Fashion in Central Illinois

MODE IN CENTRAL ILLINOIS – Andrew Jackson zei ooit: De rijkdom en de kracht van een land zijn de inwoners, en het beste deel van die bevolking zijn de landbouwers van de bodem. Onafhankelijke boeren zijn overal de hand van de samenleving en de ware vrienden van de vrijheid. (Patriotfilesindex.php?name = Secties & req = viewarticle & artid = 8554 & page = 1)
De landbouw is de belangrijkste industrie in Central Illinois en varieert in omvang van kleine boerderijen naar massa-productie bedrijven. Gegroeid Gemeenschappelijke gewassen zijn soja, maïs, graan en de nieuw opkomende watermeloen. Belangrijke steden zijn onder meer Peoria-de derde grootste stedelijke gebied in Illinois in 370.000, Springfield (hoofdstad van de staat), Decatur, Quincy, Bloomington-Normal, Champaign-Urbana, Galesburg en Danville. (En.wikipedia / wiki / Central_Illinois) De Stad van Bloomington en McLean County omvatten de snelst groeiende stedelijke gebied in Illinois. Het gebied is de bevolking gegroeid 28% van 1990 tot 2006. De snelste groei is in Bloomington, zoals het US Census Bureau voerde een speciale telling van die stad in februari 2006, met een bevolking van 74.975, een stijging van 15,7% in minder dan zes jaar. (En.wikipedia / wiki / Bloomington, _Illinois) Dit kan grotendeels te wijten zijn aan verzekeringsmaatschappijen die de meerderheid van de banen in dit gebied. Insurance is niet getroffen door de recessie zo slecht als andere industrieën.
Bewoners in Centraal Illinois, in het algemeen de neiging om conservatief over mode, politiek, sociale gebruiken, geld en religie. Buiten de genoemde steden, een groot deel van Centraal-Illinois bestaat uit kleine boerengemeenschappen. Mensen uit boerderij steden hebben de neiging om de meest conservatieve van allemaal, zorg meer over comfort en gebruiksgemak dan mode.
Een groot deel van dat gebrek aan bezorgdheid over de mode is afkomstig van de onzekerheid van de landbouw. Genoeg geld moet worden verschoven naar een boer te dragen door middel van een slechte oogstjaar, in het bijzonder de kleine landbouwbedrijven. Als een kleine boer netten 60.000 dollar een jaar, zou hij Bank $ 30.000 van die voor het volgende seizoen, voor het geval van een catastrofe met zijn gewassen, apparatuur, of vee. Daarnaast moet hij kopen zijn eigen ziektekostenverzekering. Met alle van de regen die Central Illinois ontvangen in 2013 vanaf eind september en gaat door tot het einde van november, de gewassen geleden. Dit heeft invloed op de economie, vooral mode, omdat het niet wordt gezien als een noodzaak.
Conservatisme in de richting van de mode, als gevolg van de economie, zou ook verklaren waarom de mode achterloopt op de oost-en westkust. Als skinny jeans zijn een trend op de kusten, zal het nog een seizoen voor het merendeel ze te dragen in Central Illinois. Een andere reden voor deze vertraging, kan vanwege de vele maanden kou en grotere afstanden te lopen shelter. Zoals winters erg koud hier, mensen de neiging om te blijven binnen voor vier tot vijf maanden. Dit resulteert in het eten van meer, minder bewegen, en het verkrijgen van gewicht. Skinny jeans, um, nee. Hoe zit het met vet jeans?
Zoals jeans hebben de neiging om zeer veelzijdig, gemakkelijk te kleden boven of naar beneden, en redelijk warm, ze zijn overal gedragen, op liefhebber restaurants, clubs, theaters en zelfs professioneel. State Farm Insurance in Bloomington, de grootste werkgever in Bloomington met 20.000 plus werknemers, kunnen medewerkers dragen jeans elke dag. Jeans gemakkelijk gaan van het werk tot casual te kleden. Als je draagt ​​dezelfde spijkerbroek over en over, wie gaat om te weten?
De zustersteden van Bloomington-Normal zou waarschijnlijk de meest stijlvolle, als gevolg van de 22.294 plus studenten aan de Illinois Wesleyan en Illinois State University. Zeer aantrekkelijk en stijlvol gekleed studenten kan worden gezien rechts langs de kant van niet-zo-stijlvol shoppers gekleed. Voor het grootste deel, de laatste afkomstig van kleine boerderij steden rondom Bloomington-Normal.

Wat is de Pet Perks programma?
Top Green Bruidsmeisje Schoenen voor 2013
Super Zaterdag en Online Sales voor de Last Minute Shopper
Spring Fashion: Hoe maak je een sjaal gebruiken
Winkels Open New Year’s Day
Herziening van TOMS Shoes
Heb je wel eens problemen krijgen Bloedvlekken uit uw kleding?
Goedkope Valentijnsdag Decoratie voor de slaapkamer
De Atmos 566, Nieuwe versie van een 82-jaar oude legende
5 Nieuwe Vrouwen Parfum voor de Dag 2013 Valentine’s Gifts
How to Make Money Kopen en verkopen Baseball Cards

Leave a Reply