De 7 Deadly Sins van Male Fashion

Als je een macho man als de meeste van de jongens die ik ken zijn, kunt u misschien zeggen mode is voor vrouwen. Je hebt gelijk. Mode is voor vrouwen. Maar mode is ook voor de mannen, omdat mannen dragen kleding ook. Als je gaat om ze te dragen, zou je net zo goed er goed uitzien in hen, toch? Hoewel, als je een van die mensen en je dit leest, je natuurlijk een reden (bijvoorbeeld een datum die u wilt om indruk te maken?) Gehad, dus laat me je vertellen een beetje over wat dit is en waarom mode is belangrijk in dit wereld.
Dit is een korte lijst van dingen die mensen nooit moeten dragen. En als ik zeg nooit echt ik bedoel als je uit te stappen van het huis in deze, wordt u wonen in je ouders ‘kelder tot je 45 en ze sterven (aan het wordt uw kelder … of je moeder kat kelder afhankelijk over hoe nuttig je rond het huis). Je mag niet serieus te nemen je uiterlijk. Ze zijn gewoon kleren! U zegt. Als ze me dekken, dan zijn ze hun werk doen. Wrong. Helaas, onze maatschappij is te ingebakken in het idee van fysieke verschijning als een indicator van het vermogen, intelligentie, karakter, en andere dergelijke kenmerken. Als je loopt in een vergadering, een interview, en vooral, een datum dragen van een van de onderstaande vermeldingen fashion faux pas, u zal worden beoordeeld op basis van die dingen en uw kans op het hebben van een succesvolle onderneming voorbij zal zijn voordat het begint. Dat is helaas de manier waarop de wereld in elkaar zit.
Gelukkig, ik heb het op me genomen om de krekel op je schouder, je mode geweten als je wil. Hier zijn mijn eerste bits van advies, zodat je dat je kijkt alsof je daadwerkelijk de zorg voor jezelf en niet winkelen bij Baby Gap en Goodwill. Wees op uw hoede, je zou eigenlijk moeten nieuwe kleding te kopen, maar het hoeft niet te gebeuren ‘s nachts. Dit zijn tijdloze waarheden, zodat u veilig in de levensduur van mijn gepresenteerde alternatieven. De volgende keer dat je naar iets te kopen, vergeet deze fouten en de eenvoudige correcties. Waar te beginnen? Je zou eigenlijk vinden dat u de nieuwe gevoel voor stijl willen. Toen ik dat deed, vroeg ik me af hoe ik had deze fouten te maken zo lang en waarom niemand ooit had aangeboden om mij te helpen. Ik had niemand op zoek naar mij, maar, gelukkig wel.
Mijn excuses voor de lange inleiding, maar het is absoluut noodzakelijk voor sommige mensen om te weten deze dingen. Nu kunnen we daadwerkelijk krijgen op wat je zou kunnen doen verkeerd en hoe u de problemen oplossen.
7. Hawaiian shirts
Wilt u worden aangezien voor iemand die werkt voor het hotel en weet welke richting het strand is? Dan draag geen aloha shirts. Ze zeggen niet Hey! Ik ben een Fun Lovin ‘kerel! Ze zeggen Hey! Ik heb dit shirt uit mijn dochter lakens! Ik realiseer me dat Elvis het deed, maar laatste keer dat je in de spiegel keek, ik weet zeker dat je besefte dat je niet Elvis, dus probeer het niet te zijn. U krijgt alleen gehaat en veroordeeld voor.
Alternatief: Investeer in sommige knop downs. Er zijn solide, geruit, uitgeklede, korte mouwen, lange mouwen, enz. Er moet ten minste een paar in de wereld die je wilt. Denk je dat je zal kijken naar de formele en benauwd? U zult niet als je de juiste shirts. Hawaiian shirts hebben kleur toch? Gewoon dragen dat kleurenpalet om uw knop downs (maar misschien dat u de toon naar beneden een beetje). Hieronder is een voorbeeld van hoe er veel beter uit een button down wordt vergeleken de het shirt u denkt dat ziet er geweldig uit op je (stoppen met proberen te argumenteren. Hawaiian shirts er goed uitzien een nobody).
Aloha shirt en alternatieve ingedrukt.
6. Speciale t-shirts
Niets zegt dat ik in minder moeite om mijn kleding te kiezen! dan het dragen van een shirt dat een grap of een verwijzing naar de jaren ’70, ’80, ’90 of op het draagt. Als ik zeg draagt ​​een grap, ik bedoel heeft een grap op het (bijvoorbeeld, ik ben met stom of een eekhoorn met de woorden Bescherm je moeren). Het feit van de zaak is, zal niemand lachen om dat shirt. Als iemand, ze zijn eigenlijk lachen naar je omdat je dom genoeg, om het shirt niet alleen kopen in de eerste plaats, maar ook om het shirt te dragen.
Alternatief: Plain t-shirts zijn veel meer vleiend op je. Ik ben helemaal serieus. In plaats van te kijken naar je shirt en het schrijven van je af voor kinderachtig of verloren in je verleden, zullen de mensen geïnteresseerd zijn in wat u gaat en u kunt een gesprek met hen hebben eigenlijk zonder al afgeschreven als een verloren zaak. In plaats van af te vragen waar heb je dat plakkerige shirt of waarom je hem draagt, zullen ze het zien van u en niet uw kleding. Het is de handel iets slecht voor iets goeds, is het niet? Het is een beetje zoals de handel Tim Tebow en het krijgen van uw ontwerp pikt terug.
5. Basketbal / gymbroek
Er is een reden dat ze worden genoemd basketbal of sportbroekje. Het is omdat zij behoren in de fitnessruimte of op het basketbalveld. Als je aan het hardlopen of het spelen van een sport, prima. In feite, met alle middelen, koop wat basketbal / sportbroekje en doe een soort van fysieke activiteit in hen. Dan gooi ze in de wasmand, wassen, en herhaal. Draag geen hen als u bent iets te doen dat niet op lichamelijke activiteit.
Alternatief: Cargo shorts of kaki korte broek als het echt zo heet. Beide zijn prima en je kan ze vinden in een degelijke lichtgewicht materiaal, zodat u niet volledig roosteren tijdens het dragen van hen.
4. Joggingbroek
Doe het niet. Ze zijn comfortabel en dat is geweldig, maar alleen wanneer u loungen rond het huis of het werken aan iets en niet wilt dat uw mooie spijkerbroek ruïneren. Zweet broek, en shirts wat dat betreft, zijn groot, baggy, en niet pronken met die lichaamsbouw je hebt gewerkt zo hard. Ze doen je geen recht en ze zeker niet doen onze ogen geen gunsten.
Alternatief: Koop een paar donkere wassing jeans. Ze zijn comfortabel ook als je ze kopen in uw maat en draag ze een paar keer (ze zouden kunnen worden stijf totdat je wast ze een paar keer. U kunt ook kopen wat jurk broek. Khaki, zwart of marine zijn geweldig met een polo of knop naar beneden. Zorg dat het gebeurt.
3. Sokken en Sandalen
Als u nog niet gehoord, moet dit zijn geweest de eerste plaats waar je ooit kwam om te lezen / horen over mode, in welk geval, ik ben vereerd dat je me ervoor gekozen om de wereld van de mode smaak vertegenwoordigen. Als u dit leest en nog steeds doen, bent u in de <1% van de bevolking die neerkeek op meer dan enig ander. Om botweg gezegd, de wereld houdt van OJ Simpson meer dan mensen die sokken en sandalen houdt. Alternatief: Draag geen sokken. Zo eenvoudig is dat. Als u denkt dat uw voeten zou kunnen koud zijn, investeren in een aantal schoenen te complimenteren met uw sok (maar niet dragen van buis sokken). Mag ik stel voor Adidas? 2. Skinny Jeans Ik weet zeker dat je passen op de plaats waar je zag My Chemical Romance spelen, maar hier in de echte wereld, skinny jeans zijn niet goed. Draag broek die past als je indruk wilt maken, omdat het enige dat mensen zullen denken over wanneer u waar skinny jeans zijn Waarom die kerel de benen eruit twijgen? en Waar bewaart hij het? Ik weet zeker dat geen van beide zijn indruk die je wilt geven, vooral als het ontmoeten van mensen voor de eerste keer. Alternatief: Jeans die passen? Klinkt als een goede handel voor mij. In de eerste plaats, zijn ze meer comfortabel en ten tweede, je kunt eigenlijk spullen in je zakken! 1. Crocs Je hebt waarschijnlijk het gezegde kan me niet schelen hoe comfortabel Crocs zijn gehoord, je ziet eruit als een idioot, en misschien heb je niet. Of je hebt gehoord of niet, deze uitspraak waar is. Draag geen krokodillen. Ze zijn een schande voor de modewereld. Als je een vijf jaar oude en ze wil een paar roze krokodillen, met alle middelen, krijgen ze voor haar. Ze is een klein meisje. Kleine meisjes kunnen wegkomen met het dragen van sneeuw witte jurken en tiara's tot zondagochtend massa. Jongens moeten niet dragen meisjes schoenen. Heb je ooit gehoord van Tim Gunn? Nee? Dan is dat is de reden waarom u hebt gelezen wat ik te zeggen heb. Tim Gunn is een van de toonaangevende stijl experts in de wereld. Op de vraag wat men fashion faux pas dat hij zou roeien als hij de mogelijkheid had, antwoordde hij met een woord-krokodillen. Als iemand liever te ontdoen van krokodillen dan sokken met sandalen, je weet dat het een ernstige schending van de mode recht. Alternatief: Alles. Flip-flops, leer, niet van plastic, hardloopschoenen, wandelschoenen, laarzen, kleding schoenen, op blote voeten. Ja, op blote voeten. Je zal er beter uitzien ergens heen op blote voeten dan zult u als u in gaan met krokodillen. Best case scenario is dat je naar buiten en koop wat goed passende loopschoenen, hoewel kopen van een skateboarding shows (ook bekend voor comfort) is een mild aanvaardbaar alternatief. Kleine stapjes als niets anders.

5 Eco-Friendly Gadgets voor Better Living
Gids voor Goedkope Mardi Gras Uitnodigingen
Gemakkelijk Valentijnsdag Decoratie
Ik ga trouwen in een zeer niet-traditionele manier
Chinees Nieuwjaar Uitnodiging van de Partij
Verrassingen die u kunt tegenkomen tijdens een reis rond Zuid-Korea
Fashion Don’ts voor de werkplek
Zakelijk: Vakantie Retailers Op zoek naar winst Buiten Sales
Hoe te Dazzling Prom Dresses Selecteer
Beste manieren om vintage Online kopen
Vijf Verschillende gratis en Printable Mardi Gras Uitnodigingen van de Partij

Leave a Reply