Dyson DC 17 Animal Cyclone Vacuum – Product Review

Ik kocht mijn Dyson DC17 steelstofzuiger meer dan twee jaar geleden. De hoge kosten van de Dyson had ontmoedigd mij, maar de recensies die ik online had gelezen had me ervan overtuigd dat ik nodig om het te proberen. Toen mijn stofzuiger brak besloot ik dat het tijd was om een ​​Dyson te proberen.
Mijn Dyson DC17 kwamen een paar dagen later en ik had het geassembleerd binnen dertig minuten. Montage was eenvoudig en op voorwaarde dat de aanwijzingen waren duidelijk. Ik gebruikte mijn vacuüm met de gebroken hendel om nog een laatste schone doen in de woonkamer. Daarna heb ik gestofzuigd weer met mijn nieuwe Dyson DC17. Ik vulde de bus met stof en haren van huisdieren voordat ik klaar met de kamer. Uiteindelijk heb ik het vullen van het drie keer in de eerste stofzuigen en vulde het nog een keer stofzuigen de meubels en gordijnen. Ik heb drie kinderen en ik stofzuigen een tot vier maal per dag. Om de bus, dat vele malen was absoluut geweldig te vullen.
Nadat ik gestofzuigd de woonkamer nodigde ik mijn buurman om langs te komen om te zien. We hebben allebei gemerkt dat het tapijt was zichtbaar schoner en de vleug van het tapijt begon om terug te komen. De lucht in de kamer had ook verloren dat muffe geur die we niet eens merkten dat we hadden.
Omdat de Dyson DC17 heeft een bus dus er zijn geen zakken te kopen en te vervangen. Ik heb altijd gevochten om de tas in slechts recht in mijn oude vacuüm en het nooit gefaald dat ik zou opraken van tassen. Tassen begonnen te krijgen duur en dat was een andere reden wilde ik de Dyson proberen. Net besparingen in zakken heeft mij gered veel geld in de afgelopen twee jaar. Om de bus leeg houd ik het over de prullenbak en met een druk op de knop het is geleegd.
Het filter kan worden gereinigd en hoeft niet vervangen. Ik ben echter van plan het kopen een ander, omdat het duurt een volle 24 uur te drogen. Als u een dagje overslaan stofzuigen is er geen noodzaak voor een reserve, maar ik hou om mijn vloeren extra met kleine kinderen schoon te maken.
De Dyson DC17 is ook in staat om gebruikt te worden op hardhouten en vinyl vloeren. Er is een schakelaar om de klopper bar voor gladde vloeren. Ik hou echt van deze functie op mijn keukenvloer stofzuigen en het doet een groot werk op mijn houten vloer ook.
De bus is in staat om te worden verwijderd en gedemonteerd voor eenvoudige reiniging. De heldere deel is in staat om te worden gereinigd met afwasmiddel en water. Raadpleeg de handleiding van de Dyson voor het reinigen van instructies.
Het vacuüm wordt geleverd met een kierenzuiger, een zachte borstel en een huisdier haar remover die aan boord. Er is ook een aparte bijlage die een zachte borstel voor meubels, trappen of kleine ruimtes heeft.
Ik heb geen klachten over dit vacuüm anders dan dat het een beetje zwaar om te dragen de trap op. Dat is een kleine handel uit aan de kracht van deze stofzuiger. Ik hoop dat dit Dyson duurt me al jaren en ik weet dat ik zal het worden vervangen door een andere Dyson.

Introductie van een nieuw Katje op een oudere kat
Het nemen van retouren
Nashville, meest romantische Bloemisten Tennessee voor Dag Valentines’s
Store Bought Moederdag cadeaus Vs. Online Moederdag cadeaus
Plezier en Flirty Low Budget lente 2013 Fashion Ideas
Kleding die Make You Look Verdunner
Stitch’s Jeans voor Vrouwen
Glitter Dot T-shirt Painting Designs
Jeans trends voor het voorjaar 2013: Destroyed Denim is terug met klasse
Het kopen van Uw Lucky Lady een luxe geschenkverpakking zonder dat de bank
Brand Geschiedenis: Pal Zileri, Classical Tailoring en Hedendaagse stijl

Leave a Reply