Beoordeling van Schouder Pad Bras

De schouder pad beha is de nieuwe trend dat veel beroemdheden beginnen te sporten. De beha is bedoeld om toe te voegen en te definiëren van de vorm van de schouders, terwijl tegelijkertijd de ondersteuning van de buste gebied. De gewatteerde schouderriem trend was erg in de mode een paar jaar geleden, maar uiteindelijk stierf uit. De schouder pad beha brengt deze trend weer tot leven zonder de geblokte uiterlijk van typische schoudervullingen voor vrouwen.
Zoals velen van jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt, is de mode gewoon zichzelf vermeerderen door de jaren heen, en het dragen van schoudervullingen is een van deze zich herhalende trends. De schouder pad beha kunt u het uiterlijk van uw schouders te verbeteren zonder te kijken alsof je op een voetbal team. Dit nieuwe tijdperk beha geeft een meer vrouwelijke uitstraling aan schoudervullingen dat was niet eerder duidelijk.
De schouder pad beha kan worden toegevoegd aan bijna elke top of jurk in je kast te brengen van uw schouders en uw taille en heupen kleiner lijkt. Aangezien deze nieuwe schouderstuk is nog steeds een beha, kunt u bijna elke overhemd te dragen met een die je zou dragen met een beha. Natuurlijk spaghetti bandje blouses zou niet de beste keuze om te dragen als je ook sportief een schouderstuk beha. Er zijn echter bepaalde vormen van schoudervulling beha’s die u toestaan ​​om de schoudervullingen te verwijderen en het te dragen als een normale beha. Dit feit maakt het nog aantrekkelijker, omdat het toont zijn veelzijdigheid.
Om beter te benadrukken de schouders, wordt het schouderstuk beha best gedragen met korte tot middellange lengte mouwen. Om een ​​nog betere aandacht grijpen verschijning maken, zou je kunnen proberen tucking een strak hemd in je broek, net als de beroemdheid Rihanna. Zorg er wel voor dat de jas of kledingstuk die je draagt ​​niet is toegesneden te knus of iedereen zal je geheime wapen om te weten uw fantastische schouders.
Er zijn een paar winkels om deze prachtige schouderstuk bh’s. ShapeFX biedt de schouder pad beha van $ 15 – $ 30 en maakt het alleen maar in een eenzame zwarte kleur. Dit is ook de beha die u toelaat om de schouder pads van de beha los te maken en normaal dragen. Comfort Keuze is het andere merk dat schouderstuk bh’s en hun prijzen variëren maakt vanaf $ 13 – $ 30, afhankelijk van waar u koopt op. Comfort Keuze biedt wel de bh’s in twee kleuren, zwart en wit. Zij leveren ook de bh in grote maten die ook verwijderbare schoudervullingen.
The Times, Hoe Schoudervullingen Wear, Times Online
Amy Taylor, Rihanna laten ons zien hoe te Schouder kussens (en hoe het niet moet) Draag, Examiner

5 Eco-Friendly Fashions voor minder dan $ 100
Halle Berry is gespot op de 2013 Bazaar Charity Event in Shanghai, China
Het maken van een goedkope Boys ‘Toys Gift Basket
Valentine’s Treats voor uw hond
Hoe naar Baby Gift Basket maken
Milaan Fashion Week Fall / Winter 2013/2013 recensie
Childrens ‘Lente Zending Koop in Sterling, VA
Koken met de Cuisinart Verticaal Rotisserie: Product Review
Top 5 Gold bruidsmeisje schoenen minder dan $ 20 voor 2013
Frugal Living Tips die echt werken
Dingen Retail Customers Vergeet maar Verwacht verkopers om te weten

Leave a Reply