7 Coupon Tips om u geld besparen

Bijna elk weekend de zondag krant is geladen met coupons die u geld kunnen besparen. Maar de meeste mensen volledig negeren deze in wezen gratis geld dat wordt gegeven aan hen elke week. Nu is het tijd om te stoppen met het negeren van die bonnen en beginnen geld te besparen.
Get Over It
Coupons zijn in wezen vrij geld en het is er niets mis met het gebruik ervan, veel van hen. Als iemand kijkt naar je als je zweep uit een stapel van coupons, lachen naar hen (aan de binnenkant) voor het feit dat je bent slimmer dan ze zijn. Als je een fles wasmiddel te kopen voor 30% minder dan de detailhandel dankzij een coupon, dan is er absoluut niets voor te schamen. Wanneer u uw aankoopbewijs op zoek naar de lijn die u vertelt hoeveel je bespaard, dat is alles de motivatie die u nodig heeft.
Koop meerdere Kranten
Dit is een no-brainer dat veel mensen over het hoofd, maar valt onder het oude adagium van je moet geld uitgeven om geld te verdienen. Als een krant bevat voldoende coupons bespaart u $ 10,00, daarna 2 kranten bespaart u $ 20, en aangezien de meeste plaatsen dragen de zondag papier voor zo weinig als 99 cent, het is een eenvoudige beslissing om een ​​extra kopie of twee te kopen.
Gebruik de Coupons die zin te maken
Heb je geen kat? Koop geen kattenbakvulling. Hou er niet echt yoghurt? Koop geen 6 kuipjes van yoghurt. Wanneer u een coupon die biedt u een groot deel te zien, is het erg verleidelijk om het te kopen. Maar je moet realistisch kijken naar elk coupon en of het aangeboden product is iets wat je nodig hebt of zelfs willen beslissen. Als je iets koopt en wind het weg te gooien of te laten rotten in een vergeten lade, dan heb je verspild geld.
Leer wat per aankoop Middelen
Als u koopt een blikje soep, dan je zelf 1 Aankoop. Koopt u 2 blikken soep, dan je zelf 2 aankopen. Als de coupon leest 1 coupon per aankoop, dan betekent dit dat u kunt 1 coupon gebruiken op elk blik soep die je koopt. Als je koopt 3 blikken soep, dan kunt u gebruik maken van 3 coupons.
Leer wat per transactie betekent
U koopt een blik soep, en dan geef je de kassier het geld en ze geeft je een ontvangstbewijs. Dat is een transactie. Als de coupon zegt 1 coupon per transactie, dan kunt u alleen gebruik maken van een soep coupon ongeacht hoeveel blikken soep je eigenlijk koopt. Als je een leuke kassier en echt nodig hebt om 3 blikken soep met uw coupons te kopen, vraag haar te bellen op elk blikje als een aparte transactie. Sommige kassiers zal het doen zonder zijn ogen te knipperen, zullen sommige handelen alsof je een dief, maar hoe dan ook er is geen wet die zegt dat je niet kunt doen. Als de winkel geeft je verdriet, ergens anders heen gaan en zorg ervoor dat degene waarmee je het doet DANK.
Bereid je voor op je reis
Er is niets meer frustrerend dan het brengen van een mandje van boodschappen op de teller, krijgen ze allemaal belde, en dan realiseren dat je coupons zitten op een bureau thuis. Alvorens in te gaan op een supermarkt reis, plannen wat je nodig hebt, dan vind je de coupons die overeenkomen met het. Neem de tijd om de omgeving te gaan door middel van de verkoop circulaires van alle supermarkten en voor aanbiedingen kijken. Vele malen een winkel zal zetten een artikel te koop die ook een actuele coupon beschikbaar, het verminderen van uw kosten met 50% of meer voor dat item. Een uur maken van een lijst en op zoek naar verkoop kan bespaart u een hoop geld. Neem uw lijst en uw coupons en zet ze waar je niet vergeten.
Niet Go Crazy
Zodra u ziet de besparingen oplopen, kan het worden verslavend om te zoeken naar meer en meer coupons en betere deals overal mee naar toe. Dit is allemaal prima, zolang je het niet overdrijven. Uw familie tijd belangrijk is, niet verspillen door te staren naar elke verkoop ronde vijftien keer en het houden van een boek van 10.000 coupons. Uiteindelijk het bedrag dat u bespaart niet uit balans te brengen met de tijd die je doorbrengt op zoek naar besparingen. Als u besteden een uur per week werken met coupons en bespaar $ 20, dan heb je 20 dollar per uur. Als u besteden 20 uur en bespaar $ 200, dan is het alleen het maken van 10 dollar per uur. Na verloop van tijd zul je vanzelf beter in het spotten van kortingsbonnen en speciale aanbiedingen zonder een ton van onderzoek te doen. Begin langzaam uw nieuwe coupon gewoonte en laat het bouwen op een comfortabel niveau. Veel mensen uiteindelijk tot een burn-out niveau en drop couponing (en de besparingen) volledig – laat dit niet gebeuren met je.

No More Pants on the Ground
Grote keuzes voor Eco-vriendelijke Ski Gear
De Wereld van Shoe Verzamelaars:
Pants on the Ground T-shirt Beschikbaar op eBay-winkels
Insider Tips voor bezoek aan Disney World
Manieren van Making Hennep Sieraden
Zomer Flats van Coach
10 Beste Ankle Boots voor Vrouwen
100 Procent Legit Freebies Web Sites
Golden Globes 2013 Best Dressed
Twin Ontwerp Guard: Product Review

Leave a Reply