Een blik op de Top Vijf meest iconische Fashions in de afgelopen decennia

Hoe komt dat gaan zeggen, draag de kleren, laat de kleren draag je? Nou, om dat, ik moet zeggen dat er een aantal modes zo ver hebben overschreden slechts functionaliteit of visuele aantrekkingskracht, en zijn uitgegroeid tot iconische symbolen op zich. Hier zijn een paar van de iconische mode die naar voren zijn gekomen in de afgelopen decennia.
Seven Year Itch Marilyn Monroe White Subway Grate Dress
Ja, ik eigenlijk noem het de metro rooster jurk! Geen enkele vrouw zou hebben gekeken meer aantrekkelijk en moeiteloos glamoureus dan Marilyn Monroe deed in dat klassiek moment op film vastgelegd. Dit stromende witte A-lined vormige jurk is geïnspireerd talloze formele en casual-wear knock-offs.
Little Black Audrey Hepburn’s Dress
Natuurlijk spreek ik van de beroemde zwarte jurkje dat Audrey in Breakfast at Tiffany’s droeg. U kunt bijna de jurk niet voorstellen zonder het afbeelden van haar staren door het raam van de Tiffany’s met extra lange gouden sigarettenhouder in de hand. In mijn ogen zou de little black dress onmogelijk hebben gemaakt op zo’n groot belang aan stijl van vrouwen zonder deze iconische beeld.
Katharine Hepburn’s Sailor Pants
Je kunt gewoon een Hepburn niet bespreken zonder het ander. Terwijl Audrey Hepburn had betrekking op de eenvoudige maar klassieke chic categorie werd Katharine bekend voor het weergeven van een sterke professionele stijl, en dat kan niet gezien worden meer dan in haar vaak gedragen zeeman broek. In veel van haar films, is Katharine Hepburn gekenmerkt sportieve een zijden button down overhemd en matroos broek. Voor degenen die niet bekend zijn met de term zeeman broek, dat verwijst naar broek die zijn geplooid bij de heupen en geleidelijk te komen tot een brede flare op de bodem.
Favoriete stijl Katharine Hepburn’s gaf aanleiding tot de 9-tot-5 kleding die wij moderne vrouwen hebben leren kennen en lief te hebben. Het is zeker leuk om te weten dat er niet langer een inherent sociale verwachting dat vrouwen altijd het huis dragen van een jurk te verlaten.
Dank je wel Katharine.
Bare Mid-riff Cher shirts en Bell Bottoms
Ik heb het de vintage 70’s tijdperk Cher, ah-la haar variete show, natuurlijk. Niemand kon dragen van een kale mid-riff shirt en bellbottoms zoals Cher, en gejuich om haar voor te kunnen trekken uit een blik dat de meeste vrouwen niet kunnen voorbij de leeftijd van 22.
Little Red Pamela Anderson Baywatch badpak
Dit badpak is bekend geworden over de hele wereld. Er is waarschijnlijk niet een persoon in leven, 30 jaar of ouder die niet precies weet wat badpak ik het over heb. Eenvoudig en functioneel ontworpen, dit badpak tentoongesteld Pamela Anderson perfect, en als zodanig, is uitgegroeid tot direct gelijkgesteld met haar.
Deze vijf iconische mode zijn zo alom bekend en gewaardeerd, niet alleen voor hun ontwerp beroep, maar voor de beroemdheden die ze droeg, en voor de tijd waarin ze werden gedragen. Deze mode vertegenwoordigd een moment in de cultuur, een verschuiving in stijl en smaak die altijd herinnerd zal worden.

Naaien Project Beginner’s: Hoe maak je een sjaal maken
Mardi Gras: Goedkoop Gunsten van de Partij
Hoe te Apparatuur, Kleding en accessoires Pick voor alpineskiën
Herziening van Ralph Lauren chino’s voor mannen
Review: Ralph Lauren Olympische Spelen Polo Shirts voor mannen
Cadeaus voor New Orleans Natives
Review: Mahboonkrong (MBK) Center: Goedkoopste en drukste winkelstraten van Bangkok Mall
De Kast in Fort Collins, Colorado: Bewaren recensie
Chloe Sevigny Golden Globe Wardrobe Malfunction
Korting Heren G-Shock Trainer Watch op DiscountWatchez.Opm.
Grote verkoper op rommelmarkten: Designer Peuter Jeans

Leave a Reply