5 Spring 2013 Fashion Trends elke vrouw kan dragen

Laten we knipperen uit naar de lente. Zelfs als je voeten zijn gezellig in hun Uggs, en lange mouwen in de weg staan ​​van uw toetsenbord handen, is het tijd om voor te bereiden op het voorjaar. Binnenkort zal de boomknoppen zal bloeien en kleine paarse en gele bloemknoppen zal dot uw landschap. Klaar jezelf voor voorjaar van 2013 fashion trends, elk vertaald in een draagbare mode trend voor de alledaagse vrouw, die misschien nooit voet stap op een baan.
Voorjaar van 2013 Fashion Trends elke vrouw kan dragen
Lingerie als bovenkleding
De lingerie als bovenkleding is terug. Nog eens? Terwijl de lente mode start-en landingsbanen te zien korsetten gecombineerd met uitglijden en soms zonder bodems, a la Lady Gaga, kan de lingerie smaakvol worden gedragen door een vrouw. Als je van het uiterlijk van een zorgeloze rok, draag een kant-bijgesneden slip rok, gecombineerd met een contrasterende, fit jas of shirt. Kijk voor kleding met kanten details geweven in ongewone plaatsen, met inbegrip van de mouwen.
Stro
Met de lente komt de gedachte van picknicks, ook al zijn ze meer geschikt voor de zomer. Voor de lente en de zomer 2013, stro is de natuurlijke keuze. Hoeden gemaakt van stro, met zwart stiksel, en couture bakken met grid-achtige ontwerpen zijn in stijl. Verwerk uw favoriete strooien hoed, tas, riem of zelfs een rietje koppeling ketting in uw lente stijl, voor een klassiek warm weer kijken.
Monochromatisch Looks
veer rollen in als een lam van dit jaar, met zachte neutrale paletten. Shades of wit, of outfits van alle zwarte zijn nog steeds in stijl dit voorjaar. Voor een frisse uitstraling, verlichten uw lagen, en voeg een item van een contrasterende kleur. Om de monochromatische stijl te laten werken, richten zich op het mengen van texturen in uw outfits.
Unfinished Randen
Een andere trend voorjaar van 2013 is de berekende blik van onafgewerkte randen. Smalle banden van onafgewerkte rand zomen zijn te vinden op jas mouwen en mini-rokjes. De onafgewerkte randen toevoegen een relaxte kwaliteit kleding, zonder dat ze frumpy te zoeken, want de randen zijn zelfs en gecontroleerd. Deze randen ook extra textuur tot 2013 outfits springen.
Volume
Speel met geluid van uw voorjaar van 2013 fashion. Er zijn weliswaar enkele delen van je lichaam waar je niet wilt het volume, kunt u een dramatische verklaring af te leggen met bredere-dan-gemiddelde mof of een overdreven a-lijn rok. Rokken voor 2013 hebben een lijn vormen die groter zijn geworden op de bodem, in een Alice in Wonderland zonder het bladerdeeg rok. Het effect is dat je taille lijkt meer smal.
Paar rok die breder aan de onderkant met een torso-knuffelen top, en een paar panty’s.
bronnen
Vogue Magazine, maart 2013
Spring Fashion 2013, elleRunway/Ready-to-Wear/Spring-2013-RTW

Luxe handtassen voor de lente 2013
Het vermijden van Fashion Don’ts voor plus size vrouwen
4 van de Beste Jeugd slaapzakken voor Mountain Hut minder dan $ 100
GreenPan Roestvrij staal Ultimate Gourmet Cookware Set door Todd Engels
Overleven in de Online Fashion Rush
Tim Tebow onteert God
Korting Heren G-Shock Trainer Watch op DiscountWatchez.Opm.
Waar biologisch voedsel zoeken in Atlanta, GA
Tips voor het wassen van wasgoed en andere Fijne door Hand
Childrens ‘Lente Zending Koop in Sterling, VA
Wat te zoeken in een Fondue Set

Leave a Reply