Grote keuzes voor Eco-vriendelijke Ski Gear

Als consumenten die zich zorgen maken over de klimaatverandering willen we onze klein deel doen om te helpen de CO2-uitstoot en storten afval te verminderen. Ski bedrijven doen hun deel aan te bieden van hun outdoor enthousiastelingen zich het recht voor milieuvriendelijke apparatuur die is aan dezelfde normen als hun niet-milieuvriendelijke tegenhangers. In dit artikel zal worden gekeken naar de verschillende eco-vriendelijke ski-stokken, jassen, hoeden, en ski’s. Let op: Ik ben niet onderschreven door een van deze bedrijven om mijn meningen van hun ski-uitrusting te geven.
Eco-vriendelijke skistokken
Komperdell
De Komperdell bamboe stokken zijn de perfecte match voor iemand die wil goed uitziende en functionele milieuvriendelijke skistokken. Bamboe is de perfecte keuze voor milieubewuste mensen want het is snel groeiende, zeer duurzaam, en neemt niet veel energie te verfijnen. De bamboe palen zijn zeer sterk en kan zware omstandigheden verwerken zonder te breken. Ik raad het controleren van sierratradingpost om een ​​paar van de Komperdell bamboe skistokken vinden voor slechts $ 99.
Eco-vriendelijke ski’s
Kingswood Megafat 185
De Kingswood Megafat 185 is met de hand gemaakt in Nieuw-Zeeland en is gemaakt van een bamboe kern. De ski’s zijn er in maten variërend van 182cm tot 199cm en zijn ook breed voor een nieuw soort ski-ervaring uit Kingswood. De bamboe basis is milieuvriendelijk omdat bamboe groeit snel en een hernieuwbare bron die beperkte energie kost te verfijnen. Voor meer informatie beveel ik een bezoek aan hun site op kingswoodskis.
Eco-vriendelijke ski-jacks
Patagonië
Patagonië is een van de favoriete outdoor jas zowel bedrijven als de eerste keuze voor veel skiërs. Jassen, zoals de mannen Synchilla jasje evenals vele andere jassen op de Patagonië line-up zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. De jassen kunnen ook worden gerecycled na gebruik, waardoor ze milieuvriendelijk te maken en als je klaar bent met hen. Het Patagonië bedrijf neemt een sterke houding op milieugebied, waardoor ze een grote eco-vriendelijk bedrijf te kopen van.
Eco-vriendelijke ski hoeden
Rawganique Hennep Ski Hat
De 10 Rawganique hennep skimuts is gemaakt van milieuvriendelijke hennep zonder pesticiden of schadelijke kleurstoffen. De hoeden zijn er in vele leuke kleuren zoals natuurlijke, zwart, blauw, groen en bordeaux. Voor een prijs van $ 13, de Rawganique is een geweldige keuze voor hip eco-vriendelijke skiërs die niet willen naar de bank te breken. Ik raad het controleren van de Rawganique site op rawganique voor meer ski-kleding producten en stijlen.
Bronnen: rawganiqueHAHats
patagoniaweb / us / product / heren-simple-synchilla-fleece-jas?p = 25095-0-052 & pcc = 1128
kingswoodskishome / ski-megafat
planetgreen.discoverytravel-outdoors/green-skis-buy

Hoe te Mix and Match Your Black and White Kleren om u ziet er geweldig uit
Schouder Pad Bra: de nieuwe trend in Bras
Een Coupon voor alles?
Meghan Fabulous Fashions: Fashion recensie
Designer Jurken Net als Natalie Portman’s Department Store Dress nabij Cocoa, Fl
Mardi Gras Mini Drijft: Decoraties, uitnodigingen of uw eigen Mini Parade
DIY ingericht Hoofdbanden
Hoe kan ik Cash Fast verdienen door de verkoop Gold
Milaan Fashion Week: Sterke Ondanks een Blow van Anna Wintour
Top vijf Jeweled Sandalen Onder € 50
Preventie van Wreedheid tegen Dieren Maand: Winkel voor Animal Rights

Leave a Reply