Gunsten van het Huwelijk voor $ 1.00

Als je op een krap budget, maar toch willen geven huwelijksgunsten op uw bruiloft, ga dan verder met dit artikel te lezen. Er zijn een aantal van de bruiloft gunsten die u kunt geven aan gasten die niet hebben is goedkoop, maar ze zullen genieten. Dit artikel geeft elf ideeën voor $ 1,00 bruiloft gunsten.
Kleine plastic Plaat van Little Debbies of Hostess Snacks
De eerste bruiloft gunst idee voor $ 1,00 dollar is een kunststof plaat van Little Debbies of Hostess Snacks. U kunt kopen een doos van Little Debbies of Hostess snacks tussen de $ 1,40 tot $ 2,50. U kunt kopen decoratieve plastic borden en zet drie of vier verschillende soorten snack taarten. Wikkel met kleurrijke plastic omslag.
25 cent Box Candy gebonden met een lint
De tweede bruiloft gunst idee voor $ 1,00 is 25 cent dozen van snoep. U kunt dit type snoep groothandel als Boston Bak Bonen en Lemonheads. U kunt samen te stellen vier verschillende soorten dozen snoep en houd samen met een aantrekkelijk lint.
Maak Cupcakes in a Box
De derde bruiloft gunst idee voor $ 1,00 is cupcakes. U kunt kopen taartdoos mix voor heel weinig geld of gebruik maken van uw eigen recepten. Frost de cupcakes mooi en zet op een taart tier. Koop kleine vierkante dozen uit een ambachtelijke winkel, kunnen gasten zetten een tot twee cupcakes in een doos en mee naar huis nemen als een bruiloft gunst.
Vier Geld Chocolade Quarters in een kleine doos
De vierde bruiloft gunst idee voor een $ 1.00 dollar is tot vier geld chocolade kwartalen in een klein doosje. Koop kleine dozen van een ambachtelijke winkel en voeg het geld chocolade kwartalen. De chocolade is omwikkeld met goud tin wrap in de vorm van munten.
Bolletje ijs Cups
De vijfde bruiloft gunst idee voor een $ 1.00 dollar is om een ​​of twee bolletjes ijs gezet in storaxschuimkop. Verschillende soorten ijs komt wel goed. Op de top, zet vetvrij papier en top met uitgesneden topjes van kunststof platen. Ten slotte voegen plastic lepel.
Donut met een pak koffie of theezakjes in een piepschuim Cups met begeleidingen
De zesde bruiloft gunst idee voor een $ 1.00 dollar is een donut met een pakket van koffie of theezakjes gezet in storaxschuimkop met verpakte suiker en bruine suiker kubussen en kleine verpakkingen van crème. Doe in een bruine papieren zak met een citaat over de bruiloft, is een Extended Happy Day tot een Happy Morning.
Plastic Plaat van Store Assorted cookies Gekocht met Kleurrijke Plastic Wrap
De zevende bruiloft gunst idee voor een $ 1.00 is een plastic plaat met winkel diverse koekjes gekocht. U kunt voor al uw favoriete koekjes bij de supermarkten: Oreos, Chips Ahoy, Pepperidge Farm, en Archway. Ook kopen wat plastic borden en op elk bord zet drie verschillende soorten cookies van elk pakket en wikkel met kleurrijke plastic wrap. Uitdelen als bruiloft gunsten.
Lunch Wedding Favor Bag
De achtste bruiloft gunst idee voor $ 1,00 is een lunch bruiloft gunst zak. In een bruine papieren zak te dienen, een broodje met een zak chips, een blikje frisdrank en een kleine candybar. Schrijf een citaat op de Eat Vrolijk Gelukkig Lunch.
Kleine Fruit Bowl
De negende bruiloft gunst idee voor $ 1,00 is een klein fruitschaal. Koop bananen, druiven, een zak met appels, ingeblikt fruit, sinaasappels en peren en een zak walnoten. Ook kopen een pakket van plastic kommen en kleurrijke plastic omslag. Leg drie stukken fruit voor elke kom en voeg een paar walnoten. Wikkel met de kleurrijke plastic wrap.
Zak van Air Popped Popcorn
De tiende bruiloft gunst idee voor $ 1,00 is een bruine lunch tas gevuld met popcorn. U kunt zout en boter en gooien in een frisdrank om het weg te spoelen. Op de zak het citaat kan lezen, Its All ‘Popcorn Good.

Fashion’s Night Out 2013
Top 3 Bloemisten voor Valentijnsdag in Fort Collins, CO
Wal-Mart Vs. Doel: een vergelijking van twee winkels Ik kan niet leven zonder!
Preschool Toys for Ages geboorte tot 24 maanden
Een overzicht van de Snuggie voor Honden
Heeft de American Express-Delta Airlines SkyMiles Creditcard Help Gebruikers Fly High of een blauwtje
Top 5 Games te spelen in 2013
5 manieren om Jumpstart uw look in 2013!
Couponers: Clipping & Shopping Time Saving Tips
Beste Roxy Badpakken voor 2013
Hoe kan ik Smart looks te creëren met Classic Tuniek Jurken

Leave a Reply