Betaalbare Franse Jean Paul Gaultier’s Fashions bij Target

Jean Paul Gaultier brengt betaalbare mode aan een Target winkel in uw buurt. Een nieuwe lente lijn van een Parijse ontwerper maakt zijn weg naar betaalbare kasten. Zoals nu gebruikelijk, veel designer namen als Gaultier hebben betaalbare stijlen met zijn naam erop om meer kleding te verkopen tegen lagere end retailers. Doel is toe te voegen aan de mystiek van het krijgen van betere manier met de lente Gaultier’s en zomercollectie en het lijkt te werken.
Gaultier is een poging om een ​​aantal eenvoudige manier te brengen in de straten van Parijs naar de Verenigde Staten en de ontwerpen zijn gevarieerd en smaakvol dus ik denk dat hij goed werk heeft algemeen gedaan. Alle kleren zien er goed uit, niets lijkt overdreven gedaan of te plakkerig, en in het algemeen vrouwen en junioren moeten houden van de looks en stijlen bij Target.
Stoffen en kleuren
Er zijn veel lichte stoffen en allerlei basiskleuren in de collectie. Roze, geel, zwart, rood, groen, en zelfs sommige metallic zilver is in de collectie van stukken, zoals rokken, jurken, badpakken, tops, en leggings.
Print ontwerpen zijn er in overvloed met bloemen, tattoo prints, polka dots, en strepen. Kortom, er is voor elk wat wils. Tops kan gaan met jeans, rokken die verder gaan met tops, en modieuze badmode zijn hier allemaal in een zeer goede collectie.
Stijlen
Het merendeel van de jurken komen neer op je knieën met een paar die stoppen bij de dijen. De blouses zijn allemaal smaakvol en hebben meestal een aantal huid die rond de hals of op de schouders. Alle stijlen zijn smaakvol ingericht, zelfs wanneer ze tonen enkele huid als je een bezorgde ouder af of uw tieners moeten dragen een van deze kleding. Niets is over de top of te plakkerig naar mijn mening.
Badmode heeft vele stijlen van tattoo print bikini’s aan een metalen zilveren monokini. Bikini’s worden geleverd met veel verschillende toppen, zoals een met langere mouwen helemaal tot aan de nek standaard bikini types.
Prijzen
De duurste item is een leren jas of moto jas voor $ 200 en de goedkoopste zijn enkele bikini stukken voor $ 18. Jurken variëren van $ 35 tot $ 55 en zijn allemaal gemaakt van lichtgewicht materialen die stroom om je heen. Tops zijn ook goed gedaan en zijn de moeite waard de prijs van de toelating. Jean Paul Gaultier ontwerpt een aantal zeer goede stukken die ervoor zorgt dat je er goed uitzien en nog steeds een begroting. De prenten zijn prachtig, de kleuren zijn opvallend en helder, en je zult er goed aan doen met Jean Paul Gaultier bij Target.

Sesame Almond Green Beans
Herziening van de Reebok Factory Outlet in Vicksburg, Misssippi
Top Flat Bruids Schoenen voor een zomer bruiloft
Women’s Body Shapes: Hoe kan ik een Apple Shape Body Dress
Stijl beoordeling: Marc by Marc Jacobs
Diane Von Furstenberg Zijde jersey wikkeljurk: Fashion recensie
Beste Zending Winkels in Kansas City
Top vijf merken die niet Designer, maar uit alsof het
Goedkope Valentijnsdag Decoratie
Best Places to Big Rings zoeken voor Onder € 50
Low Cost Cadeaus voor gezinnen

Leave a Reply