Designer Fashions van Milaan Fashion Week 2013

Milaan Fashion Week in Italië een week lang evenement waar grote design huizen – namen als Fendi, Prada, Dolce en Gabbana en Armani – komen uit de hele wereld om hun designermode showcase. Fashion design week worden ook gehouden in New York, Londen en Parijs.
Materialen Trends en Trends Kleur
De mode nieuws is uit voor Milaan Fashion Week 2013: materialen trends waren bont, leer en wol. Designermode waren schitterend met bont, texturen, shearlings, en metallics. De basis zwarte en grijze kleur trend heerst nog steeds, maar er waren vet trend accessoires in de kleuren van de pompoen sinaasappelen, mosterd geel, en kalk greens het toevoegen van een splash van fashion design aan de basiskleuren.
Top Designer Fashions
Domenico Dolce en Stefano Gabbana hun designermode onthuld in een lijn hoofdzakelijk gewijd aan de buiten dragen. Bont waren er in overvloed in de mode-ontwerp, van bont afgezet laarzen aan bont-geïnspireerde trend accessoires. Dolce & Gabbana kwam op nummer een in buzz ratings volgens The Wall Street Journal Agenda’s met een 95% positieve tonale ranking en een toename van 9% in volume. De WSJ online Runway Buzz-o-meter toont de top drie modelabels zijn: Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, en Versace.
Kleding melden
Fendi en Karl Lagerfeld hebben hun handtekening bont designermode markeren Breitschwanz, vos, en sable. Met zo veel variaties in lengte en stijlvolle details, de vereenvoudiging van de lijn naar beneden tot een uitstekende mode-ontwerp was moeilijk, maar het suède leggings zijn een van de hete trend accessoires.
Fashion Trend Analysis
De algemene modetrend analyse van het thema voor Milaan Fashion Week 2013 was een overwicht van designermode licht werpen op ladylike maatwerk ontwerpen, met blouses, rokken, en voorzien van klassieke broek. Leer en wollen waren de textiel van de keuze voor veel van deze mode-ontwerpen, met verrassende thema’s accessoires zoals sienna elleboog lengte handschoenen accentueren een metallic grijze jurk.
Trend Accessoires
Militaire stijl uitloper werd zwaar gekenmerkt in de designermode voor 2013 indien men oordeelt door de ontwerpen te zien op de Milaan Fashion Week start-en landingsbanen. Capes, jassen, vlieger, en Eisenhower stijl jassen werden tentoongesteld door de meeste van de mode-ontwerpers.
Fashion Models
Amerikaanse Vogue editor en mode maven Anna Wintour maakte een verrassing verschijning na de aankondiging dat ze zou in staat zijn de hele show bij te wonen, net als een aantal van de Victoria’s Secrets fashion modellen zoals Bianca Balti en Doutzen Kroes.
Fashion Forecasting
Voor degenen met een oog op de mode prognoses, zijn de mode-ontwerpers trending in de richting van een mix-and-match mode seizoen van scheidt en texturen en stoffen. Om de Milaan Fashion Week designer mode look te bekomen, koppelen uw favoriete basic zwart-wit outfits met wat bont knie-hoge laarzen, leren aviator jackets of accenten, of wollen trend accessoires.
Bronnen: CBS News, Milaan Fashion Week Foto’s, toegankelijk 03/02/2013, cbsnews2300-207_162-10002603
The Wall Street Journal Blogs, Gehoord op de baan, Yan, Cathy, toegankelijk 03/02/2013, Runway Buzz-o-meter.

Product Review: Swissmar 3 Piece Cheese Knife Set
Jeans trends voor het voorjaar 2013: Destroyed Denim is terug met klasse
Product Review: Dremel 4000 2/30 High Performance Rotary Tool Kit
Fashion trends voor het voorjaar 2013: Hot Rokken
Thrifty Designer Shopping: A Hoe Shopping Guide
Fashion: Materialisatie van karakter, persoonlijkheid
Werkkleding houdt je warm en droog deze winter in extreme weersomstandigheden
Aziatische T-shirts – Lost in Translation?
No More Pants on the Ground
Hoe de zorg voor Rabbit Fur
Mardi Gras Mini Drijft: Decoraties, uitnodigingen of uw eigen Mini Parade

Leave a Reply