Controversiële Cruelty Gratis Kleding voor Animal Rights

Er zijn verschillende invloedrijke dierenrechtenorganisaties in onze samenleving, in onze pers en soms, of we het nu leuk vinden of niet, in ons gezicht. Het is interessant om de verschillende strategieën elke organisatie gebruikt ter bevordering van hun zaak te vergelijken. Sommige voorstanders van dierenrechten kiezen om te werken met een meer achter de schermen aanpak, anderen, zoals de beruchte PETA Organisatie (Mensen voor de Ethische Behandeling van Dieren) hebben de neiging om hun waarden uiten agressiever.
Ter ere van Preventie van Wreedheid tegen Dieren Maand, zal dit artikel benadrukken voorbeelden van de rechten van dieren in verband kleding die zijn gemaakt om een ​​roer te veroorzaken. In tegenstelling tot de wreedheid gratis producten genoemd in de titel begeleidende artikel, Preventie van Wreedheid tegen Dieren Maand: Winkel voor Animal Rights deze de rechten van dieren promotionele strategieën zijn niet bedoeld om te worden subtiel. Sommigen zouden zelfs beweren dat ze over de schreef gaan.
Toch is de propaganda voortdurend amusant en zonder twijfel, creatief. Hieronder vindt u enkele scherper, meer controversiële voorbeelden van dierenrechtenactivisme.
Hunt Eachother. Laat de dieren AloneA marine blauw en geel beeld met twee jagers richten hun geweren op elkaar. Dit ontwerp wordt aangeboden in verschillende stijlen, kleuren en formaten van T-shirts en hoodies en is momenteel aangeboden via The Vegan Store (Pangea Vegan Producten) vanaf $ 14,95.
Slachthuis Afbeelding
Dit T-shirt is voorzien van een man met een slagersmes head to head met een koe in een zwart-wit slachthuis scene. Het beeld wordt vergezeld van een citaat van Albert Schweitzer: Denk af en toe van het lijden waarvan u bespaar je dan de Sight. Op dit moment geprijsd op 14,95 dollar en omhoog, afhankelijk van overhemdsstijl / grootte, van Veganstore.
Veganisten Go All the Way
Wat precies betekent het om veganistisch te gaan? Pangea Vegan Producten en Veganstore eindelijk geven u het antwoord dat u altijd al graag weten en afgedrukt hebben het op een T-shirt, zodat u deze kunt delen met de wereld. Prijzen beginnen bij $ 14,95.
Spay Yo Bitch
Kunt u hebben gezegd dat het al beter? Animalrightstuff biedt u een T-shirt om u te helpen herinneren dat Zero Population levens redt. Prijzen beginnen bij $ 12,95.
Zwepen en kettingen
Dit T-shirt, die wil dat je te boycotten Ringling Brothers herinnert u eraan dat zwepen en kettingen Belong in the Bedroom. Niet het Circus. Je wist al dat. Er is ook gedetailleerde propaganda op de rug.
Rundvlees: Het is wat is uw Colon Rotting
Rocky Mountain Animal Defense (RMAD) levert een spel op woorden van de oude pakkende slogans voor Beef. (Het is wat voor diner).Een zwart T-shirt met witte schrijven, dan vind je de jouwe bij de RMAD online winkel of van AnimalRightstuff voor $ 12,95.
Lof Seitan
Herbivore Kleding brengt u een beklijvende manier om uit te drukken uw vlees eten fantasieën met deze mooie rood, zwart en wit T-shirt. Het shirt leest Lof Seitan, ter ere van de populaire vleesvervanger, geschreven in een kwade zoek lettertype boven een opvallende afbeelding van een vijfpuntige rode ster bestaat uit vorken. Nu voor $ 25 bij Moo Shoes.
Veganisten smaken beter Thong
PETA verkoopt deze oh zo subtiel paar zwarte en rode thong ondergoed voor tien dollar in hun online catalogus. De productbeschrijving merkt op dat dit artikel is bijzonder duurzaam.
Dogfighters zijn Laffe Scum
PETA zegt wat veel mensen denken, maar zijn te bang om te zeggen met dit overhemd het aanpakken van de kwestie van de hondengevechten. 20 dollar van de PETA-catalogus.
Borsten, Niet van dierproeven
Wie zou kunnen zeggen met een fel roze tuniek tank pronken zoals een slogan als deze? Het krijgen van

CiCi’s Pizza Review in Lenoir, North Carolina
Vrouwen: Hoe Plaid dragen en zien er nog Vrouwelijke
Het maken van een goedkope Girls ‘Gift Basket
White Wedding Shoes: Mijn vijf favoriete Pairs voor 2013
Pants on the Ground T-shirt Beschikbaar op eBay-winkels
Hoe wordt Zoetwater Parels Kies
Tacoma Area Bloemisten voor Valentijnsdag
Daklozen, cosplaying, SCA Historische Reenactor spreekt over Naaien met lakens, historische nauwkeurigheid, en Tent Covers
Tips voor het kiezen van een Winter Coat
Tips voor het wassen van wasgoed en andere Fijne door Hand
Mijn eerste Black Friday Winkelen Ramp

Leave a Reply