Cadeaus voor Islamitische Vrouwen

Ongeveer 23 procent van de wereldbevolking praktijken Islam. De kans is groot, zult u bevriend een moslim ergens in je leven. Als u een vrouw bent en u wilt een cadeautje te kopen voor een moslim vriend die ook een vrouw, hier zijn enkele ideeën voor islamitische geschenken voor vrouwen.
Als u een man bent en niet moslim, geen aankoop van een moslim geschenken voor vrouwen, als je actie zou kunnen worden beschouwd als zeer beledigend. Er wordt verondersteld dat moslimmannen weten wanneer het gepast is om geschenken te geven aan een moslimvrouw.
Cadeaus voor Moslimvrouwen: niet kopen Alcohol of iets verschijnt als alcohol
Een mooie fles wijn is zeer geschikt voor een Franse vriend, maar het is niet voor een Moslim vriend. Hoewel een moslim vrouw zal genadig accepteren van een geschenk, zal alcohol offensief. Blijf uit de buurt van badoliën en body wash verpakt in flessen die er uitzien als wijn of champagne flessen. Sommige moslimvrouwen kunnen vinden dat beledigend ook.
Cadeaus voor Moslim Vrouwen: Islamitische Kunstwerk
Islamitische vrouwen willen hun huizen te versieren, net als elke andere vrouw. Traditionele islamitische kunstwerk is een geweldig cadeau voor moslimvrouwen. Arabgallery heeft een assortiment van de islamitische schilderijen te koop.
Als je niet kan veroorloven een traditionele islamitische schilderij en je woont in de buurt van een galerij, zoals de Los Angeles County Museum of Art, kaartjes kopen voor je vriend om te gaan bekijken islamitische kunst galerij.
Cadeaus voor Moslim Vrouwen: Hijab
Als u een islamitische vriend die draagt ​​een hoofdtooi die bekend staat als de Hijab u kunt kopen haar een Hijab als een geschenk online. De aanschaf van een Hijab online bij een bron, zoals Alhannah zorgt ervoor dat u een authentieke Islamitische Hijab voor uw gift te kopen.
Cadeaus voor Moslim Vrouwen: Body Care
Body care producten zoals zeep, shampoo en lotions zijn iets dat iedere vrouw liefde te ontvangen als cadeau. Moslima’s zijn geen uitzondering. Troid heeft een prachtig assortiment van de islamitische cadeau-ideeën. Body care producten aangeboden op deze website is Black Seed Shea Butter en vocht Cream, Black Seed Royal Hand en Body Cream en Black Seed Pepermunt Soothing Foot Butter.
Cadeaus voor Moslim Vrouwen: Een CD
Troid heeft een assortiment van de islamitische cd’s voor vrouwen. Als u een vrouw bent die heeft een heel nauwe moslim vriend, is de kans groot dat u weet of een cd is een passend geschenk. Veel cd’s zijn beschikbaar op een verscheidenheid van islamitische kwesties. Familie, huwelijk en religie zijn een van de belangrijkste onderwerpen voor een strikte moslima.
Het kopen van een cadeau voor een moslim vrouw zal zeer gewaardeerd worden. Je hoeft niets te overdadig of dure te kopen. Uw vriendschap is meestal al een moslim vrouw nodig heeft. Inkoop geschenken die je laten zien respect voor haar religie en haar steunen zijn de meest attent van allemaal.

Prachtige Witte Zomer Trouwjurken voor 2013
Franse Markt Trader Joe’s Sparkling Pink Lemonade
Pretend Play Toys for Ages geboorte tot 24 maanden
Tartan: Pretty in Plaid
Review: Cynthia Vincent voor Target nieuwe lijn van Damesschoenen
Winkelen voor Essential Business Briefcase of Satchel Supplies
Review: Taverniti Dus Luxury Jeans
Grote christelijke Pasen Cadeaus voor de Pre-Teen of Tiener
Een Reference Guide voor de Top Zeven dingen Mannen moeten nooit, nooit dragen in het openbaar
Review: Gourmet Trends Shappu2000 RVS Knife Set
Voorjaar van 2013 Mode voor de professionele vrouw

Leave a Reply