Een overzicht van Florida Fashion Design Schools

Als u een creatieve persoonlijkheid, geïnteresseerd zijn in het conceptualiseren en ontwerpen van nieuwe kleding, dan is een carrière in de mode ontwerpen zou kunnen zijn voor je. Modeontwerpers behandelen elk aspect van het creatieve proces, van concept en ontwerp, patroon maken, de bouw en de fabricage en verkoop en marketing. Fashion design is een van de meest invloedrijke en glamoureuze loopbaantrajecten die vandaag beschikbaar zijn. Om te krijgen een goede start in het vak, een sterke educatieve achtergrond is de sleutel. Van Tampa naar New York en West Palm Beach, Florida is een van de toonaangevende centra van mode en design, en heeft een aantal top fashion design scholen die graden in fashion design aan te bieden.
The Art Institute of Fort Lauderdale biedt diverse opleidingen, waaronder een vennoten, of bachelors in Fashion Design. Het ontwerp van de manier programma van het Art Institute of Fort Lauderdale kan prep aspirant-studenten voor entry level fashion design functies zoals assistent ontwerper, stylisten, mode illustratoren en beeldend mode weergave kunstenaars.
De Miami International University of Art & Design biedt een heel ruime keuze aan opleidingen in de mode-ontwerp, met inbegrip van een accessoire ontwerp Associate of Arts graad, fashion design Associate of Arts graad, mode merchandising Associate of Arts graad, een mode-ontwerper Bachelor of Fine Arts graad. Een van de sterkere voordelen van deze school is dat de campus is gelegen in Miami, dat is een van de internationale centra van de mode-industrie.
Een van de beste scholen in Florida voor mode model moet de International Academy of Design & Technology in Orlando. Deze school biedt een diepe en rijke studie in de mode-industrie, en heeft opleidingen die je zou voor te bereiden op een van een aantal grote mode-ontwerp-industrie beroepen met inbegrip van, Fashion Designer, assistent ontwerper, Costume Designer, Merchandise Assistant, Junior Designer , textielkunstenaar, Productie Assistent, Fashion Stylist, en assistent Koper. In aanvulling op de grote cursusaanbod van deze school, het is gelegen in de grotere omgeving van Orlando – die geweldige kans om je opleiding toe te passen in het themapark industrie, die een gunstige omgeving gelegen biedt.
Het Art Institute Tampa is een mooi Florida fashion design school te overwegen als u op zoek bent naar een opleiding voor een Bachelor of Arts in Fashion en Retail Management. Het grote ding over deze bijzondere opleiding is dat het niet alleen geeft je een sterke achtergrond in fashion design, maar ook zal je voor te bereiden met een gedegen kennis van de zakenwereld. De mate is nuttig omdat in aanvulling op eventuele carrièremogelijkheden in fashion design, kunt u ook hun loopbaan in winkel management, mall management, event planning, evenement promotie, mode verkoop, mode product-en omzetontwikkeling.
Tot slot kunnen als u op zoek bent naar een meer traditionele college ervaring, dan Lynn University in Boca Raton zijn de moeite waard. Lynn University biedt een meer traditionele opleiding voor een bachelor of science in business administration in de mode management. Deze graad, naast het geven van u een sterke achtergrond in de mode, zal u ook een algemene bachelors in business administration die kunnen worden gebruikt om werk te vinden in bijna elk bedrijf gebied van inspanning.
Florida modevormgeving scholen zijn de ideale keuze om u een sterke achtergrond in de mode-industrie. Het maakt niet uit welke school je ervoor kiezen om uit te boeken, een van de bovenstaande Florida fashion design school zal u helpen om op uw manier in de spannende en uitdagende wereld van fashion design.

Top Bruidsmeisje Flip Flops voor een zomer bruiloft
Procter Silex Koffiezetapparaat – Product Review
Couponers: Clipping & Shopping Time Saving Tips
Childrens ‘Lente Zending Koop in Sterling, VA
De beste Lacrosse Sticks
Eco-Friendly Gadgets voor iedereen
Ash en Dans accessoires: Trendy Winter Scarves, Wraps & Mutsen
Spring Fashion: Hoe maak je een sjaal gebruiken
Computer Winkelen is niet voor mietjes
Beste Goedkope Zomer Bruids Schoenen
Top vijf Jeweled Sandalen Onder € 50

Leave a Reply