Arts and Crafts Toys for Ages geboorte tot 24 maanden

Kunsten en ambachten zijn zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden, met inbegrip van de geboorte tot 24 maanden. Het geeft hen de kans om zich te uiten. Zelfs op een zeer jonge leeftijd, is het een goed idee om je kind bezighouden met kunst en kunstnijverheid projecten. Er zijn verschillende projecten die geschikt zijn voor alle leeftijden, zelfs op de leeftijd van de geboorte tot 24 maanden.
Hier zijn drie van de best verkopende kunst en kunstnijverheid speelgoed voor kinderen geboorte tot 24 maanden.
Small World Toys Express Zand en Water Dubbel Zand Wheel.
Hoewel dit speelgoed is schattig, het bevat kleine onderdelen en is gemaakt voor kinderen van drie en omhoog. Dit speelgoed kan uw kleintje om plezier te hebben en creatief met zand en water. Uw kind kan gebruik maken van de twee wielen te gieten in het zand of water en het ronddraaien te kijken. Dit speelgoed is kleurrijk en gemaakt van plastic.
Melissa & Doug Finger Paint Papier Pad (12×18).
Dit speelgoed is een van de best verkochte, maar ook bevat kleine onderdelen en is gemaakt voor kinderen van drie en omhoog. U kunt meer doen dan alleen maar de vinger schilderen met de Melissa & Doug Finger Paint Papier Pad. Dit document kan uw kind u projecten met behulp van verf, stiften, ambachtelijke schaar, en meer te maken. Dit document meet 18 x 13 x 0,3 en is afwasbaar en niet-toxisch.
Melissa & Doug Toolbox Fill en Spill.
Deze pluche toolbox (samen met pluchen speelgoed) met een liniaal handvat kan uw kleintje te bouwen en hun projecten te creëren. Dit speelgoed zal niet alleen toestaan ​​dat uw kind om plezier te hebben, maar zal hen helpen om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren. Dit speelgoed wordt geleverd met 9 stuks, die een schroevendraaier omvatten, hamer, 2 schroeven, 2 houten blokken, spijkers, een zaag, en een vibrerende boor. Dit speelgoed is wasbaar in de machine, gemaakt van hoogwaardige stoffen en ftalaat-vrije kunststof, en is ontworpen voor kinderen van 18 maanden en omhoog.
Zelfs op een zeer jonge leeftijd, kan je kleintje zich te uiten door middel van het plezier van kunsten en ambachten!
Om meer kunst en kunstnijverheid projecten en speelgoed ontworpen voor uw kleine kinderen te zien, u kijken op mijn Toy Ideeën store: astore.amazonkidstoysideas-20

Milieu-Running Shoes
Designer Lente jassen voor vrouwen die passen bij uw budget
Grote verkoper op rommelmarkten: Designer Peuter Jeans
Victoria Beckham: Bouchon Babe
Cuisinart CleanWater 2-Gallon Countertop Water Filter System
Purple Passion bruidsmeisje jurken
Betaalbare luxe Valentijn Voor haar
Waar Goedkope, Stijlvolle Cowboy Boots Zoek
Kentucky Derby Hoeden voor vrouwen onder de 75 dollar
Zomer bruidsmeisje jurken voor 2013
Herziening van de ModTone MT-DD Deep Dive Octave Guitar Effectpedaal

Leave a Reply