American Apparel-a Quick and Dirty Herziening van de Ultra-trendy merk

Dus wat doet een native-Los Angeles fashion liefhebber wonen in San Francisco hebben te zeggen over de ultra-trendy, soms trashy American Apparel merk? De beoordeling is in-kom maar op Dov Charney, maar in matige doses, kunt u (of het risico uitzien als een compleet gereedschap.)
Downtown Los Angeles gevestigde American Apparel streeft ernaar om de hipste van threads produceren via een sweatshop-vrije omgeving. Het magazijn in de fabriek in de buurt van Alameda en 7e Straten biedt scherp geprijsde koopwaar, maar verwacht niet te steil een prijsverlaging. Er zijn een groot aantal reguliere winkels verspreid over 30 staten en bepaalde locaties in landen van Israël naar Nederland.
Bij binnenkomst van de winkel, is een geconfronteerd met rij na rij van levendige, caleidoscopische kleding aan poot door. Neons, Afrikaans geïnspireerde patronen, lame, en mesh-de flitsende, hoe beter. Dus hoe doe je precies kiezen wat u wilt kopen?
Voor de aarzelende eerste timer, laten we beginnen met de basis. American Apparel Unisex Fine Jersey Short Sleeve V-hals en is het ultieme in comfort en mode. Voor $ 19.00, de zachtste, meest leefbare T-shirt is verkrijgbaar in meer dan 20 pastel, neutraal, en super-levendige tinten. Deze essentiële V-halzen zijn de basis voor een goede garderobe. Combineer ze met jeans voor een meer laid-back look of smullen van een rok voor een vrouwelijk gevoel. Koop een paar in verschillende tinten om een ​​pop van kleur toe te voegen aan een saai kast. Of als je je voelt meer vet, probeer dan een Unisex Sheer Jersey Short Sleeve V-hals voor $ 22,00. Het heeft alle voordelen van een gewone V-hals, maar met een sexy, decollete geschikt voor jongens en meisjes.
Nu heb ik gehoord van een jeans-en-t-shirt meisje, maar hoe zit het met leggings-en-t-shirt meisjes? Ik persoonlijk kan instaan ​​voor deze comfort-liefhebbende fashionista’s. Er gaat niets boven een goede legging aan te kleden-up of kleding-down een outfit tot in de perfectie. Naast de basis zwart, American Apparel verkoopt patroon, kant, zuur-wash, thermische, en elke andere vorm van leggings onder de zon. Variërend van $ 24.00-49.00, de meeste paren zijn niet gemakkelijk op de portemonnee. The Cotton Spandex Jersey Leggings zijn een alledaagse essentieel op $ 26,00. Net als de meeste American Apparel kleding, worden ze aangeboden in een overvloed aan kleuren. De Nylon Spandex Stretch Lace Floral Stirrup legging aanvulling op de poten en tonen de perfecte hoeveelheid huid voor 42,00. Koppel de leggings van keuze met een tuniek of een button-up shirt en een turnpakje.
Voor de zelfverzekerde meid, zal Nylon Spandex Micro-Mesh met lange mouwen Mini Jurk (42.00) zeker hoofden draaien. De pure, nauwsluitende jurk laat niets aan de verbeelding over. Laag voor een nacht op de stad of draag alleen als een intiem. De Shiny Halter Bodysuit in Lame Gold (30.00) is de ultieme bodysuit de aandacht vestigen op de juiste plaatsen. Draag met broek of legging te complimenteren die bochten.
Naast de bovengenoemde artikelen van kleding, American Apparel biedt met lange mouwen shirts, jassen, sweatshirts, lingerie, jeans, topjes, badmode, schoenen, accessoires, en zelfs kleding voor de baby en de hond! Hun unieke kijk op de mode is zeker een essentieel onderdeel van een up-to-date garderobe. Voorkom lastige staart en gapen passerbys door het koppelen van een aantal American Apparel artikelen met kringloopwinkel artikelen. Niemand wil een mash, lame, lovertjes puinhoop belemmeren verkeer!
Hoewel de prijzen zijn lopen een beetje hoog, elk bijzondere post is de moeite waard het extra geld. Er zijn winkels verspreid over heel elke grote stad in de meeste staten. Dus waar wacht u nog op? Hipsters start uw motoren en rijden naar de dichtstbijzijnde American Apparel Store. Of winkelen in het comfort van uw eigen huis door vising AmericanApparel. Maar maak je onthouden van het kopen van de hele winkel, of je zult niet zien van een maaltijd voor maanden.

Aziatische Bruidskleding
Mardi Gras: Goedkoop Gunsten van de Partij
Een Jonge Man’s Ervaring met Abortus
Vakantie 2013 Party Fashion Trends
Masterlock 630D Set-Your-Own-Combination Lock
Luxe handtassen voor de lente 2013
Beoordeling van Milaan Fashion Week 2013: Herfst / Winter 2013 Collectie
Eenvoudige doe-T-shirt Nachtjapon Craft
Spring Fashion Trends 2013
Beste Mardi Gras Kostuums voor 2013
Breipatroon: Brei Deze Snel en gemakkelijk Afghaanse

Leave a Reply