Fashion Graduation Project Video Presentatie

Bouw een middelbare school afstudeerproject dat andere senior presentaties overtreft op uw school. Hier is een handleiding over hoe je je eigen video-presentatie te maken voor afstudeerprojecten.
Host je eigen Graduation Project Video
Als een middelbare school, bent u verantwoordelijk voor de juistheid en de presentatie van je afstudeerproject. Het is belangrijk om de gastheer van elke mode video’s die u maken in plaats van het inhuren van acteurs of modellen. Oefenmethoden van de invoering van de kijkers aan de senior project film als u de camera verlegen. Hier krijg je een videocamera en opnemen praktijk scènes aan een toespraak, garderobe, verlichting of achtergrond aanpassingen die gemaakt moeten worden herzien. Deze praktijk scènes moeten worden geperfectioneerd om een ​​aanvaardbaar prestatieniveau te bereiken voordat u de uiteindelijke film.
Leen een videocamera als je niet zelf een of vind een filmmaker die vrijwillig dragen tot de voltooiing uw mode afstudeerproject. Er zijn verschillende manieren om een ​​modeartikelen die moeten worden gezien in de video aanwezig. Weergave kleding, sieraden, accessoires, benodigdheden, of andere relevante items op een vlakke ondergrond. Afzonderlijk Noteer deze items aan toe te voegen tijdens het bewerken fase van het afstudeerproject video. Middelbare school senioren kan ook werken met klasgenoten, vrienden of professionele modellen om mode-items weer te geven in hun presentatie.
Het ontwikkelen van een Fashion Script voor het afstudeerproject
Schrijf en leren een script dat informatie over uw senior project topics op mode zal bevatten. Vastleggen van het script zal u helpen een betere presentatie tijdens het opnemen van scènes voor de video. Gebruik de informatie die u reeds gecompileerd tot een goed georganiseerde script dat de belangrijkste feiten in uw research paper is te produceren. Dit zal helpen verminderen uw werklast bij het maken van alle elementen voor de gehele mode-afstudeerproject. Neem je het lezen van complexe hoeveelheden informatie indien nodig. Stilstaande beelden en video-opnamen van uw mode-items kunnen worden toegevoegd aan het audiogedeelte bij het bewerken van de voltooide presentatie.
Het bewerken van het Afgewerkt Graduation Project Movie
Verzamel alle videobeelden, afbeeldingen en alle muziek op te nemen in uw senior project presentatie. Graphics moet ook tekst voor de titel van het project, student naam, datum, school en aftiteling aan mensen die geholpen in deze productie bedanken. Stel hier je lokale filmmaker of video instructeur om hulp als je niet weet hoe niet-lineaire editing software programma’s te gebruiken. Fashion afstudeerproject presentaties die niet ingewikkeld zijn kan worden gedaan met behulp van iMovie, Windows Movie Maker, Roxio Creator, MyDVD Video Lab 10. Dit zijn enkele van de gemakkelijkste video-editing programma’s die je kunt leren om te gebruiken in 60 minuten of minder.
Presenteren van uw Senior Project film op Fashion
Hier krijg je een video-projector, dvd-speler en video-projectie scherm om het afgewerkte senior afstudeerproject presenteren. Sla de projector en het scherm als je de middelbare school heeft grote televisies die uw presentatie kan spelen met gemak. Sommige scholen kan ook een klein theater, waar senior projecten kunnen worden gepresenteerd. Vergelijk de beschikbare opties en uw eigen middelen alvorens een definitieve beslissing over hoe je een video voor leraren af ​​te spelen. De wijze waarop uw mode afstudeerproject wordt getoond kan invloed hebben op hoe de presentatie wordt ontvangen door medewerkers en studenten.

Wal-Mart Vs. Doel: een vergelijking van twee winkels Ik kan niet leven zonder!
Grote Winter Party Schoenen voor minder dan $ 100
Green Eco-Friendly Stain Preventie en verwijderen: Bloed, wijn, tomatensaus, Chocolate
Correct gebruik van Schouder Pad Bras
Geniet van je leven als een Jonge Vrouw
America’s Next Top Model Cycle 14 Winnaar Spoilers – Who Will Go Home / Wie zal er winnen?
Winkels die Webkinz Huisdieren verkopen
Vijf Plaatsen om Big Rings Zoek Onder € 50
Tips voor het kiezen van een Winter Coat
Zoek Hot Ringen voor Onder € 50
Review: Lot 10 in Kuala Lumpur, Maleisië: Een Oudere Mall, maar nog steeds een Goodie

Leave a Reply