Attracties in Atlanta

Atlanta, Georgia is een van de meest levendige en interessante plaatsen om te bezoeken in de Verenigde Staten. De stad Atlanta heeft zo veel te doen! Met meer en meer de bouw in de stad, is het aantal attracties jaar na jaar toenemen. Of uw belangen lopen uiteen van geschiedenis in het water levende, Atlanta heeft iets voor jou. Volgens het Census Bureau, zijn er meer dan 4.917.717 mensen in het grootstedelijk gebied van Atlanta. De bevolking is zeer divers. 35% van de mensen die verhuisd naar Atlanta kwam van andere staten. Diverse grote bedrijven zoals AT & T, Delta Airlines, Coca Cola, Home Depot en UPS maken Atlanta hun hoofdkwartier.
Een van de meest populaire bezienswaardigheden is het Martin Luther King Jr Centrum voor Onderzoek en leren. Daar kunt u monumenten en leren over Dr Kings invloedrijke leven en strijd.
Als je nieuwsgierig bent over het leven onder de zee, kunt u een bezoek het Georgia Aquarium. Het Georgia Aquarium is het grootste aquarium ter wereld. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 dieren en 500 verschillende soorten. Er zijn verschillende activiteiten die worden aangeboden in het aquarium. De reis met de Giants is een van de weinige tours waarmee de deelnemers zwemmen met de dieren.
Als je dorst hebt, moet u naar de Coca Cola fabriek. Daar kunt u zien hoe Coca-Cola haar producten bottelt en distribueert ze over de hele wereld. U kunt zelfs proeven van de verschillende smaken van Coke. Aangepaste souvenirs zijn beschikbaar samen met een uitgebreide inventarisatie van Coca Cola souvenirs en producten.
Voor een energieke en unieke stad ervaring, maak je weg naar de metro. Er is altijd iets te beleven in The Underground. The Underground is een historische winkelcentrum dat zes blokken omspant. Hier kunt u eten, winkelen en genieten van de vele festiviteiten en evenementen aan de hand. Ook de ondergrondse onderwijst bezoekers op de geschiedenis van Atlanta en hoe de stad werd ontwikkeld. Dit is een must see voor alle bezoekers.
Ooit afgevraagd wat er achter de schermen van CNN nieuws? CNN hoofdkantoor in Atlanta biedt bezoekers een exclusief inzicht over hoe CNN uitgezonden nieuws over de hele wereld. Bezoekers krijgen een rondleiding door het hele gebouw als segmenten worden geproduceerd, bewerkt en live uitgezonden. U heeft zelfs de mogelijkheid om weer en nieuws uit te zenden in een echte studio.
Er is altijd iets te beleven in Atlanta. Voor meer informatie over dingen om te doen in Atlanta, bezoek atlanta /. Op Atlanta, kunt u verkennen plekken om te verblijven, dingen te doen, plekken om te eten, reisgidsen en nog veel meer.

Top 5 Persoonlijke Mode New Year’s Resolutions: Groeien in een volwassen stijl
How to Make Money van eBay in achtenveertig uur
Truly Unique Giften van de Verjaardag
Top 10 Bruids sandalen voor de zomer 2013
De Top 5 Plaatsen om te winkelen Green in 2013
Beste plaatsen om te Wholesale Clothing kopen in Bangkok, Thailand: hoe meer je koopt, hoe goedkoper ze zijn
Designer Lente jassen voor vrouwen die passen bij uw budget
Ga verder dan de Gift Card: Ideeën van de Gift voor Book Lovers
10 Tips over hoe om te Look 10 Pounds Thinner
Speelsets voor Ages geboorte tot 24 maanden
Ralph Lauren Cargo Pants voor Mannen – Beoordeling

Leave a Reply