Accessoires Scream Kleur voor de lente

In delen van het zuiden, het woord Lagniappe (uitgesproken lan-yap): een beetje extra. In de wereld van de mode van de vrouw, dat beetje extra is het accessoire een draagt ​​om een ​​nieuwe outfit pop! De snuisterij of handtas die precies de juiste pit voegt wanneer men dat grote entree: de kers op de outfit, het item dat het ensemble is voltooid. Dit voorjaar de focus voor accessoires verandert van kleur …. en de kleur is overal.
Handtassen zijn weergegeven in brights, of het nu rood of fuchsia of turquoise en franje of ruches hebben vervangen de hardware van de ritsen en kettingen van vorig seizoen. Grote zakken zijn nog steeds in stijl en met de hand held tassen zijn er in overvloed. Gedrukt en gestempeld leer is overal en veel ontwerpers zijn met behulp van real en mock slangenhuid ook.
Mode is cyclisch en dus zijn accessoires … alles komt terug. Een jaar sieraden is klein en de volgende is het groot en vet. Oorbellen zijn groot dit jaar, zowel in omvang en belang en kettingen zijn gebouwd om een ​​verklaring af te leggen. Dus veel vrouwen dragen basic zwart en dit voorjaar accouterments zal aankleden van de eenvoudigste of de drabbest van kleding.
Maar van elke categorie in accessoires vrouw, is de schoen die is het maken van de grootste plons. Van gekooide sandalen naar platform flats, om een ​​gedrukte pompen, met een extreem hoge wiggen en klompen, schoenen zijn de meest spannende accessoire categorie. Net als bij handtassen, zijn hielen sportieve ruches en bloemen detail en elke kleur is beschikbaar. De sandaal is enorm en de gladiator net als patroon wordt vervaardigd met behulp van leer en suède. De metalen hardware van handtas vorig seizoen is te zien op sandalen dit seizoen ook. Schoenen voor de lente loopt het gamma. Wicker hout en stro zijn ook groot.
Wikipedia omschrijft de vrouw mode accessoires als decoratieve items die supplement iemands kledingstuk: zoals: sieraden, handschoenen handtassen, hoeden, riemen, sjaals, horloges, zonnebrillen, pennen, en kousen. Dus kijk uit dames! Accessoires voor voorjaar van 2013 zijn alle kleur en eigenzinnigheid en ze zijn allemaal hotter dan hot!

Pre-Owned Designer Goederen bij Hoge korting: handtassen, horloges, sieraden en nog veel meer!
16 minder bekende Superfoods u zou moeten eten
Doe mee met de Leaopard Trend met deze Must-have Jassen!
Ralph Lauren Cargo Pants voor Mannen – Beoordeling
Virginia’s Cash voor Appliances Programma Kicks Off 28 april 2013
Belkin Wirelss G USB Network Adapter: Letterlijk een stuk schroot
Drie dingen Hotel Griffiers niet willen dat je weet
De Top Silver bruidsmeisje schoenen voor 2013 moet je sterk overwegen
Best Dress Shorts voor vrouwen boven de 50
London Times Fashions voor vrouwen
Tips voor het wassen van wasgoed en andere Fijne door Hand

Leave a Reply