Donna Morgan Matte Jersey jurken: Fashion recensie

De collectie van donna Morgan Matte Jersey jurken voor vrouwen is een kleurrijke en stijlvolle manier om uw mode muze oproepen. De verschuiving ontwerp jurken zijn gemaakt van vloeibare matte jersey in een verzameling van felle eclectische kleurencombinaties. De snit en stijl van de Donna Morgan Matte Jersey jurken voor vrouwen zijn beide ontworpen om comfortabel en biedt een sfeer van vrouwelijkheid en gevoel voor mode.
Veel vrouwen voelen zich aangetrokken tot het talent van modeontwerper Donna Morgan in het bijzonder met haar unieke collectie van Donna Morgan Matte Jersey jurken. De jurken zijn gemaakt in een eenvoudige verschuiving patroon en over het algemeen ontworpen te glijden over het hoofd. Het patroon plaatsing zal variëren van het ontwerp voor het ontwerpen maar de patronen zijn over het algemeen erg vet. Het kleurenpalet in de collectie van Donna Morgan Matte Jersey jurken omvat tinten of paarse, orchidee, fuchsia, bes, bruin, wit en zwart afdrukken afhankelijk van het seizoen.
De stof mix van de Donna Morgan Matte Jersey jurken voor vrouwen is een van polyester en spandex en de jurken zijn niet gevoerd. Andere belangrijke functies uit de collectie van Donna Morgan Matte Jersey jurken voor vrouwen zijn een gemeenschappelijk gebruik van de bateau hals en drie vierde mouwen.
Hoewel de Donna Morgan collectie zeker omvat andere mode-stijlen, het gebruik van de matte jersey stof en de snit van de jurk maken de stijl bijzonder populair. Dit is een jurk die gemakkelijk kan van dag naar nacht bewegen zonder of zonder extra accessoires. Het gebruik van de patroon plaatsing, gedurfd gebruik van kleuren, en de vloeistof weefsel geven leven aan het kledingstuk in termen van een klassieke kast item. De Donna Morgan Matte Jersey Jurk kan gedragen worden met stiletto’s, laarsjes, en zelfs met een legging met een tuniek stijl look te creëren.
De gemiddelde prijs voor een afdruk matte jersey jurk van de Donna Morgan collectie is vanaf $ 98 en hoger. Donna Morgan Matte Jersey jurken voor vrouwen zijn verkrijgbaar bij de officiële website voor Donna Morgan. Ze populaire jurken zijn ook verkrijgbaar bij een aantal high-end retailers zoals Nordstrom’s, Bloomingdales ‘, Saks Fifth Avenue, en Macy’s.
Nordstroms
Saks
Macy’s
Bloomingdales

Vrouwelijke Styled Handtassen voor het voorjaar van 2013
Gids voor Top Goedkope Zwarte Bruidsmeisje Schoenen voor 2013
Beauty Verbeteringen voor 2013
ArtFire – een locatie voor de hand gemaakte, Vintage, Supplies
Wat is de Pet Perks programma?
Mother’s Day Gifts-Wat moet mama krijgen wanneer de tijd op is
Soorten Silk Cloth
Best Green Bruidsmeisje Schoenen voor 2013
Mode 2013: Een nieuw jaar en nieuwe mode Doelen
Spring Fashion: Hoe maak je een sjaal gebruiken
7 afschuwelijke zonden Mannen Commit, Fashion-Wise

Leave a Reply