De Kast in Fort Collins, Colorado: Bewaren recensie

Toen ik de eerste de kast, een keukengerei winkel gelegen op 152 South College Avenue in het hart van de historische binnenstad seerd de, Fort Collins, Colorado, was ik een twee-jarig kind wiens moeder herhaaldelijk vertelde haar niet aanraken, don ‘ t touch. Nu, 28 jaar later, heb ik nog steeds moeite om mijn handen om mezelf (hoewel ik hoop dat ik minder kans om dingen te breken). Als een wanna-be foodie en een gepassioneerde kookliefhebber The Kast is mijn bestemming wanneer ik het nodig een pot, mes, thermometer, of kookboek. Gelegen in een eeuwenoud gebouw met hardhouten vloeren en huiselijke indirecte verlichting, deze winkel de selectie, personeel en diensten maken het een lokaal eigendom juweeltje iedereen in Noord-Colorado moeten bezoeken.
&Selectie
Hoewel het ziet er bescheiden aan de buitenkant, de kast heeft een verrassend grote selectie van items. Hardcore koks kunnen vinden top-of-line merken zoals All-Clad Kookgerei en AJ Hinkle’s Bestek, terwijl de meer prijsbewuste kunt vinden kwaliteit items die aan hun behoeften zal voldoen zonder verbreking van de bank. De Kast heeft vaak items die grote corporate winkels niet. Zo heb ik onlangs wilde een specifiek model van instant-lezen thermometer die was aanbevolen door Test-Amerika’s Kitchen aan te schaffen. Bed Bath and Beyond had geen dit artikel, noch waren zij in staat om het te bestellen. Na 5 minuten winkelen bij De Kast, het item wat ik wilde was in mijn handen. Niet in de markt voor kookgerei? De Kast biedt ook bestek, kookboeken, decoratieve objecten, en sommige speciale voedingsmiddelen, zoals hard-to-find gourmet-koffie en handgemaakte bonbons.
Staf en Diensten
De Kast Het personeel is top-notch, met voldoende ervaring om een ​​vraag van een klant, van de exacte aard van de staal gebruikt in mesbladen met wat kookboek zou een goed cadeau voor de fijnproever in je leven te beantwoorden. Aangezien elke medewerker is ook een koper, als de winkel niet hebben wat je wilt, kunnen ze meestal vinden het voor u. Zodra u uw aankoop, kunt de kast ook helpen verzorgen en gebruiken. Als je mes wordt saai, ze bieden slijpdienst (dit kost ongeveer 50 cent per inch, en als je als ze kunnen meestal het gedaan te krijgen in ongeveer 15 minuten). Als u problemen hebt met het in de keuken, ze bieden ook kooklessen gericht op een breed scala van niveaus. Kortom, deze winkel is meer dan in staat om te voldoen aan alle in verband met voedsel heb je nodig hebt, en winkelen is er ook geven u de voldoening te weten dat uw geld blijft in de lokale gemeenschap.

Review: Sungei Wang Plaza Shopping Mall in Kuala Lumpur, Maleisië: Cheap, Enorme en Fun
Zeer leuke Toy — Lamaze Musical Inchworm
Ga verder dan de Gift Card: Ideeën van de Gift voor Book Lovers
Breng Betere Winst per Actieve Tweedehands winkels
Vivica A. Fox on the De Mo’Nique Show; Moet Vrouwelijke beroemdheden Leer de betekenis van TMI?
Moe van Outrageous Sigaret Prijzen?
Hand Picked Amazon.Co.Uk aanbiedingen en kortingen beschikbaar …Just A Away Klik!
10 Manieren om 10 pond dunner Dress
Verkooppunten Printversie Prom Dress patronen te vinden voor 7 verschillende kleding stijlen
Kentucky Derby Hoeden voor vrouwen onder de 75 dollar
Mother’s Day Presents – Verras je moeder met deze Special Gifts

Leave a Reply