Carolina Herrera Trouwjurken voor 2013

Als je denkt aan trouwjurken Carolina Herrera komt onmiddellijk denken aan. Herrera is een van de beste bruiloft mode-ontwerpers. Dit jaar heeft ze onthuld een aantal nieuwe jurken die al in hoge vraag. De meeste van hen zijn voorzien van florale thema’s. Al deze jurken zijn zeker om al uw gasten te imponeren.
Dit jaar de belangrijkste jurk Herrera’s collectie is allemaal in pastel grijs en wit. Een jurk die deel uitmaakt van deze collectie is een witte jurk met grijze bloemen. Het patroon is zeer modern en perfect voor een bruiloft met een zilveren en wit thema aan. Deze strapless jurk is de volledige lengte en vorm montage in A-lijn stijl. Het komt zelfs met een bijpassende strik voor een updo stijl van haar. Deze jurk is gloednieuw en nu al is in de hoge vraag.
Als u op zoek bent naar een meer Europese stijl, dan is traditionele Franse Carolina Herrera’s stijl jurk als de perfecte een voor je. Deze jurk bootst een elegante en stijlvolle bruiloft in Frankrijk. Het is een wit halter soort jurk met een vloeiende en geplisseerd terug trein. Het patroon is zacht witte stippen die iets donkerder te krijgen in kleur van boven naar beneden. Dit benadrukt de nek en de eventuele ketting u kan dragen. Het komt ook met een Franse stijl hoed en sluier (ook in een polka dot patroon). Als u van plan een bestemming bruiloft naar Frankrijk of een ander Europees land deze jurk ziet er fantastisch uit.
Een andere populaire jurk voor 2013 door Carolina Herrera is een extra lange witte jurk met frontpaneel. Deze jurk is zo lang en stroomt als het maar kan (met een nog langere sluier). Helemaal wit en verstoken van fancy patronen deze jurk is er een die zal de focus te houden op de schoonheid van de bruid. Het frontpaneel is elegant kralen en driehoek gevormd. De eigenzinnige ding over deze jurk is het over de hoge hoed die daarmee gepaard gaat. Deze hoed is leuk en modieus. Het lijkt erop dat het is gemaakt van witte bladeren en een witte bloem, maar in werkelijkheid is het gewoon mooie stof. Het is als een kroon voor een heerlijke bruid.
Als u wilt dat een meer traditionele kleding Carolina Herrera heeft dat ook. Een van haar meest traditionele, maar toch meest populaire jurken van dit seizoen is een mix van zijde en schittering. Deze nieuwe jurk is strapless en A-Line in stijl. De volledig witte jurk is versierd met witte parels die worden genaaid om te kijken als lange opknoping wijnstokken. De lage rug is een fantastisch idee. Het beste deel van deze jurk is dat het lang en vol op de bodem, die perfect geschikt is voor het sprookjeshuwelijk dat de bruid altijd al wilde
Een laatste jurk uit de collectie van Herrera’s is een vorm montage, volledige lengte jurk die lijkt volledig worden bedekt met stof bladeren. Deze jurk heeft een zichtbare witte basis, maar is bedekt met stof wijnstokken die tientallen stof bladeren te houden. Deze jurk laat een gedurfde nieuwe mededeling van punten en kan alleen worden afgetrokken door de meest glamoureuze van de bruiden. Het ziet er misschien een beetje extreem, maar het is heet. Dus als je een natuurliefhebber bent, neem dan een kijkje op deze fantastische jurk voor 2013.
Zorg ervoor dat u check out meer Carolina Herrera.

Hoe kan ik Lingerie Kies voor een Valentijn vakantie
10 Modetrends van jaren 2000 dat mij willen mensen Hurt
Hoe maak je een Home Based Coupon Book Publishing Business Start
Vermijd deze 6 Embarrassing Regifting Fouten
Giani Bini Fashions voor vrouwen
Beoordeling van New Pizza Recept Domino’s
Een gids voor Heren Parfum
Jean Paul Gaultier Collection Debuts bij Target
Kim Kardashian werd gespot deel te nemen in een Portret Shoot in Sydney
Luxe handtassen voor de lente 2013
Action Figures Van 2 tot 4 jaar

Leave a Reply