Etsy Interview met Amy Cantini

Ten eerste, vertel me iets over jezelf? (Even een korte biografie)
Niet veel te vertellen over mij, mijn naam is Amy. Ik heb er in de dienstverlenende sector al mijn werkzame leven. Begonnen bij McDonald’s en heeft geen reactie til ik wist hoe alles te doen. Toen had ik een chique baan in het Ritz Carlton … in de huishouding. Het was allemaal erg spannend en duurde ongeveer 6 maanden. Toen was ik een cocktail serveerster op een casino cruise die was de beste baan ooit. Ik vond het helemaal geweldig, til het schip verplaatst en mijn auto zou niet zo ver komt. Ik moest echt nadenken over wat ik had gedaan in mijn leven dat ik zo veel als de boot genoten. Blijkt dat het was McDonald’s, dus ik ging terug. Ik vond zelfs een man daar en werkte mijn weg naar boven aan het management, had genoeg van tenagers die een raise voor ze deden wat ze waren ingehuurd om als er in tegenstelling tot de andere manier rond. Werk hard, krijgen een verhoging, harder werken, krijgen een andere te verhogen. Dus ik stoppen. We gingen naar een bed and breakfast en had turn down service, het was een prachtige job. De eigenaar is geliefd om me te vertellen over hoe de plaats was achtervolgd en dan is er laat me met rust, terwijl ze ging naar het avondeten. Ik ontdekte dat ik zwanger was en moest oorzaak te verlaten kon ik niet de mop emmer meer te dragen naar de tweede verdieping. Ik bleef thuis til mijn zoon was 9 maanden oud en mijn man zei dat ik nodig had om een ​​baan te krijgen. Dus ik deed … in de detailhandel. Oh my hoe ik retail hou. Ik werkte in de beste cadeauwinkel in de stad, ik weet dat want we waren verkozen tot beste van het beste voor een paar jaar op een rij. De eigenaar zei dat het oorzaak van ons meisjes, maar wij erop dat het de dingen die ze de winkel gevuld met. Ze verkocht de winkel, en mij mee en ik werkte daar tot op de dag voordat ik bezorgd mijn tweede zoon. Ik heb alleen al terug in de beroepsbevolking in deeltijd sinds. Nu doe ik dit …. eh, ik hef mijn jongens en zorgen voor het huis, en doen dit.
Hoe en wanneer ben je begonnen met het maken van sieraden en ornamenten?
Ik ben begonnen met sieraden. Terug in 2006, hadden we net gekregen deze nieuwe kralenwinkel in de stad. Ik ging op een dag om een ​​kijkje te hebben en liep naar buiten met een paar rocailles sommige zijden koord, een moeder van parel kralen en wat leer en een paar andere items. Ik ging naar huis en maakte een enkelbandje en een ketting. Het was niet geweldig, maar het was gewoon de eerste keer. Ik gaf een enkelbandje om mijn schoonmoeder gewoon voor de lol en ze zei dat ze zou graag wat oorbellen te gaan met het, zegt dat ze zeker wist dat ik wat te maken, kan het niet zo moeilijk. Ummm ok ik dacht en ik ging naar huis en keek naar een paar oorbellen die ik had en ging naar Wal-Mart voor een paar dingen die ik nodig, hoofd-en eyepins en sommige oorhaakjes, niet dat ik wist dat ze dat waren in die tijd. Ik ging terug naar huis en probeerde als een gek aan die draden buigen naar een echte paar oorbellen, door de derde of vierde ik het had. YAY … nu om een ​​match te maken. Ik was verslaafd na de eerste paar … en ik heb niet keek terug.
De ornamenten kwam pas veel later. Een maand geleden of zo als dat. Heb je ooit iets wilt en kan het gewoon niet vinden maakt niet uit hoeveel je zoeken. Nou ik wilde ornamenten, bijzondere. Foto ornamenten, in een frame op mijn boom. Ik zocht al maanden. Kon niets vinden. Toen vond ik deze placecard houders en probeerde die … werkte niet. Ik keek nog wat meer en wat metalen frames gevonden met glas aan beide kanten, dus ik bestelde ze en terwijl ik wachtte, probeerde te bedenken hoe het zou gaan om te kijken of de ornamenten kreeg draaide zich om en er was alleen deze witte vlek opknoping op mijn boom … oh nee, dat zal niet goed. Toen kwam naar me toe, velijn papier, want het transparant is. Het enige wat ik moest doen was er een vindt die gekleurde inkt nam (sommige zijn alleen voor gebruik met zwarte inkt). De rest is geschiedenis weer, bewerken, bijsnijden, knippen voeg een lint geschiedenis.
Wanneer en hoe hebben jullie oorspronkelijk Etsy vinden?
Ik was surfen op het net op zoek naar handgesmeed metalen sieraden voor dagen en ik weet niet eens waarom, behalve dat we verkocht wat in die cadeauwinkel werkte ik in, en ik vond het geweldig. Ik was niet op zoek naar sieraden winkel sieraden, weet wat ik bedoel. We hadden al deze geweldige sieraden waar ik werkte en ik echt gemist. Kan niet ergens iets te vinden, zoals het …Ik gebruikte om het te kopen voor cadeaus voor mijn familie. Dan is er op pagina 20 van mijn zoektocht was Etsy. Ik schoof het in mijn favorieten map en niet al te veel aandacht. Maar hoe meer ik zocht, pagina’s en pagina’s later, vond ik ik bleef klikken op Etsy. Dus ik een rekening geopend en bleef daar.
Wat is er uniek aan Etsy en wat over de website vind je het meest met betrekking tot uw winkel?
Wat vind ik uniek aan Etsy is de groep kunstenaars altijd bereid om advies te geven. Het is nogal een gemeenschap, het is alsof je een groot aantal anonieme vrienden.
Ik hou van de diversiteit en abundantie van items die beschikbaar zijn voor mij dat ik anders nooit zou vinden. Ik hou van de lay-out, ik vind het betaalbaar en gebruiksvriendelijk zover het opzetten van shop gaat. Ik vind dat ik mijn profiel info en mijn winkel maakt niet uit waar op Etsy ik ben te openen. Ik hou van dat ik mijn producten verkocht te zien, en wie aangeschaft. Ik kijk uit naar eventuele wijzigingen die zij maken om ervoor te zorgen de shopping ervaring beter.
Wat inspireert je het meest met betrekking tot uw creaties?
Oude dingen, rijk aan geschiedenis dingen. Kastelen, Koningen, ridders, oude ijzeren hekken, engel standbeelden, paarden, wolven, natuur, begraafplaatsen. Dingen die hun leeftijd laten zien en goed te dragen is. Rustiek dingen en elegante dingen. Ik hoop dat het laat zien in mijn werk, maar als het niet nog … het zal.
Wat is je favoriete stuk dat u hebt gemaakt en waarom?
Een labradoriet ketting op een ronde gaten ketting met een paar filigraan bevindingen en een wijnstok gescrold messing druppel. Ik verdubbelde de ketting op twee verschillende lengtes. Dit stukje labradoriet is het middelpunt, het is een soort van een taps toelopende barrell met lange facetten in. Het is heel subtiel, de ketting zelf, maar dit stukje labradoriet flitsen als geen die ik ooit heb gezien. Oranje en groen en oooh je moet om het te zien. Ik zal niet verkopen die ene.
Wat wilt u bereiken met uw online shop?
Ik zou graag bereiken dat meer dan een hobby. Ik wil graag helpen mijn man de rekeningen te betalen. Hij werkt heel hard om de jongens en mij, ik wil in staat zijn om te steunen hem.
Heeft u nieuwe creaties in de werken? Als dat zo is, kan winkelend publiek wat verwacht je snel te zien van u?
Ik denk aan het draaien een aantal van de lange smalle ornamenten in hanger halskettingen, valt nog te bezien of het zal de pan uit. Ik weet dat het plein die te groot zijn, maar ik denk dat de lange degenen zal goed werken. Ik heb onlangs nog wat notecards aan mijn winkel. Ik kan proberen mijn hand op een bepaald kleding of kleine sieraden of cosmetische zakken. Ik heb veel stof die smeekt om iets meer. Ik ben ook overweegt de verkoop van foto’s, ik heb een paar die ik heb ingelijst, dus ik kan een lijst van hen en zie waar het gaat. Stay tuned … hoewel alles kan gebeuren. Ik ben geen one trick pony.
Waar kan de lezers te weten komen over meer informatie met betrekking tot uw sieraden creaties en eventuele speciale aanbiedingen (inclusief extra websites, blogs, facebook, etc)?
Ik ben altijd beschikbaar bij mijn Etsy shop of je me kunt zoeken op facebook. Zeg me waarom je wilt zijn vrienden.
Ik heb een persoonlijke facebook account waar ik bieden vrienden een korting in mijn Etsy shop van tijd tot tijd. Ik heb fanpages geprobeerd, maar ik kreeg geen vele volgelingen, de meeste waren mijn gewone facebook vrienden. Ik heb niet echt blog of twitter, want ik voel me alsof ik praat tegen mezelf en ik heb al gehoord wat ik te zeggen heb. Mijn artikelen zijn verkrijgbaar bij Divine Vondsten op Amelia Is, FL. Ik hoop dat ik mijn zending horizon te verbreden. Op dit moment Ik wil gewoon een beetje meer te maken en tijd doorbrengen met mijn opgroeiende jongens, zal ik bloggen als ze dat doen … en dat gaat een tijdje.

Stap 2 All Star Sports Climber Beoordeling
Beste Mardi Gras Kostuums voor 2013
De Kast in Fort Collins, Colorado: Bewaren recensie
Fashion: Hobo Handtassen
No-Naai Plastic Canvas Carry-All voor meisjes en vrouwen
Top drie Lacrosse Sticks naar de Best Game Ever Get
Store Bought Moederdag cadeaus Vs. Online Moederdag cadeaus
Bulletproof Fashion – Bescherming van het Leven in de Hood
Veilige opslag van bulk Foods in Emmers
De beste zaterdag die ik heb gehad in een lange tijd
De beste zaterdag die ik heb gehad in een lange tijd

Leave a Reply