5 Super Cool Eco-vriendelijke Gadgets

Er wordt nieuwe technologie komt uit de hele tijd, en het goede nieuws is dat ook betekent dat er milieuvriendelijke gadgets die we kunnen kopen als alternatieven die niet alleen milieuvriendelijk, maar ook super cool. Hier zijn 5 eco-vriendelijke gadgets die u zult willen vaststellen als onderdeel van uw gadget familie.
1. Ikea Solvig LED zonne-energie lichten. Deze lichten lijken iets dat zou de macht van een Skywalker light saber uit Star Wars, maar ze worden gebruikt om het licht van uw tuin. De stekker in een zonne-paneel (die is inbegrepen) en u ze toe te voegen om uw groene planten. Zij zullen automatisch van start op ‘s nachts vallen.
U kunt deze eco-vriendelijke gadget voor slechts $ 20 bij Ikea
2. Kikkerland Crank Solar Radio. Dit kleine AM-FM-radio werkt via hand-slinger, die zal lopen voor een half uur met slechts 60 seconden ronddraaien. Je hebt ook de optie van het gebruik van een zonne-paneel in rekening brengen die toen nog in de voor een paar dagen zal leveren ongeveer zeven of acht uur radio plezier.
U kunt deze eco-vriendelijke gadget voor slechts $ 30 via acgers
3. Asus U6 Limited Edition Bamboo notebook. Deze laptop is echt bedekt met bamboe, die biologisch afbreekbaar is en zal verrukken een echte eco-vriendelijke computer geek. Het bevat ook een muis bedekt met bamboe, en de algehele ziet er erg scherp.
U kunt deze eco-vriendelijke gadget van slechts 2.000 dollar op asus
4. Motorola Renew. Dit is een mobiele telefoon die is gemaakt van alleen plastic afkomstig is van gerecycled water flessen. Dit is een mooie telefoon, en is beschikbaar voor de T-Mobile-netwerk.
5. Apple MacBook Pro. De nieuwste lijn van Apple’s MacBook Pro zijn gemaakt volledig uit een stuk van gerecycled aluminium. Niet alleen zijn ze energie-efficiĆ«nt, maar met Apple je zult zien dat een MacBook Pro geeft je minder gedoe, en minder hoofdpijn dan een typische PC.
U kunt deze eco-vriendelijke gadget voor slechts 2.499 dollar bij Apple. Er zijn verschillende opties, functies en upgrades beschikbaar bij uw bestelling.
Dit zijn grote eco-vriendelijke gadgets die u kunt genieten, en een goed gevoel over als u het nemen van een stap om de planeet schoon en gezond terwijl u geniet van de coolste technologie. Deze beoordelingen zijn volledig onpartijdige en ik heb geen verbindingen met een van de producten hier, behalve ik denk dat ze zijn allemaal erg cool.

Top 8 Discreet Sex Toys
Corum Miss Golden Bridge en de Golden Bridge 2013 Horloge
Top Casino’s om te bezoeken in Atlantic City (AC)
Beste Denim Trends voor 2013
Vergelijking Winkelen
Beste Scam-Gratis websites Gratis baby monsters Get
Beoordeling van Schouder Pad Bras
Designer Wedding Shoes: Top 5 Summer Shoes
Drie opmerkelijke Health Food Markets in Houston, TX
Golden Globes 2013 Best Dressed
De Top 3 Plaatsen om te Coupons op het Internet Print

Leave a Reply