Gids voor Amerikaanse horloge Bedrijven

Het is een feit dat de meeste van de beroemde horloge-bedrijven zijn afkomstig uit Zwitserland. Maar Amerika is een land om een ​​aantal grote horloge bedrijven ook. Amerikaanse horloge bedrijven staan ​​bekend om het produceren van hoge kwaliteit horloges met een zeer unieke ontwerpen. De meeste Amerikaanse horloge bedrijven produceren hun horloges met ofwel kwarts (op batterijen) horloge-uurwerken of automatische (zelfopwindende) horloge-uurwerken. Sommige Amerikaanse horloge bedrijven zijn productie luxe horloges die dezelfde status als hoogwaardige Zwitserse horloge-bedrijven als Omega, Breitling, IWC, Girard Perregaux of Piaget hebben. Amerikaanse horloge bedrijven als Tiffany & Co, RGM en Ball Watch Co hebben extreme populariteit onder horloge verzamelaars en liefhebbers kijken. Vooral RGM horloges, die zijn uiterst schaars en zeer collectible te wijten aan de zeer kleine productie.
Laten we beginnen met de meest prestigieuze en luxe Amerikaanse horloge bedrijven. Ze zijn Ball Watch Co, Kobold, RGM, Jacob & Co, David Yurman en Tiffany & Co Een deel van de horloges die worden vervaardigd door de horloge bedrijven zijn met de hand gemaakt en zijn individueel genummerd. De productie is zeer laag en de exclusiviteit maakt hun horloges meer kosten dan hun concurrentie in Amerika en zelfs Zwitserland. Horloges van Ball Watch Co, Kobold, RGM, Jacob & Co, David Yurman en Tiffany & Co zijn erg duur met prijzen vanaf meer dan duizend dollar voor roestvrij staal horloges met basis uurwerken en kan oplopen tot meer dan tienduizend dollar voor goud en platina horloges die uurwerken hebben met diverse complicaties, zoals chronograaf, gangreserve-indicator, maanfase kalender en tourbillon. Ball Watch Co, Kobold, RGM, Jacob & Co, David Yurman en Tiffany & Co alle fabricage horloges met unieke ontwerpen. RGM horloge bedrijf is de productie horloges die zijn beroemd om hun grote complicaties zoals gangreserve indicator, maanfase kalender en tourbillon. En Ball Watch Co en Kobold produceren grote duiker en luchtvaart horloges en andere unieke horloges. Terwijl Jacob & Co, David Yurman en Tiffany & Co fabricage horloges die zijn meer sieraden stukken te wijten aan het feit dat Jacob & Co, David Yurman en Tiffany & Co zijn ook sieraden productie. Over het geheel genomen Ball Watch Co, Kobold, RGM, Jacob & Co, David Yurman en Tiffany & Co zijn grote horloge bedrijven die bieden grote kwaliteit horloges met zeer unieke ontwerpen, maar tegen een hoge prijs.
Accutron, Fossil, Timex, Jorg Gray en Bulova zeer hoge kwaliteit horloges tegen redelijke prijzen. Net als andere Amerikaanse horloge bedrijven hierboven vermeld, Accutron, Jorg Gray Fossil, Timex en Bulova, produceren de meeste van hun horloges met ofwel kwarts (op batterijen), handmatig (met de hand wond) of automatisch (zelf-wikkeling) uurwerken. De meeste van hun horloges zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en minder vaak goud. Accutron, Jorg Gray en Bulova zijn beroemd voor de productie van betaalbare en zeer hoge kwaliteit luchtvaart en duikhorloges. Ze fabriceren ook andere grote sport en casual horloges. Fossiele en Timex zijn productie zeer betaalbare horloges met grote ontwerpen en kwaliteit. Fossiele en Timex zijn de meest betaalbare Amerikaanse horloges die op de markt op dit moment. De prijzen van fossiele en Timex horloges beginnen bij ongeveer een honderd dollar voor roestvrij staal horloges met kwarts (op batterijen) uurwerken. Terwijl de prijzen op Accutron, Jorg Gray en Bulova horloges beginnen bij ongeveer vijfhonderd dollar voor roestvrij staal horloges met automatische (zelfopwindende) horloge-uurwerken. Accutron, Fossil, Timex, Jorg Gray en Bulova alle fabricage horloges die betaalbaar zijn voor de meeste mensen en kan grote horloges voor dagelijks gebruik.
Amerikaanse horloge-industrie is een zeer uniek. Kijk bedrijven uit Amerika andere hebben toegevoegd veel unieke horloge ontwerpen en grote horloge-uurwerken aan de horloge-industrie. Amerikaanse horloge bedrijven produceren hoge kwaliteit horloges tegen zeer redelijke prijzen. Hierboven genoemde horloge bedrijven misschien minder bekend dan Zwitserse horlogemerken maar ze hebben allemaal de fabricage horloges die zo collectible en kwalitatief minder Zwitserse degenen. Amerikaanse horloge bedrijven als Accutron, Bulova, Ball Watch Co, Kobold, RGM, David Yurman en Tiffany & Co zijn zeker grote alternatieven voor meer beroemde Zwitserse horloge bedrijven zoals Rado, Oris, Raymond Weil, Omega of Longines.

Mijn Top 10 Keuken Essentials
Review: Gourmet Trends Shappu2000 RVS Knife Set
Hoe kan ik Naam Brands voor Minder Get
Ralph Lauren Cargo Pants voor Mannen – Beoordeling
Valentijnsdag Party Decorating Ideas: Jungle Love Theme
Top 10 websites voor de planning van een Disney World Vacation
Anger Management in supermarkten
Review: Ralph Lauren Linnen Broeken voor Heren
De vijf beste Moederschap Badpakken voor 2013
De drie Maries bij het Graf: Analyse van Artwork van Jacopo da Empoli
Coupon Clipping Vs. Bulk Winkelen – Welke is de betere optie?

Leave a Reply