Beloningsprogramma’s. 1,8 miljard Lidmaatschappen en Klimmen. Zal ze werken voor uw bedrijf?

Heb je gemerkt dat zowat elke andere televisie-of radiocommercial iets te maken met beloningen of kortingen deze dagen heeft? De beloning industrie lijkt in brand te staan. Werkt het echt voor de bedrijven die beloningen te bieden? Is het echt geld besparen op de lange termijn voor de consument?
Die begonnen met de Beloning trend?
Beloningsprogramma’s zijn al sinds het begin van de jaren zeventig. Meestal worden aangeboden door de luchtvaartmaatschappijen en later gezelschap van de creditcard en bankwezen. Tot 2001 werden meer dan 80% van de individuele beloning lidmaatschappen in de VS geregistreerd door deze twee industrieën of een combinatie van beide met de oprichting van creditcard luchtvaartmaatschappij mijl.
11 september veranderde alles
Wat gebeurde er met de economie na 9-11 is een ander artikel helemaal. Het resultaat was de Amerikaanse consument was bang en vast te houden aan hun geld. De retail, service, restaurant en andere industrieën werden versluiering om erachter te komen een manier om de consument om uit te breken van hun grotten en beginnen zakgeld.
Als het werkt voor de luchtvaartmaatschappijen, Zou het werken voor andere industrieën?
Luchtvaartmaatschappij mijl miljarden dollars aan inkomsten gebracht hun industrie. Nu geconfronteerd met bepaalde economische dood, werden andere activiteiten dan luchtvaartmaatschappijen en banken, gedwongen om voorbeeld te nemen en prikkels in een laatste wanhopige poging om te overleven te bieden.
Werkt het?
Zeg jij het me maar. Hier zijn een aantal statistieken. Voorafgaand tot 9-11 waren er ongeveer 800 miljoen individuele beloning lidmaatschappen geregistreerd in de Verenigde Staten? Slechts 8 jaar later zijn er 1,8 miljard, dat is ongeveer 14 geregistreerde beloning lidmaatschappen per US huishouden. De hoeveelheid beloning lidmaatschappen is meer dan verdubbeld in slechts 8 jaar. Het is duidelijk dat de consument een grote waarde in dit soort programma ziet. Ik kan je niet vertellen wat er nu gaat de stimulans zijn 20 jaar, maar ik kan je vertellen dat bedrijven die beloningen te bieden vandaag de dag zijn de resultaten te zien.
Als u een bedrijf overweegt een Reward programma rekening houden met de volgende
Beloningen verzen Coupons.
Coupons specifiek in elk type van de voedingsindustrie zijn een bron van leven om mensen in de deur loopt voor de eerste keer. De bedoeling van de coupon was om ze te krijgen om je zaak en ze vervolgens te woo met uw product. Helaas dat is gewoon niet genoeg meer. Meestal wanneer dit niet het binnenkomende publiek dat de propietier werd hij verwachtte of zij zal bieden meer coupons, vaker te onthullen. Dit is een vergissing. Coupons zijn geweldig voor het krijgen van iemand om uw vestiging voor de eerste keer, maar een slechte keuze van marketing voor klantenbinding of herhalingsaankopen. Mijn advies is om er te komen ze met de coupon en ze vervolgens aanmelden om een ​​solide beloningen programma. Een klant die vertrekt na het gebruik van een coupon achter met een groot deel van uw winst, een lagere waarde van uw product (waarom zouden ze terug komen en $ 50 voor wat ze net voor $ 35 te betalen) en zonder dat er contact info voor je om later te herinneren hen van een groot aanbod. Wanneer een beloningen kaart-lid uw vestiging laat ze lopen de deur uit met punten op hun kaart (bijna dat ze een grote beloning) ze nog steeds uw product waarderen voor wat het eigenlijk kost en voel slimme voor het verdienen van de punten in de richting van een korting. De beloning lid verheugt zich op uw e-mail in het bijzonder als het herinnert hen aan hoeveel punten ze uit de buurt van de mogelijkheid om hun beloning te verlossen. Laat uw klant loopt buiten je deur zonder een reden en herinnering om terug te keren? Coupons doen geen van beide.
Laat uw programma terug brand
Als u een bedrijf overweegt een beloning programma, overweeg dan de ongelukkige feit dat sommige programma’s al hebben gegeven Rewards een slechte naam. De consument wil een eenvoudige, monetaire en onmiddellijke beloning. De programma’s die vervagen zijn degenen die uw klant te laten springen door hoepels om hun beloning te krijgen. Tegen de tijd dat zij verlost hebben ze een uur van hun tijd registreren on-line verspild, hun spam-map is vol van ongewenste advertenties en ze zijn waarschijnlijk zo verergerd dat het werkelijke heeft omgeleid ze terug te keren naar uw vestiging helemaal. Precies het tegenovergestelde van wat je wilt.
Het geheim van het aanbieden van een succesvolle Reward programma
Als u wilt dat dit te laten werken, moet u de volgende eenvoudige stappen
1. Houd het simpel
2. De meest gewilde beloningen zijn kortingen
3. De beloning moet ter plaatse. Als zij besteed hebben de vereiste geld om hun korting te verdienen, geef het aan hen. Hoewel de verleiding, niet uw klant terug te keren naar hun beloning later. Een korting op de plek krijgt ze om terug te keren.
4. Opzetten e-mailcontacten relatie met uw loon-lid echter niet misbruiken. Niet meer dan twee keer per week en dat is te duwen.
5. Laat ze weten dat je het niet eens met hun e-mailadres en dan door met die belofte te volgen.
De Ondernemer Mistake
Als u een entrepanuer dat een bedrijf eigenaar is laat je niet misleiden door uw eigen persoonlijk perspectief. De meeste ondernemers niet dragen een enkele beloningen kaart in zijn portemonnee of tas. Ze hebben niet persoonlijk zien de waarde in dit soort programma’s. De reden is dat de meeste ondernemers meer geld nog minder tijd. Het opslaan van een buck hier en daar is niet een groot probleem en de besteding van de tijd graven voor de kaart of het bijhouden van hun beloningen is gewoon niet de moeite waard. Ze gewoon het geld niet nodig zo slecht. De ongelukkige resultaat hiervan is dat dezelfde ondernemer zal waarschijnlijk niet een beloning programma aan te bieden in zijn of haar instelling omwille van hun niet zien van een waarde persoonlijk. Dit is een vergissing. Niet baseren op de noodzaak van een programma door het al dan niet een ondernemer waarde ziet. Ondernemers alleen make-up ongeveer 4% van de bevolking. Mijn advies zou zijn om te overwegen wat de andere 96% van de consumenten willen, en je persoonlijke mening te heffen.
Als u een consument bent, overweeg dan de volgende
U kunt afschuiven van de beloningen kaarten en geef deze af als een gimmick als je wilt. De waarheid is dat de consumenten miljarden dollars besparen met deze programma’s. Om het simpel te houden en vermindering van de hoeveelheid kaarten in uw portemonnee, eerst op zoek gaan naar programma’s van instellingen die je vaak. Zorg ervoor dat het programma is eenvoudig, de beloningen zijn waardig en zij zullen uw gegevens niet delen. Een belangrijke vraag aan de vestiging vragen wordt u automatisch geef me mijn beloning wanneer ze verschuldigd zijn of moet ik volgen en hen te achtervolgen mezelf?Ik meestal lopen van de. Een geweldig programma is er een die je beloont op de plek als je niet verwacht, en wat nog belangrijker hoefde niet te vragen. Een goed programma zal u een update van hoeveel punten je hebt en hoeveel je nodig hebt om uw volgende beloning te krijgen. Zoek uit hoe je je punten te bekijken on-line en sla aan uw favorieten. U zult merken dat het niet zo moeilijk of tijdrovend nadat u alle gekozen inch
In een notendop,
Net als alles wat je nodig hebt om onkruid door de niet zo goede programma’s aan degene die u of uw bedrijf past. Algemene indien correct werkte, kan Rewards programma’s een voordeel voor de consument en bedrijven gelijk.

Review: Ralph Lauren Golf Shorts voor mannen
Stijl voor reis-en-of On-The-Go
Herziening van TOMS Shoes
Valentine’s Treats voor uw hond
SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Georgia Laarzen: Laarzen die zo hard werken als jij!
Plus Size Kleding Jassen Word statussymbool Vandaag
Hoe maak je een Home Based Coupon Book Publishing Business Start
Mother’s Day Gift Ideeën voor elk budget
Dag-of nachtdiensten
Gunsten van het Huwelijk voor $ 1.00

Leave a Reply