5 Eco-Friendly Fashions voor minder dan $ 100

Het land is in een recessie, maar je wilt blijven stijlvol en je handen te krijgen op zoveel milieuvriendelijke mode mogelijk te maken, toch? Ik heb gevonden een paar eco-vriendelijke mode voor minder dan $ 100.
1. Sprout horloges – Organische ronde geval Watch.
Dit is een zeer leuke horloge dat je kunt krijgen bij Nordstroms die letterlijk zal passen elk budget. Het is beschikbaar in 12 stijlvolle kleurencombinaties en heeft een bamboe wijzerplaat en het horloge is ook ontworpen met een riem gemaakt van biologische katoen en heeft een knop vervaardigd uit maïs aftreden.
U kunt deze ecologisch mode voor slechts $ 30.
2. Kearny – Track Style Jacket.
Het is gemaakt van polyester dat is gerecycled, en is voorzien Dri-Release dus het zal je droog en warm te houden op hetzelfde moment. Het is zacht en zal voeren vocht uit de buurt van de magere. Ook duimgaten voorzien, zodat u kunt blijven je handen heerlijk warm warm tijdens de koude-wintermaanden.
U kunt deze vanaf Hornytoad voor slechts $ 38.
Ik zal ook zeggen dat ik op geen enkele manier verbonden met deze eco-vriendelijke open haard opties, en ontvangen geen vergoeding van een van de aanbieders van producten voor mijn review van het product hier.
3. Rook-Gekleurde Gewatteerde jas van FaeriesDance.
Dit is een jas die zal u helpen om door de koude wintermaanden, en het is milieuvriendelijk. U kunt gaan groen en warm te blijven zonder verbreking van de bank. Het heeft twee zakken aan de voorkant, en een aantal geborduurde decor aan de voorzijde.
U kunt addertje onder het gras dit voor slechts $ 72.
4. Mooshoes Frosty Boot van Toe warmers. Dit zijn enkele van de leukste schoenen ik gezien heb, en ik moet toegeven dat ik was zo blij om uit te vinden waren ze eco-vriendelijke op te starten (no pun intended!). Deze echt cut laarzen hebben grote transactie, echt modieus en hebben een geïsoleerde voering. Je bent voeten niet nat worden, omdat ze zijn waterdicht.
Deze laarzen zijn op Mooshoes en zijn slechts $ 65.
5. Mooshoes – Ramos van Keep Schoenen
Elke sluit moet een canvas sneaker, en als je op zoek bent naar een eco-vriendelijk canvas schoen optie, dan is dit zeker het een te gaan met. Ze zijn verkrijgbaar in Dogg Pony, Zwart Turquoise en Red Spring Plaid.
U kunt een paar van deze coole canvas schoenen voor maar 64,99 dollar.
Er zijn een heleboel van echt cool eco-vriendelijke mode, maar het kan moeilijk zijn om eco-vriendelijke mode te vinden voor minder dan $ 100, maar deze zijn zeker enkele items die u kunt beginnen met die u zullen helpen stijlvol verblijf, go green en opslaan u een ton van uw hard verdiende geld in het proces. Is dat niet een win-win voor alle betrokkenen? Ik zal zeggen dat ik geen financiële of andere aansluitingen op deze producten hier.

Lock Bumping Preventie
Kopers Gids voor messenslijpers
Een Reference Guide voor de Top Zeven dingen Mannen moeten nooit, nooit dragen in het openbaar
Vijf Prom Dresses met lage prijzen en hoge stijl
Beoordeling van Panasonic Broodbakmachines
Leopard Jassen voor Winter 2013
Soorten Nasty Retail Customers om Avoid at All Costs
Het maken van een goedkope Boys ‘Gift Basket
Zoek Hot Ringen voor Onder € 50
Mother’s Day Presents – Verras je moeder met deze Special Gifts
Product Review: Kuhn Rikon Nonstick Santoku Knife

Leave a Reply