Crocs – De productie Gevaarlijke of Happy Feet?

Als de moeder van twee jonge kinderen, ik ben voortdurend op jacht naar producten om ons leven gemakkelijker te maken. Met de langverwachte seizoen van de zomer net om de mooie hoek, hebben we onze warm weer activiteitenlijst een mijl lang van dingen die we hebben uitgekeken naar die aan alle winter. Even belachelijk als het lijkt, kan het kiezen van de juiste schoenen voor drukke mijn peuter de voeten maken of breken een fantastische dag in het park of dierentuin. Crocs zijn de onaantrekkelijke maar comfortabele en populaire schoenen die ik heb gaan houden als het gaat om de bescherming van de zolen van mijn lieve degenen. Helaas ben ik nu te horen dat de schoenen echt gevaarlijk zijn. Kan mijn kinderen glazen muiltje eigenlijk een risico vormen voor hen? Zijn Crocs echt niet alles wat ze zijn gebarsten te zijn?
PROS
Gemakkelijk op, Easy Off
Mijn beide kinderen zijn op dit moment leren om hun eigen schoenen te strikken. Ik weet dat het duurt maar liefst vijf minuten loop een boog door beide van hun sneakers, maar ik kan niet genoeg benadrukken hoe mooi het is als ze beiden grijper hun schoenen en gooi ze op terwijl ik inpakken van hun lunches voor de dag. Gemakkelijk voor hen + gemakkelijk voor moeder = een win-win situatie voor iedereen!
Easy Clean-up
Omdat ze geen stof betekent dat geen gras vlekken! De kiddos kunnen sporten hun Crocs terwijl het doen van een regendans in de modder en later heb ik hetzelfde vuil aangekoekt schoen te gooien in een emmer water en laat ze weken – Voila! Geen schrobben of wasmachine nodig.
Grootte en Kleur Variety
Niet alleen de kinderen elke kleur hebben in de regenboog om uit te kiezen met deze schoenen, ze hebben ook deze schattige Jibbitz met hun favoriete personages kunnen ze in de ademhaling gaten van de schoenen te maken aan jazz hen een beetje. Mijn zoon net upped zijn spel en kreeg een Green Bay Packer paar van de rubber wonderen voor zijn 5e verjaardag, en zijn opa kreeg hetzelfde voor zijn 54e verjaardag! Er is gebonden aan een stijl en grootte voor bijna iedereen in uw familie! Hoeveel schoenen kan je zeggen dat over?
Comfort
Ik geef toe, ik heb nog niet helemaal in staat geweest om een ​​paar van deze te kopen voor mezelf. Ik heb geprobeerd een aantal op en terwijl ze zijn zeer comfortabel, ik denk nog steeds dat ze het beste kijken op de kleinste van de voeten. Dat gezegd hebbende, mijn kinderen hun Crocs verkiezen boven alle andere schoenen die ze hebben. Wanneer ze moeten veel tijd besteden aan hun voeten, heb ik nooit horen klagen over ongemak wanneer ze deze op!
Cons.
Roltrap Woes
Er zijn meerdere meldingen van kinderen krijgen van hun Croc-beklede voeten vast in roltrappen. Flexibel zijn en rubberachtig zijn wat is zo aantrekkelijk voor deze schoenen, en helaas dezelfde redenen lijken hun ondergang.
Niet Atletisch Ware
Heb een beetje jock op je handen? Dit zijn niet je moeder top pick voor schoenen als je kiddo is een sport-goeroe. Mijn dochter kan draaien als de wind, en het lijkt net als haar Crocs gewoon niet kan bijhouden met haar toen ze bevindt zich in vliegtuigmodus. Ik heb haar val meerdere keren tijdens het dragen van deze schoenen en haasten over. Mijn zoon wordt vaak gevonden paardrijden zijn scooter en skateboard en ik wist Crocs gewoon niet waren een veilige keuze voor hem terwijl het doen van deze activiteiten en besloot om te gaan met iets anders voor zijn tenen. Uiteindelijk zult u niet kiezen van een paar van deze op bij de voorbereiding van een track te ontmoeten of een ander sportevenement.
Niet koud weer Friendly
Terwijl in de zomer zijn dit de eerste klas schoenen, ze zijn zeker niet doorstaan ​​klaar voor elke vorm van sneeuw, regen of vorst. De ademhaling gaten voeten te voorkomen van het krijgen van te bezwete, maar ze geen enkele isolatie niet te bieden tijdens elke vorm van extreme weersomstandigheden.
CONCLUSIE:
Ben ik bezorgd over de recente bewijzen van kinderen blessures, terwijl het dragen van deze schoenen? Zeker weten. Zal ik ze te verwijderen uit mijn huishouden? Nee, als een zomer schoen, er gaat niets boven hen, maar ik kan nadenken over het schoeisel volgende keer dat ik ben van plan een reis waar dan ook met een roltrap! Terwijl ik zal zeker de stok met goeie ouwe ouderwetse tennisschoenen bij het plannen van een sportieve activiteit, ik denk dat Crocs zijn nog steeds een geweldig alternatief voor mijn kinderen bij het zoeken naar een leuke, comfortabele, en gelukkig-voet soort schoen tot ongeveer bop in de loop van de zomer maanden.

Help Haiti door het kopen van een T-shirt!
16 minder bekende Superfoods u zou moeten eten
Strapless Prom Dress patronen in twee lengtes met variaties
Business Casual Tips voor mannen
Vintage Rockabilly Swing Heren Stropdassen
Childrens ‘Lente Zending Koop in Sterling, VA
Moederdag Cadeaus voor je vrouw-Do’s en Don’ts
Lancering My Line recensie
Leuke krant Fashion Show voor kleine meisjes
Avon biedt kwaliteit Kitchen Gadgets en accessoires
Grote verkoper op rommelmarkten: Designer Peuter Jeans

Leave a Reply