Franse Markt Trader Joe’s Sparkling Pink Lemonade

Ik ben een sucker voor limonade. Maar ik hou niet van zomaar een limonade. Ik hou van de Franse sprankelende versie. Wat kan ik zeggen? Ik heb dure smaak.
Er is een merk van de Franse limonade gedragen door World Market waar ik van hou. Echter, omdat het kost ongeveer $ 5 per fles, ik zelden sta mezelf zo’n dure traktatie.
Onlangs, maar ik ontdekte dat Trader Joe’s eigen bruisende limonade heeft. Het heet Franse Markt Sparkling Lemonade en het komt in de reguliere, roze, of bessen. Mijn favoriet is de roze.
Je kunt er niet omheen.: Limonade is verfrissend, vooral op een hete, vochtige zomerdag. Niets anders levert heel de punch die een goed glas limonade doet. En Franse Market Trader Joe’s Sparkling Pink Lemonade is de beste van het beste.
Op de keerzijde, dit sap drinken is niet 100% natuurlijk vele andere Trader Joe’s producten zijn. Het bevat koolzuurhoudend water, suiker, citroenzuur, natuurlijke citroensmaak, druivenschil extract, arabische gom en glycerol-ester van houthars. De laatste twee vallen onder de twijfelachtige categorie voor personen die wensen te conserveringsmiddelen en chemische stoffen in hun eten en drinken te vermijden.
Arabische gom bevat glycoproteïnen en polysacchariden, die vaak worden gebruikt om voedsel te stabiliseren. Helaas wordt het ook gebruikt in cosmetica, lijm, inkt en verf, producten die u niet zou willen gelijkstellen met je eten.
In haar verweerschrift, wordt arabische gom gemaakt van het sap van de acacia. Het wordt beschouwd als een natuurlijk product, hoewel sommigen de vraag pleiten.
Glycerolester van houthars klinkt verschrikkelijk maar wordt vaak gebruikt in limonades en in veel frisdranken. Soms aangeduid als ester gom, wordt het gebruikt als zowel een stabilisator en emulgator.
Franse Markt Trader Joe’s Sparkling Lemonade wordt geleverd in een een liter fles, die 33,8 fluid ounces van vloeibare vertegenwoordigt. Er zijn vier porties van 130 calorieën per flesje.
De limonade bevat geen vet of natrium. Het doet, maar bevat maar liefst 31 gram suiker, dat ongeveer 10% van de aanbevolen dagelijkse waarde vertegenwoordigt. Het bevat ook 31 gram van cholesterol, waardoor het een slechte keuze voor mensen die behoefte hebben aan dat soort intake kijken.
Helaas werkt dit heerlijke sap bevatten geen echte voedingswaarde. Daarom is het misschien beter geschikt is voor af en toe een traktatie dan een reguliere.
Aan de andere kant, deze prachtige bruisende limonade is een geweldige optie voor mensen die niet indrinken alcohol maar willen geven van de verschijning van recreatieve drinken. Het bezit een mooie blush roze kleur die lijkt te passen bij zijn verfrissende smaak.
Het sap verkoopt voor $ 2.99 bij Trader’s Joe’s winkels en kan ook online worden gekocht bij een iets hogere kosten als gevolg van verzend-en administratiekosten.
Deze limonade moet worden gekoeld nadat het is geopend om het te vernieuwen en te bewaren voor consumptie. Bovendien, aangezien zij koolzuur, die in onder druk bevatten. Het mag niet worden geschud voor de opening. Ook moet je de limonade niet op in direct zonlicht of de warmte kan een negatieve reactie met koolzuur van de drank uitmaakt veroorzaken.
Hier is mijn samenvatting: Smaak: 5 sterren. Deze limonade is net zo goed als de duurdere merk.
Kleur: 5 sterren. Het ziet er lekker en het is.
Verpakking: 4 sterren. Een afgesloten fles, vergelijkbaar met die van de concurrentie, wellicht meer elegant. Dat zou echter ook opkrikken van de prijs van de drank. Een wijn vormige fles kan meer elegant zonder dat de drank het uiterlijk te veel.
Versheid: 5 sterren. We hebben nooit allemaal van ons drinken in een keer, zodat we draai de dop en in de koelkast. Het houdt goed voor ongeveer een week. Dan is de carbonatatie begint te vervagen.
Dieet waarde: 0 sterren. Het bevat veel suiker en dat is niet goed.
Opslag: 5 sterren. Ik vind het leuk gekoeld, maar het kan worden geserveerd op kamertemperatuur ook.
Gemak van aankoop: 4 sterren. Oke, kun je niet kopen in zomaar ergens. U moet winkelen Trader Joe’s of online. Toch is het de moeite waard om te zoeken naar buiten en de aankoop.
Prijs: 5 sterren. A $ 3 wijn zou niet erg goed. Dit is een geweldige, niet-alcoholische vervanger.
Product aankoop kans: 3 sterren. Ik zal zeker weer kopen, maar niet te vaak.
Retailer aankoop kans: 5 sterren. Nou Joe’s is de aangewezen plek om te gaan voor het sap dus de kans is 100% zal ik mijn aankoop daar te maken.
Eindoordeel: 4,1 sterren.
5 sterren – uitstekend
4 sterren – goed
3 sterren – gemiddelde
2 sterren – onder het gemiddelde
1 ster – slecht

Hoe om wat stijl aan uw garderobe: Justin Gypsy Cowgirl Boots
Mijn ervaring kopen Vintage Kleding Online
Hoe maak je een Smart Dollar Store Shopper Be
Pasen jurken voor vrouwen: Waar te Modest zoek Pasen Jurken voor de kerk kopen
De meest unieke Bruids Schoenen u vindt in 2013
Top 10 Cadeaus Ideeën voor een Truck Drivers Wife
Valentine’s Treats voor uw hond
Het maken van een goedkope Baby Gift Basket
7 manieren om te voorkomen uitgeven van geld op een Gunshow
American Apparel-a Quick and Dirty Herziening van de Ultra-trendy merk
Up & Up Dubbele rits Sandwich Tassen

Leave a Reply