5 Grote Manieren om Get What You Want voor Kerstmis

Het is die magische ochtend. Cadeauverpakking pakketten rond de boom. Gaat u krijgen wat je deze kerst wilt? Deze 5 tips maakt het gemakkelijk voor Santa goed te behandelen u voor de feestdagen. Vrouwen van oudsher de neiging om terughoudend over wat ze willen voor de kerst. Sommigen gebruiken giften als een test om te zien of hij echt weet je. Sommige zijn te verlegen om iets te vragen, denken kan een persoon slechte dingen na te denken over haar of ze vraagt ​​om de verkeerde dingen. Dames, als je echt wilt uw gezin een cadeautje van dit jaar laten weten wat je wilt voor Kerstmis, want voor de meeste mensen die proberen te raden is te hard en neemt het plezier van de vakantie te geven. Neem de teleurstelling deel uit van kerst ‘s morgens door je vrienden en familie precies weet wat je wilt voor Kerstmis.

Het verlanglijstje
Veel winkels hebben een verlanglijstje optie op hun website, vergelijkbaar met het registreren voor een bruiloft of baby shower gebruiken voor kerst of verjaardagen stuur ze een e-mail te zeggen Wil je weten wat Marcie te krijgen voor kerst klik hier. Profiteer van deze handige optie. Keuzes te maken uit verschillende prijsklassen en maken het bedienen van uw geheime winkelen Santa’s reis, is de kans groot dat ze het op prijs stellen. Deze optie werkt zeer goed voor out-of-town vrienden en familieleden.
Het belsignaal
Neem uw favoriete tijdschrift of catalogus en ga er doorheen. Plaats een ring rond alle items die u wilt uitpakken onder de boom kerstochtend en vervolgens de geringde publicatie van uw keuze op een opvallende plaats te zetten. Iedereen heeft dagelijkse routines, laat uw wensen in de buurt van de computer toetsenbord, de tv-afstandsbediening, de gaming console of waar de kans groot om het te zien en een felgekleurd notitie bovenop te zeggen dat ik zou echt blij zijn als ik deze voor de kerst ! zet het in je eigen woorden natuurlijk. De meer voor de hand liggende en gemakkelijk het is voor de cadeau-gever, hoe groter de kans op succes.
Het aandeel
Als u en degenen die vieren de feestdagen met u deel te nemen aan een social networking site kan dit een geweldige plek om te delen wat je wilt voor Kerstmis zijn. Het is simpel, post een link naar het object van je verlangen op uw pagina, of voor een meer directe benadering op de muur van de persoon iets te zeggen als zou ik niet kijken geweldig in deze trui? Het zou geweldig zijn als Kerstman heeft het voor mij. Deze methode is niet de beste voor lange lijsten, delen alleen de een of twee items die u echt wilt leren.
De flagrante vermelding
Durf, zijn flagrante, en krijgen wat je wilt. Neem een ​​tip van de jongeren die gewoon zeggen, ik wil dat voor de kerst! Het Werkt Kondig in duidelijke bewoordingen als uit de etalages of als er iets interessant is op een commerciële, wil ik dat je voor de kerst. Zolang het item is realistisch voor de vakantie met het gezin begroting, zal familieleden waarderen de directe aanpak.
Het laatste redmiddel
Een prachtige ding over giften van Santa is dat hij altijd lijkt te weten wat u precies wilt en als het oude gezegde gaat Als u wilt dat iets goed gebeurt, doe het zelf.
Wees open en eerlijk over wat cadeautjes zou een glimlach op kerstochtend te brengen. Dat is het beste geschenk dat een persoon kan vrienden en familie te geven voor de kerst.

Amazon Vine
Top 5 Fashion Vallen dit seizoen
Strapless Prom Dress patronen in twee lengtes met variaties
Hoe kan ik zoeken naar Gratis Online Coupons
Sexy Peep Toe schoenen voor de zomer
Beste plaatsen om te Reasonably Priced Jeans voor jonge vrouwen kopen
Het houden van kippen gezond
Hoe te overtuigen je ouders om je een mobiele telefoon
Drie Websites die u geld besparen Online en in de lijn
Luisteren naar Elevator Pitches
Hoe te modieus kleden op een begroting

Leave a Reply