Een Reference Guide voor de Top Zeven dingen Mannen moeten nooit, nooit dragen in het openbaar

Mannen zijn grappige wezentjes als het gaat om hun garderobe. De baseball cap ze niet kunnen leven zonder of het werk laarzen nodig zijn voor de job zijn oke tijdens het dragen voor het specifieke doel waarin ze zijn gemaakt. Er zijn een aantal dingen, maar dat ongeacht hoe schattig, aantrekkelijk of macho u denkt dat ze eruit zien, mag nooit en te nimmer worden gedragen in het openbaar. Voor een snelle en eenvoudige verwijzing naar de top zeven dingen die een man moet nooit dragen in het openbaar, plaats dan de volgende lijst naast de vloer, bank of ander gebied waar u uw kleding.
Ten eerste, de Speedo je bent zo trots op zijn een enorme nee nee. Ze hebben niet een vrouw aandacht te krijgen in de manier waarop je aannemen dat ze zullen, in feite de enige aandacht die u krijgt is wanneer een vrouw je vraagt ​​om te poseren voor een foto die ze kan om al haar vriendinnen te sturen met een bijschrift dat OMG leest kan u van mening bent dat hij droeg dit in het openbaar?
Ten tweede, nooit en ik herhaal nooit afgesneden een spijkerbroek te dragen als korte broek die boven de dij gebied. We hebben geen interesse in het bekijken Whats onder de korte broek wordt verweven met de rand van de korte broek. Als u aandringen op snijden jeans, moeten ze niet korter zijn dan twee centimeter boven je knie, maar we hebben liever dat u een korte broek die werden aangekocht niet zelfgemaakt.
Ten derde, waarom is het zo moeilijk om te dragen een spijkerbroek die passen? Ze zijn verkrijgbaar in de maten anders dan 40 voor een 34 inch taille. Vrouwen hebben ook geen behoefte om uit de eerste hand te bekijken van de antwoorden op, is hij een boxers of slips kerel. En terwijl we over het onderwerp, nee, je moet die string ook niet dragen onder hen. Koop broek die past en draag een riem.
Ten vierde, flip flops zijn prima als je gaat naar het strand, maar niet ze te dragen als dagelijks gebruik. Alleen maar omdat de slippers zijn zwart en de broek zijn zwart betekent niet dat ze samen gaan. En als je dat doet ze dragen, wordt water en zeep nodig voor de voeten voorafgaand aan het gaan in het openbaar. En een extra bonus met betrekking tot schoeisel, hoeft niet sokken met sandalen. Het maakt niet uit of ze zijn wit, zwart of bruin … niet ze te dragen met sandalen.
Ten vijfde zijn leren broek niet beschouwd verkleden. Deze zijn niet ontworpen voor de gemiddelde man om te dragen, noch zijn ze ontworpen voor iemand meer dan twintig. Het dragen van strakke leren broek, erger nog het dragen van strakke vinyl broek, is niet van plan om u vanaf de leeftijd van veertig tot de leeftijd van twintig ogenblikkelijk. Fore gaan de leer en kiezen voor denim.
Zesde, is het dragen van een t-shirt dat is twee maten te klein niet geven ons de indruk dat u gebouwd. Een strakke t-shirt is simpelweg dat, ze niet geven ons een illusie van grootser, noch maken ze ons willen onze vrienden te vertellen hoe goed gebouwd je bent. Koop kleren die passen, is het zo eenvoudig als dat.
Zevende, dit is de grote dus let goed en herlezen indien nodig. Maak je fles eau de cologne laatste twee dagen. Ik herhaal dit in een eenvoudiger vorm, niet, niet, niet de Cologne Spray over je hele lichaam door het mondstuk naar beneden en als je die draagt ​​de splash van het type, het heet splash op voor een reden. Het is niet bedoeld om de handpalm te vullen en als een huid coating. Gewoon omdat het goed ruikt, betekent niet dat het zal ruiken beter als je gebruik maken van de helft van de fles. In dit geval minder is.
Dit zijn eenvoudige kleine stapjes voor u aan de slag in de juiste dressing gewoonten. Mocht u vergeten de stappen, herlezen elke zo vaak als nodig is en voel je vrij om een ​​kopie voor uw vrienden te maken, hun vrouwen en vriendinnen zal voor altijd dankbaar zijn.

Het maken van een goedkope Boys ‘Toys Gift Basket
Plaatsen en Manieren om Freebies Get
Hoe kan ik erachter te komen My Dress Shirt Maat?
5 Hot Jurken voor Prom 2013
Keuken beoordeling: Chef’s Choice 316 Diamond Sharpener voor Aziatische Messen
Donna Morgan Matte Jersey jurken: Fashion recensie
Chinese New Year Party Uitnodigingen
Summer Fashion Trends voor 2013
Hoe wordt Stitch Marks in Satijn Reparatie
Uitzonderingen op het dragen van Priestly Apparel Wanneer een pastor kan zeer herkenbare na Preek Opdrachten
Slabbetjes, de nieuwe verklaring Ketting.

Leave a Reply