Beste manieren om vintage Online kopen

Vraag iedere fashionista weet je wat het hebben van een aantal vintage kleding en accessoires zou betekenen voor uw garderobe en zij zullen je vertellen dat het een must. Maar wat is de echte definitie van vintage met betrekking tot mode en wat is het eigenlijk als het gaat om kleding en accessoires?
Vintage betekent in feite dat er iets is uit een ander tijdperk, iets uit het verleden. Het hoeft niet te betekenen dat moet worden gebruikt of oud. Wat nog belangrijker is, de meeste mensen denken dat de enige plekken waar je kunt krijgen authentieke vintage kleding uit de kringloopwinkel en garage verkoop. Hoewel het begrip juist is, zijn er andere plaatsen om vintage kleding en accessoires te krijgen. De Vintage! fashion statement hoeft niet dat je de authentieke kleding en accessoires te dragen vanaf een bepaald tijdperk. U kunt gaan voor de vintage look met gloednieuwe items. De sleutel over hoe te kunnen trekken uit de vintage look ligt sterk op uw thema. Je kunt niet door elkaar pin up met retro en slijtage Cloche en Flapper accessoires. Kies een tijdperk en de stok met die tijd.
Online winkelen is een meisje’s beste vriend als het gaat om het verkrijgen van de vintage look rechts. Het beste van alles, kunt u winkelen en vergelijk de prijzen zonder dat u de hele stad uit te voeren. Wanneer u online winkelen, is het het beste dat je bij het bedrijf maattabel te leren kennen. Persoonlijk ben ik ook kijken naar de contactpersoon van de onderneming info. Weet dat er een telefoonnummer dat u kunt bellen of een actieve e-mail die u kunt contact met hen op voor het geval er een probleem is dat je nodig hebt om met hen over te praten. Ik stel voor dat u het nummer die zij hebben verstrekt voor online en e-mail ze naar iets te kopen bellen. Op die manier weet je precies wat je krijgt. Dit is wat ik doe als ik iets kopen dat is authentiek.
Hier zijn drie van mijn favoriete vintage looks en waar om ze online.
De Flapper. Wilt u dat de klassieke maar leuk Flapper look voor een avondje uit met vrienden, kan je draagt ​​een pony jurk, een mooie eenvoudige zwarte hakken en een aantal markasiet sieraden. Een leuke kleine zwart satijnen tasje bejewelled met kralen en de volgorde zou geven u een zeer stijlvolle look zonder te proberen te hard om uw verklaring af te leggen. Probeer de zwarte en naakt kanten jurk van Unique Vintage. Ik weet dat het prijskaartje is moeilijk te slikken. Gebruik het als een basis en kijk voor soortgelijke looks. Ik koos voor deze jurk omdat het ontwerp is heel veelzijdig. U kunt dress it up als een kostuum of hebben het in je garderobe en dragen wanneer je maar wilt.
Art Deco. Om je de waarheid vertellen ik hou van eenvoud. Als het lijkt zo subtiel, het spreekt zo luid. Dit is wanneer u toestaan ​​dat de eenvoud van een solide gekleurde jurk vergezeld van een zeer mooie sieraden set praten voor zichzelf. Hier is een voorbeeld. Een mooie ijsblauwe avondjurk gematched met art deco armband die een ijs blauw accent heeft, zal de toon zetten voor een vintage look zonder te proberen te hard. Classy en stijlvol. Je kunt niet verkeerd gaan met dat! Klik hier om te kijken naar de gehele sieraden set.Pin Up. Er is zo veel plezier te hebben met de pin-up look. Ik houd vooral van deze look tijdens de dag en vooral tijdens de zomer tijd. Controle uit dit leuke jurkje genaamd Lookie Lookie Hier Cookie Comes. Dress it up met bijpassende bal type kralen dat de kleuren van de jurk past. Oh zo lekker! Het is gegarandeerd je gaat om een ​​blikvanger het dragen van dit ensemble!

Tips voor het kiezen van Vleiend Plus Size Kleding
De beste garderobe basics voor vrouwen
Beach Style: Best One Piece Badpakken voor 2013
Holiday Stress: 4 Don’ts
Vijf Prom Dresses met lage prijzen en hoge stijl
De meest unieke Bruids Schoenen u vindt in 2013
Prom Dresses in Dayton, Ohio
L’Equip 221 Juicer Beoordeling
Savvy City Girl: Grote Gift Ideeën voor Administratieve Professionals Week
Milaan Fashion Week
Hoe geld te besparen en te winkelen Smart

Leave a Reply