Green Eco-Friendly Stain Preventie en verwijderen: Bloed, wijn, tomatensaus, Chocolate

De beste manier om vlekken te behandelen is om vlekken te voorkomen van het nemen van de wacht in stof. Groene, eco-vriendelijke vlekken preventie en verwijdering betreft het gebruik van minder aarde-invasieve chemicaliën en technieken te behandelen en te reinigen. Hier zijn groene tips voor bloed, chocolade, tomatensaus, wijn en gras vlekken.
Green Stain Preventie Tip: Behandel onmiddellijk-Voor bloed, chocolade, tomatensaus, wijn en gras vlekken, onmiddellijk spoelen vuil kledingstuk in warm water. Gebruik een tandenborstel om voorzichtig schrobben vlek terwijl u onder warm water. Voorkomen kleuring door het verwijderen van zoveel als mogelijk de lekkage. Voorzichtig rek het kledingstuk te scheiden vezels en laat het bloed, chocolade, tomatensaus en wijn vervuiling uit spoelen van de stof. Hoe meer stof blijft in weefsel, de meer resistente de vlek.
Green Stain Removal Tip: Waterstofperoxide-Veel reinigers beschikken over schoon ingrediënt een ‘oxy’. Hier is een groene, eco-vriendelijke goedkoop alternatief: waterstofperoxide. Een vijftig cent fles waterstofperoxide verwijdert bloed, wijn, tomatensaus, chocolade vlekken en andere beruchte vlek makers. Peroxide lichter blanken en bleekmiddel, maar is veiliger voor het milieu. Het beste van alles waterstofperoxide niet vervagen of te verwijderen kleur. Waterstofperoxide kan veilig gebruikt worden op felgekleurde stoffen om vlekken te verwijderen. Verzadig vlek of genieten in waterstofperoxide en water. Geniet tot sporen van vlekken worden verwijderd. Waterstofperoxide verwijdert vaak oude, set vlekken ook.
Green Stain Removal Tip: Baking soda pasta voor op olie gebaseerde vlekken-Chocolade en tomatensaus zijn op basis van olie, waardoor het verwijderen van vlekken lastiger. Pre-treat chocolade en tomatensaus vlekken met zuiveringszout en water plakken. Wrijf pasta in de stof voorzichtig met oude tandenborstel.
Green Stain Removal Tip: Shout Wasserij Spray-Ik heb geprobeerd alle merken van vlekkenmiddelen. Ik heb had succes het verwijderen van vlekken met behulp van Shout was voorbehandelen spray (gemaakt door Johnson Wax). Ik kan verwijderen van de meeste kleine vlekken door voorbehandeling van kledingstuk met Shout. Shout af en toe verwijdert oude, stel vlekken als goed.
Green Stain Removal Tip: Niet drogen als vlek is niet volledig verwijderd. Controleer kledingstuk na het wassen. Als de vlek is niet helemaal verdwenen, herhaalt u voorgaande stappen. Niet kledingstuk plaatsen in droger totdat vlek is verdwenen. Hete lucht zal vlek, waardoor het zeer moeilijk te verwijderen.
Voor meer groen huishouden tips, bezoek me dan op ladygreenwise.blogspot.

Luxe Cinch Belt Styles voor 2013
Vijf Prom Dresses met lage prijzen en hoge stijl
Business Casual Tips voor mannen
Spinmaster Toys “Airhogs Havoc Helicopter: A Decent R / C Helicopter Micro voor een geweldige prijs
American Apparel-a Quick and Dirty Herziening van de Ultra-trendy merk
Five Great Keuzes voor Vancouver Olympic Souvenirs
Childrens ‘Lente Zending Koop in Sterling, VA
CiCi’s Pizza Review in Lenoir, North Carolina
Best Vintage Kleding Winkelen in Seattle
Werkkleding houdt je warm en droog deze winter in extreme weersomstandigheden
Spring Handtas Trends voor 2013

Leave a Reply