De Tushee Beoordeling

De nieuwe As Seen On TV product met de naam De Tushee is echt slaat aan en ik ben hier om mijn twee centen gooien in over dit ding. Toen ik voor het eerst gehoord over het ik dacht dat het was schitterend om zijn naam alleen al, maar ik had geen idee wat het zou kunnen zijn. Mijn verbeelding ging wild want ik weet zeker van jou zou nu zijn. Maar geloof me het is niet zo spannend als je denkt.
De Tushee is niets meer dan een mooie hoes. Het is eigenlijk een vrij nuttig product en ik ben verbaasd hoeveel ik het leuk vind, maar ik hoopte op iets meer schandalig toen ik hoorde over de naam. Hoe dan ook, het was iets dat ik kon niet wachten om mijn handen op alleen voor de domme factor alleen. Het is leuk om mensen te vertellen heb je een nieuwe tushee en dat is wat ik denk dat de marketing brain trust achter deze is bankieren op.
Dit alles gezegd zijnde, ik hou echt van dit stomme ding. In eerste instantie was ik niet zeker wat ik zou gebruiken voor, maar nu is het iets dat ik vaak gebruikt. Het is net als het strand handdoek dat alles wat je wilt een echte strandlaken kon doen doet. Het idee is dat wanneer u het nodig om te zitten op een oppervlak dat is heet, koude, vochtige, stoffige of vuile u de tushee erover en je zit comfortabel volledig beschermd tegen wat dan ook.
Het hele bekleding idee echt nooit bij me opgekomen, maar dat is de As Seen On TV mensen doen wat ze het beste doen. Mijn stelling is altijd geweest dat deze clowns een of andere manier wijzen op weinig problemen in ons dagelijks leven dat de meesten van ons niet eens realiseren dat we hebben en vervolgens zorgen voor een zeer eenvoudige oplossing voor dit zogenaamde probleem. Dus toen ik voor het eerst over nagedacht dit idee dacht ik dat deze jongens gewoon deed me denken aan een handdoek te gooien naar beneden voordat ik zat op een vuile ondergrond.
Maar, De Tushee is echt superieur aan alles wat we kunnen samen tote met ons als we onderweg bent en hier is waarom. Dit bepaald item ook daadwerkelijk vorm past naar wat u maar plaats hem en op hun plaats blijven. Het was niet makkelijk voor mij om onder de knie te vouwen en het veiligstellen van het te krijgen, maar nu ik het heb tot een wetenschap. Ik betreur het krijgen van de grotere omvang bedoeld voor loungen, want ik ben vooral te gebruiken om een ​​gewone stoel buiten, terwijl ik lees te dekken. Laten we eerlijk zijn er zijn tal van gelegenheden waarbij we allemaal willen dat we hadden ergens iets tussen ons en een paar grove stoel.
Maar, ik ben niet degene die zou worden het nemen van deze rond op vliegtuigen, films, stranden, parken en alles wat je kunt gebruiken voor, maar ik zie het beroep voor veel andere mensen. Ik denk dat dit een enorme verkoper als gevolg van domme naam en het feit dat het in principe een snuggie voor je achterste, en mensen houden van die snuggies zijn.

Low Cost Cadeaus voor gezinnen
Designer beoordeling: Marc Jacobs multi-getalenteerde ontwerper van kleding en accessoires
5 van de beste 2013 Officiële Olympische Winterspelen Souvenir Producten
Als cadeau inpakken met een persoonlijk tintje
Soorten Nasty Retail Customers om Avoid at All Costs
Moederdag Cadeaus voor je vrouw-Do’s en Don’ts
2013 lente Office Modetrends voor Vrouwen: Modieus en Professional
De grote lijst van Housewarming Gifts
Dames kunnen dragen Country Clothing Too!
Payday Loans – de voordelen en nadelen van het nemen van een lening
Hoe kan ik Items succesvol op Ebay Schip

Leave a Reply