Bob’s Meubilair: De No Gimmick is de Gimmick

Geen Phony Gimmicks! Gewoon Pure waarde!
Geen nep Gimmicks! Gewoon pure waarde, is de slogan van Discount Bob’s Meubelzaken. Maar wat meer is dan een gimmicky Gumby op zoek karikatuur van Bob gepleisterd over zijn commercials en zijn website? Mijn een jaar oude neefje, die de aandachtsspanne van een, nou ja, een jaar oud, stopt in zijn tracks van de Bob’s meubels commercials te bekijken.
De hele achterkant hoek van de Bob’s die ik in Woodbridge ging, New Jersey was een grote gimmick. Er waren een tafel en stoelen met uitzicht op een groot scherm tv met Disney’s The Little Mermaid. Er was ook snoep, koekjes, ijs, koffie en niet-koolzuurhoudende dranken gratis beschikbaar met geen grenzen. Zodra Bob krijgt u in dat hij niet wil om u te laten uit!
Hoe zit het met hun product?
Uit persoonlijke ervaring met meubels Bob’s, kan ik eerlijk zeggen dat de kwaliteit van het product in mijn mening is super.
Ten eerste is er de bank duo met de vier muur spaarder fauteuils. De ruggen van de banken zijn zwak maken zitten een voorzichtige activiteit. De fauteuils zijn ook zeer gebrekkig. Ze voortdurend jam en schiet niet uit als de leveller wordt getrokken. Het verkrijgen van de ligstoelen te ontbinden is ook een hele klus. Je moet echt hard en zelfs meerdere keren drukken voordat ze terug op hun plaats klikken.
Ten tweede zijn er problemen met de slaapkamer meubilair. De kasten en tafelbladen krassen te gemakkelijk waardoor het meubilair oude look en in elkaar geslagen. De trekt jam voortdurend. Een track afgeknapt het dressoir een keer wanneer het proberen om de loting te installeren. Een van de kleine benen in het midden van het bedframe zwak en sindsdien afgebroken.
Uit de ervaringen van mijn familie en vrienden, die allen hebben gewinkeld er dankzij zijn geen gimmicks-gimmick die ons heeft gelokt allemaal in New Jersey, zijn meubels kunnen worden getroffen of miss. Zo heeft de Bob-O-Pedic uitstekend geweest en zal waarschijnlijk het enige stuk van meubilair achtergelaten door volgend jaar ook al heb ik duizenden dollars uitgegeven bij Discount Bob’s Furniture naar mijn nieuwe appartement inrichten.
Enkele tips om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw meubels Bob’s aankoop: koop de echte stukken hout en niets kunststof en in plaats daarvan krijg enige echte leer van de valse imitatie. Ik heb gekozen voor de plastic set die werd aangekondigd als het had grote opslag met een zeer stijlvolle uitstraling. Het is niet alleen dat het hout meubilair heeft de neiging om langer duren, maar dat het plastic-achtig materiaal, dat mijn slaapkamer is gemaakt van niet omhoog houden op alle. Ook de valse leer op de bank van mijn zus niet meer ziet er goed uit na een paar maanden.
Hoe zit het met de garantie?
Bob’s Discount Furniture staat garant voor de koopwaar voor een jaar vanaf de datum van aankoop. Een service die Bob noemt Goof Het bewijs werd gekocht met de woon-en slaapkamer zet, mocht er iets gebeurd met de meubels. De loting werd vervangen omdat de baan niet kon worden gerepareerd.
Echter, de service technici waren onbeschoft en niet weten welke diensten ze moesten geven. Met betrekking tot de oppervlakte krassen, de monteur zegt dat de Goof Proof hen niet te dekken, maar toen ik ging naar de winkel de service balie zei dat het doet. Het duurde maanden om dit op orde. Na minder dan een jaar met de stapelen problemen, mijn meubels ziet er verschrikkelijk uit als zelfs een borstel kan leiden tot het beschadigen.
De Gimmick van No Gimmicks
Het ziet eruit als een miljoen … kosten bijna niets en geen nep gimmicks! Gewoon pure waarde!
Dit moet ertoe leiden dat u gooien een rode vlag en met de nodige voorzichtigheid te werk gaan, omdat ze waarschuwen tegen winkels met nep gimmicks en ze beweren dat er geen te hebben. Dan wat praten meubels, pakkende weinig jingles en geanimeerde figuur koppen indien niet vrij duidelijk gimmicks? Dit alles komt neer op gimmick Bob’s zegt dat hij geen gimmick terwijl hij verzadigt u met gimmicks. Zoals het spreekwoord zegt, als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het waarschijnlijk te mooi om waar te zijn. Luister naar Bob zelf, of de geanimeerde versie van hem, en kijk uit voor nep gimmicks.

Etsy Interview met Wee Sparrow Juwelen
Tenley Molzahn de Bachelor Fashion
5 Ideeën om u te helpen slanker
Mode 2013: Een nieuw jaar en nieuwe mode Doelen
Echt Precious Baby Shower Gifts voor uw beste vrienden en familie
Frankie B Denims voor Vrouwen
Samsung 50 1080p 600Hz Plasma HDTV Review: Model PN50C550G1F
Een overzicht van Florida Fashion Design Schools
Een vrouw in Kleding Man’s: Hoe naar Groot-Look
L’Equip 221 Juicer Beoordeling
Top 5 Plaatsen om te bezoeken in Hong Kong

Leave a Reply