5 Great Eco-vriendelijke producten

Elektriciteit, zonne-energie, windenergie, waterkracht, dit zijn de sleutels tot het maken van onze planeet een betere en schonere plaats. Hoewel, dit zijn niet de enige manieren om dit proces van helpen, Going Green. Eco-vriendelijke producten die natuurlijke kracht te benutten beginnen om uit te komen op de markt. Bijvoorbeeld, elektrische en zonne-energie aangedreven auto’s is een grote. Ik zal zeker aan te bevelen een verscheidenheid van verschillende eco-vriendelijke producten die variĆ«ren van goedkoop tot duur.
De eerste en waarschijnlijk meest effectieve eco-vriendelijke items die er zijn elektrische auto’s. Deze lopen meestal op zowel de zonne-energie met zonne-energie, of gemeenschappelijke huishouding elektriciteit. Een ander groot ding over hen is dat ze geen schadelijke uitlaatemissies hebben; tegenstelling tot de meeste van gas van vandaag aangedreven voertuigen. Nissan werkt aan een nieuwe elektrische auto genaamd de Leaf. Deze vijf gezeten voertuig heeft een gemiddelde van twee cent per mijl. Dat verplettert het gemiddelde van twaalf cent per mijl gehouden door gas aangedreven auto’s. Jammer genoeg, voor elk nieuw voertuig geld is bijna altijd een probleem. De Nissan Leaf wordt verkocht voor ongeveer $ 30.000.
Daarna volgt een meer mellow product. De Nightstar III Zelf opladen Shake zaklamp is echt eco-vriendelijk. Om het te gebruiken, gewoon te schudden voor een paar seconden, dan draait u de schakelaar en bekijk het branden. Voor slechts dertig seconden schudden, krijg je twintig minuten van heldere LED-licht. Het is geweldig voor zo’n beetje iedereen die behoefte heeft aan een zaklamp bij de hand. De Nightstar verkoopt voor $ 29,95 op Basegear.
De Voltaic Backpack is zeker een goede manier om te gaan groen. Deze rugzak genereert 4,5 Watt zonne-energie, zodat u kunt opladen kleine hand-held items zoals telefoons, mp3-spelers, en gaming systemen. De rugzak wordt geleverd met een batterij die u toelaat om energie op te slaan als je niet nodig hebt, gebruik het dan later als je dat doet. Zelfs als de zon niet toevallig uit, een USB-voedingskabel kunt u de batterij opladen van uw auto, zeg, terwijl u naar uw bestemming voor wandelaars? Het heeft een 600D shell gemaakt van gerecyclede PET, of gerecycleerde flessen. De Voltaic Backpack kost 249 dollar op voltaicsystems.
Hier is een geweldige manier om, zoals op een wandeling weg! Woods Industries 93004 Moonray lampen op zonne-energie, dus je hoeft niet steeds maken over hen loopt de elektriciteitsrekening. Ze hebben ook de optie voor AA-batterijen in te voegen als u absoluut licht nodig, en het is niet zonnig buiten voor hen op te laden. Een vier stuks van deze zonne-energie lichten verkoopt voor 19,99 dollar op Amazon.
De ATP 8GB Earthdrive is de allereerste milieuvriendelijke en recyclebare USB flash drive. Het is geweldig voor het opslaan van video’s, foto’s, muziek en nog veel meer. De aandrijving heeft ook zijn stof-en waterdicht, en schokbestendig. Met deze groene flash drive, kan je niet fout gaan! De prijs van dit artikel verschilt per winkel, maar het lijkt te zijn rond de $ 35 tot $ 45.
Door het gebruik van eco-vriendelijke producten, kunnen we onze planeet een gezondere plaats, en de industrie helpt ons doen, een mooie gadget op een moment.
Geciteerde werken: Nissan Leaf, Nissanusa
Nightstar III Zelf opladen Shake zaklamp, Basegear
Voltaic Backpack, Voltaicsystems
Solar Light Fixures, Amazon
8GB Earthdrive, Walmart

Heeft u een kortingscode?
Hoe kan ik goedkoop Purse Handgrepen zoeken
Five Great Keuzes voor Vancouver Olympic Souvenirs
Pants on the Ground T-shirt Beschikbaar op eBay-winkels
Top Toys Van 2 tot 4 jaar
Masterlock 630D Set-Your-Own-Combination Lock
Valentijnsdag Bloemisten in Douglasville (noordwest-Atlanta)
4 van de Beste Jeugd slaapzakken voor Mountain Hut minder dan $ 100
Dyson DC 17 Animal Cyclone Vacuum – Product Review
Militaire Kortingen op Populair Wireless Plannen
Belang van een Cool Vest

Leave a Reply