon
DIY ingericht Hoofdbanden
Vaarwel, 2013. Hallo, 2013
Vanity Banken voor de Boudoir omgeving
Wat te zoeken in een Fondue Set
Top Toys Van 2 tot 4 jaar
14 februari is net om de hoek!
Beste Roze Bruids Schoenen voor 2013
Review: Gourmet Trends Shappu2000 RVS Knife Set
Vrouwelijke Styled Handtassen voor het voorjaar van 2013

Leave a Reply