Eco-Friendly Gadgets voor iedereen

Er zijn vele eco-vriendelijke gadgets die vandaag beschikbaar zijn. Sommige van deze gadgets zijn een Powered H2O Water Kan vormige klok, Amazing Solar Dino Electronics Kit, Eco 07 Bike, Voltaic Systems Solar Tassen en usb oplaadbare batterijen een paar te noemen.
1. H2O Water Powered Kan Shape Clock
Beschikbaar vanaf Ecotopia de Powered H2O Water Kan Shape Clock is een eco-vriendelijke klok elke persoon die wil om op tijd te willen. De klokken zijn gemaakt met een blikje dat wordt aangedreven door water met H2O technologie, die wordt gebruikt om de klokken LCD display. Water wordt gebruikt om de klok te activeren Gewoonlijk moet worden toegevoegd binnen zes tot twaalf maanden. Dit eco-vriendelijke gadget wordt geleverd in vele kleuren, waaronder grijs, blauw, groen en rood. 22
2. Amazing Solar Dino Electronics Kit
The Amazing Solar Dino Electronics Kit is de perfecte milieuvriendelijke gadget voor jongens jong en oud. De eco-vriendelijke gadget bevat geen batterijen als het gebruik maakt van zonne-energie voor de werking of een generator die winden-up. Wanneer de Solar Dino is opgeladen de eco-vriendelijke dinosaurus kan lopen door gewoon flicking een schakelaar. The Amazing Solar Dino Electronics Kit is geschikt voor die acht jaar en ouder. Dit eco-vriendelijke gadget kunnen gekocht worden bij Maplin. (78 woorden)
3. Eco 07 Bike
Voor de eco-vriendelijke persoon op zoek naar een ritje. De Eco 07 Bike werd ontworpen in Mexico door Victor Aleman. De Eco 07 Bike werd ontworpen om een ​​ruimte besparen. De eco-vriendelijke gadget is ontworpen met opklapbare wielen gemaakt van zes modules die helpen ruiters klappen de wielen voor de opslag en ruimte. Meer informatie over deze eco-vriendelijke gadget is te vinden op de Behance Network.
4. Voltaic Systems Solar Tassen
Voltaic Systems Solar tassen zijn zeer geschikt voor iedereen, van de zakenman aan de wandelaar. Deze zakken kunt u opladen van uw gadgets van mobiele telefoons tot laptops op elk moment. De Voltaic Systems Solar tassen biedt vier verschillende eco-vriendelijke zakken met inbegrip van de Rugzak, Converter, Messenger en Generator. Voltaic zonne-tassen beginnen bij $ 199. Meer informatie over deze eco-vriendelijke gadgets zijn te vinden op Voltaic Systems.
5. USB oplaadbare batterijen
Je kunt nooit te veel batterijen. Met de USB-Cell accu’s zul je nooit meer batterijen te kopen. USB-Cell heeft batterijen die kunnen worden opgeladen met behulp van de USB-poort van een computer. Momenteel is de eco-vriendelijke USB oplaadbare batterijen zijn beschikbaar voor AA, AAA, 9V en een aantal telefoon-batterijen. Voor meer informatie over deze eco-vriendelijke batterijen is te vinden op USB-Cell.

Top Casino’s om te bezoeken in Atlantic City (AC)
Top Ivory Bruids schoenen voor deze zomer
Hoe maak je een Fossiele Metal Horlogeband Pas met Smart Link of Adjust-O-Link
Kopieer uw favoriete beroemdheid Trend met de Schouder Pad Bra
Wat kunt u verwachten mannen om te dragen
John Daly: Ondergoed Model krijgt zijn Slix Op
Hoe om geld te Grocery Shopping Opslaan
Hoe kan ik zoeken naar Gratis Online Coupons
De verkoop Handgemaakte, Vintage, Supplies op Etsy – Voor-en nadelen
Lock Bumping Preventie
Beste Roze Bruids Schoenen voor 2013

Leave a Reply