Gold Jewelry: Veilig Winkelen Technieken en tests voor Authenticiteit

Volgens ABC News, 20/20 een onderzoek gestart in 2004 in het groeiende probleem van namaak goud in Amerika. Juridisch gezien is echt goud gedefinieerd door een sieraad hoger is dan 10 karaats-of ongeveer 42% echt goud-als een minimum. Alles onder de 10 karaats (s) in de Verenigde Staten is een mooie gele metaal, beet er geen goud is, Cecilia Tuinman van het Comite van Waakzaamheid Juweliers vertelde 20/20 onderzoeker Jim Avila. Het onderzoek van 20/20 ontdekt dat ongeveer 50% van de echte gouden sieraden, die ze getest was eigenlijk onder het wettelijke minimum in karaat gewicht.
Gewoon op zoek naar een sieraad, dat u niet van plan bent om te kunnen het verschil tussen negen karaats en 10 karaats vertellen, Tuinman zei in de 20/20 special, die een echt probleem voor de gemiddelde Amerikaan probeert een authentieke kopen presenteert stuk van gouden sieraden. Onderzoekers met 20/20 nam stukken van gouden sieraden te testen door professionele Juweliers, hebbende een item gerontgend kosten ongeveer $ 20 per stuk, maar gaf een onbetwistbare resultaat. Volgens de 20/20 rapport, Good Housekeeping Magazine overzag de test en beoordeeld de resultaten nader te valideren het experiment.
Natuurlijk, de veiligste manier van handelen is om voorzichtig te zijn bij het kopen van goud, het kiezen van gerenommeerde retailers, vooral grote ketens, die sterk afhankelijk zijn van mond-tot-mond, kan wonderen doen om te helpen het vermijden van een gouden oplichterij. Winkels die schreeuw uit ‘discount, korting, korting’ – dit zijn het soort winkels waar we hebben gevonden het probleem echt overheerst, Tuinman legde tot 20/10, op basis van hun rapport. Ook de aanwezigheid van een keurmerk dat aangeeft het aantal karaat is in wezen zinloos; nep gouden sieraden kan gemakkelijk hebben een toegepast, en af ​​en toe authentieke goudstukken gebrek aan een keurmerk.
Veel Nationale winkeliers bieden een kwaliteitsborging-programma, en verifiëren hun gouden sieraden inventaris voor het aanbieden van het aan klanten; Wal-mart, Sears en JC Penny al bieden deze programma’s volgens tot 20/20 ‘s onderzoek. Vermijd de gouden sieraden kiosken op markten en winkelcentra waarvan anonieme verkoop bieden ruimte voor valsheid in geschrifte, in plaats daarvan altijd uw gouden sieraden te kopen van Chains of lokale leveranciers die hebben veel te door beschuldigingen van nep goud te verliezen in hun inventaris-mond op mond reclame is een krachtig ding.
Als u bang bent dat uw gouden sieraden zou kunnen zijn onder de 10KT (42%) eis, zijn er een paar tests die u thuis kan doen. Terwijl raadpleging van een professional is de meest betrouwbare methode, en vaak de enige all-inclusive testen, kun je vaak bevestigt u uw gouden sieraden is nep met deze eenvoudige stappen. Voor meer informatie, dit artikel op WikiHow heeft verdere uitwerking op het testen van gouden sieraden.
* Controleer de verkleuring: Meestal vergulde sieraden zal beginnen te plating te verliezen op de gebieden met een hoge wrijving. Tekenen van deze extreme slijtage-en-scheuren zijn vaak een indicator van vergulde sieraden, het ontbreken van verkleuring garandeert niet echt goud, echter.
* De magneet test: Goud is niet magnetisch, dus als je gouden sieraden houdt zich aan-of getrokken wordt door-een magneet, is de kans groot je stuk kleiner is dan echt goud kwaliteit. Helaas zijn sommige faux-gouden sieraden makers opzettelijk gebruik maken van niet-magnetische metalen, zodat de afwezigheid van magnetische aantrekkingskracht kan niet garanderen echt goud.
* De plaat test: Zorg voor een niet-geglazuurde keramische plaat of tegel op uw lokale hardware winkel. Deze test wordt alleen aanbevolen voor steviger gouden sieraden, zoals delicate of dun stukken kunnen worden beschadigd. Neem de gouden sieraden in kwestie en wrijf het goud tegen de ongeglazuurde keramische oppervlak. Fool’s Gold, of pyriet, laat een zwarte streep in tegenstelling tot een gouden (de laatste met vermelding van echte gouden sieraden).
Bronnen: ABC News, Hoe kunt u zien of uw gouden sieraden is Real?
WikiHow, Hoe te vertellen als Gold Is Real

Aziatische T-shirts – Lost in Translation?
Het kopen van Coupons Online
Onafhankelijk Ontwerper Inleiding: IdilVice, Fashion Rocks
Top 5 Valentijnsdag E-card
Chinese New Year Party Decorating Ideas
Jim Leavitt en Mike Leach
Smoky Mountain Knife Works
Drug Store Shopping – Getting Gratis Artikelen voor uw gezin
Het dragen van Graphic Black and White Outfits: Accentueer het positieve
Hoe je de perfecte Men’s Wardrobe Build
Hoe kan ik Items succesvol op Ebay Schip

Leave a Reply