Bespaar geld door te doen uw vakantie Winkelen bij Yard Sales

Ah, de lente is hier eindelijk. De sneeuw is weggesmolten en de seringen in bloei staan. Tijd om die flanellen lakens te nemen van het bed, planten dit jaar de tuin, en de slag te gaan op uw vakantie winkelen.
Wacht, hoor ik u zeggen, wat was dat laatste stukje? Ja, je hoorde me goed-met veer komt de start van de werf verkoop seizoen, wat betekent dat dit is het ideale moment om te beginnen met zoeken naar geschenken voor Kerstmis, Chanoeka, of de wintervakantie van uw keuze. Ik weet dat het lijkt alsof we net door met vorig jaar vakantie, en kerstliederen en kaarsen misschien het laatste waar je aan denkt wanneer de lente is in de lucht, maar het denken vooruit is de moeite waard. Volgens de National Retail Federation, de gemiddelde Amerikaanse gezin besteedt ongeveer $ 700 op de feestdagen elk jaar, vooral aan cadeaus. Echter, veel Schenkbaar artikelen-boeken, kleding, kinderen speelgoed-is te vinden op werf verkoop voor ongeveer een kwart tot een derde van wat ze zou kunnen kosten nieuwe. Zo kan de tijd neemt om nu na te denken over uw vakantie cadeau lijst bespaart u honderden euro’s komen december.
Cadeautjes voor de kinderen zijn bijzonder gemakkelijk te vinden op werf verkoop. Kinderen hebben vaak ontgroeien kleding en speelgoed die nog in goede staat, en als deze items niet kunnen worden doorgegeven aan een jongere broer of zus, ze zijn waarschijnlijk om te eindigen op een tafel in de voortuin bij spotgoedkoop prijzen. Kinderen zijn ook minder kans dan volwassenen om te zorgen of hun giften werden nieuwe gekocht. Als het vakje onder de boom bevat een prachtige pop of een echt cool model helikopter, waarom zouden zij de zorg als het nieuw in de doos? Ze zullen waarschijnlijk gelukkiger niet hebben van tot tien minuten voor mama of papa wachten om het speelgoed halen uit de verpakking voordat ze kunnen spelen.
Een ander voordeel van het zoeken naar kinderen ‘presenteert op werf verkoop is dat je vaak kunt vinden vintage speelgoed die beter gemaakt dan de moderne equivalenten. Een paar jaar terug, mijn man kreeg zijn oudste nichtje en neefje een paar stevige Tonka trucks net als die hij had als jongen-metaal, in plaats van de dunne plastic versies gevonden vandaag-voor $ 1 per stuk. Andere grote giften die we hebben gevonden voor de kinderen in ons gezin hebben houten blokken, een drie-dimensionale dinosaurus puzzel, en in een meesterzet, een assortiment van buitensporige kleding, in totaal ongeveer $ 5, met een dress-up box te vullen voor onze twee nichtjes.
Cadeaus voor volwassenen kan zijn moeilijker te vinden, omdat volwassenen meer kans om vast te houden aan items die in goede staat zijn. Echter, mensen doen aflegstapel kleren, omdat ze niet langer geschikt, of boeken, games en video’s alleen maar omdat ze er genoeg van hen. En, zoals met kinderen ‘items, kunt u vaak goodies op werf verkoop, die niet beschikbaar zou zijn in de winkels. Bijvoorbeeld, mijn ouders genieten van het spel Trivial Pursuit, maar ze verkiezen de oorspronkelijke Genus editie van de nieuwere versies, die verschillende categorieën te gebruiken voor de vragen op de kaarten. Een garage sale tafel draaide een set van Genus II editie kaarten met de oorspronkelijke categorieën-zo voor slechts $ 1, was ik in staat om hen een set kaarten ze eigenlijk liever naar een nieuwere set gekocht voor de volle prijs.
Werf verkoop kan ook een grote bron van giften voor de boekenliefhebbers op uw lijst. Een reis naar de boekhandel deze dagen kan leiden tot extreme sticker shock, met zelfs een bescheiden paperback romans kost $ 10 of meer. Op werf verkoop, daarentegen, kunt u vaak stapels paperbacks voor zo weinig als een kwartaal en hardcover boeken voor een dollar of twee. Bibliotheek boekverkoop-vaak gehouden in hetzelfde weekeinde als een stad-brede garage sale-kan bieden soortgelijke koopjes. Een verkoop op onze lokale bibliotheek leverde een geweldige boek van de Amerikaanse quilt ontwerpen voor mijn moeder de quilt liefhebber.
Er is, natuurlijk, een grote waarschuwing over het kopen van geschenken bij werf verkoop. U zult niet in staat zijn om ze terug te keren wanneer er een probleem is, dus voordat je iets koopt, op de voet onderzoekt alle items om ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn en er geen onderdelen ontbreken. Maar ga er niet vanuit dat een minderjarige fout in een overigens goed geschenk item is een deal breaker. Soms kleine gebreken kunnen worden hersteld. Op een verkoop, vond ik een prachtige kasjmier vest dat ontbrak een knop, maar het was zo een koopje dat ik het toch gekocht. Een jacht door mijn naaidoos draaide een bijpassende knop, dus met een paar minuten werk heb ik een geweldige kerst cadeau voor mijn zus-in-law had.
Gelukkig yard-sale seizoen voor iedereen, en voor iedereen, een goede jacht!
Bronnen: Economie aan Impact tweederde van gezinnen dit Holiday Season, Volgens NRF Survey. National Retail Federation.
De Yardsale Queen, Het hebben van een succesvolle Yard Sale. YardSaleQueen.

Mooie partij schoenen onder de $ 100
Websites laden Kleine Vergoedingen voor Coupons Rip Off of een Deal aan u de keuze!
Winkelen voor Essential Business Briefcase of Satchel Supplies
Hoe kan ik oude kleren Recycle
Korting Heren G-Shock Trainer Watch op DiscountWatchez.Opm.
Uw Essential Guide to verzamelen van waardevolle Barbie Dolls
Hoe te DJ: Populaire Apparatuur Merken die u moet gebruiken
Lange Wedding Gowns voor de zomer bruiloften
Donna Morgan Matte Jersey jurken: Fashion recensie
How to Make Money van eBay in achtenveertig uur
Waarom merkkleding kost zo veel

Leave a Reply