Herziening van TOMS Shoes

Herziening van TOMS Shoes – Net als een WWJD armbandje voor uw voeten, TOMS schoenen zijn de nieuwste en beste mode rage aan de oppervlakte. Net als de trendy armbanden, TOMS kunt u laten zien dat u de zorg over dingen groter is dan jezelf, terwijl de resterende modieus relevant. Ook als het verzamelen van WWJD’s die ieder van ons hebben verloren, TOMS komt in een verscheidenheid van interessante kleuren en designs. Echter, in tegenstelling tot de armbanden, kunt u geen pick-up een paar TOMS voor $ 1.
TOMS Shoes kan duur zijn, enkele paren kost meer dan $ 80. Hoewel ik het volledig eens met TOMS Shoes filosofie en ik op geen enkele manier willen hun grote werk te verminderen, heb ik ook het gevoel dat de consument hard moeten werken voor hun geld en hebben het recht te weten of ze een hoogwaardig product te kopen.
Sinds TOMS schoenen op dit moment doen de meeste van hun omzet via het internet, heb ik besloten om de beoordeling te schrijven om te helpen andere potentiële kopers weten wat ze krijgen, voor het plegen van hun zuurverdiende geld.

Geschiedenis
TOMS Shoes werd in 2006 gestart door Blake Mycoskie. Mycoskie, die met name was een Amazing Race deelnemer is ook begonnen met ten minste 3 andere bedrijven.
Tijdens het werken in Argentinië, Mycoskie merkte de veelheid van de kinderen had geen schoenen. Deze raakte hem en hij begon de schoenen voor Tomorrow project om weg te geven schoenen aan kinderen in derde wereld landen. Dat project uiteindelijk omgezet in TOMS (een verkorting van morgen) schoenen, die het mogelijk maakt zijn visie uit te voeren.

Ondernemingsplan
TOMS business plan is eenvoudig: een voor een. Voor elk paar schoenen aankopen, wordt een tweetal weggegeven aan een kind in nood. Dit is een zeer goed doel, en zeer de moeite waard ondersteunen. De schoenen worden geleverd in de loop van Shoe Druppels waar TOMS medewerkers en vrijwilligers persoonlijk TOMS Shoes leveren aan dorpen in derde wereld landen.
Inkoop TOMS Shoes is een manier voor iedereen om mee te doen en te helpen die minder geluk. Sociaal bewuste business modellen zijn popping up all over the place, en ik juich TOMS als een van de eerste bedrijven die een wereldwijd publiek te verzamelen.

Het Product
Hier is wat we allemaal willen weten. We kunnen allemaal achter de visie van TOMS, we begrijpen allemaal het belang van wat ze doen. Maar we willen ook weten wat we krijgen in ruil voor onze hard verdiende dollars. Er zijn immers tal van andere manieren om de minder bedeelden te ondersteunen.
Op basis van de Argentijnse alpargata ontwerp, TOMS is een slip op de schoen gemaakt van een van beide canvas, jute, of denim. Sommige ontwerpen, zoals de Cordones komen met veters, zodat u kunt bind je schoenen als je wilt, maar de meeste ontwerpen niet over deze functie. Een paar ontwerpen zijn gemaakt voor koud weer zoals ze zijn gevoerd met fleece, maar nogmaals, de meeste ontwerpen zijn niet. Dit zijn geen schoenen die je wilt nat. Met uitzondering van de met fleece gevoerde ontwerpen, zullen koude en water dringen deze schoenen vrij snel. Ik zou ook voorstellen het bestellen van een iets groter formaat als u van plan op het dragen van sokken met je schoenen, omdat ze zijn gemaakt qua maat. Bijvoorbeeld, als uw voeten zijn een maat 10,5, de aankoop van een 10,5 formaat in TOM’s schoenen en dan het dragen van sokken zal waarschijnlijk ertoe leiden dat uw TOMS te zijn behoorlijk ongemakkelijk. Natuurlijk, alle voeten en verschillende en TOMS heeft een geweldige klantenservice gebied voor teruggave of ruilen.

Mijn ervaring
Ik kocht de standaard paar canvas TOMS schoenen. Mijn standaard, ik bedoel geen fleece voering, geen veters. De levering van de schoenen was snel en ik was erg blij met de ervaring …
…Totdat ik eigenlijk droeg de schoenen. Ik droeg ze voor enkele uren, in een poging om het moeilijk uit totdat ze gelijkvormig aan mijn voeten, maar ze nooit gedaan. Ik vond ze erg ongemakkelijk. Eerst dacht ik dat het ongemak was waarschijnlijk te wijten aan het bestellen van de verkeerde maat, maar toen ik de schoen nader beschouwd, ik geloof dat het de kwaliteit van de schoen die werd veroorzaakt me pijn.
Eerlijk gezegd, voor zo’n duur schoen verwachtte ik een beetje beter kwaliteitsproduct. De rubberen zool is iets beter dan een $ 3 paar slippers. In de schoen, stukjes doek die niet volledig werden aan elkaar genaaid links opknoping stroken van doek dat onaangenaam wreef tegen mijn voeten. Aan de buitenkant, het doek leek ongelooflijk dun. Het voelde alsof ik zou bijna porren mijn teen omhoog door de schoen.
Na een paar dagen van te proberen te wennen aan het product en proberen te krijgen dat gebroken gevoel, kwam ik terug de schoenen voor een restitutie.
Misschien heb ik gewoon eindigde met een slecht product. Een aantal van mijn vrienden eigen TOMS schoenen en lijken tevreden met hen. Ik voel dat de sociale verantwoordelijk doel van deze onderneming zich leent voor beschutting tegen critici. Ik wil niet om iets te nemen uit de buurt van de fantastische visie van TOMS, maar ik wil ook de consument om alle verschillende hoeken te zien voor het plegen van hun geld aan iets.

Samenvatting en Andere manieren om te geven
Ik geloof in het helpen die minder geluk, dus ik wilde een aantal andere wegen aan te geven.
Samaritanen ‘Purse (samaritanspurse /) – Samaritanen Purse loopt een campagne onder de naam Operation Christmas Child. Deze campagne kunt u schoenendozen te vullen met speelgoed, kleding, schoenen, toiletartikelen, snoep, schoolspullen, of bijna alles anders. Deze dozen worden vervolgens verdeeld aan kinderen in derde wereld landen.
Licht Geeft Warmte (lightgivesheat.storenvy) – Deze organisatie biedt eerlijke lonen en een uitweg uit de armoede naar Afrika door middel van het maken en verkopen van sieraden. Ze hebben ook kleding en andere accessoires te verkopen via licht geeft warmte, SUUBI, en Epoh (allemaal gekoppeld van de website).
ONE (one.shop.musictoday) – Velen van jullie misschien wel bekend met de ONE organisatie. Ze zijn er om de wereldwijde armoede te bestrijden. Ze verkopen kleding en accessoires, waarvan de opbrengst gaat naar hun missie.
Er zijn een groot aantal verschillende manieren om bij te dragen aan de wereldwijde strijd tegen armoede. TOMS schoenen is bezig met een groot ding, maar ik voel me er zijn andere manieren (en meer comfort voor uw voeten manieren) om bij te dragen aan deze strijd. Als u wilt om mee te doen, adviseer ik te doen wat ik deed, zend een paar schoenendozen en koop een ander paar schoenen. Je doet een aantal goede en uw voeten zullen u dankbaar zijn.
Overall Kwaliteit: C
Ik wil geven TOMS het voordeel van de twijfel omdat ik weet dat meerdere mensen tevreden zijn met hun schoenen, en het bedrijf biedt een geweldige service. Maar in termen van mijn product, ik vond het ondermaats in verhouding tot de prijs, ook wanneer die prijs in wezen koopt twee paar schoenen.

Paars bruidsmeisje jurken voor 2013
5 Nieuwe Vrouwen Parfum voor de Dag 2013 Valentine’s Gifts
Winkels die kortingen voor het gebruik van herbruikbare boodschappentassen Aanbieding
Tim Tebow Broncos Jersey Sales Out-Verkopen Alle NFL Players
Review: Avon Soft Sequined Slippers
Aziatische Bruidskleding
Bloemisten in Pocahontas, Arkansas voor vakanties Inclusief Valentijnsdag
Review: Ralph Lauren Golf Shorts voor mannen
Credit Card Kosten verhoging leidt tot Stijging Layaway Services
Heb je wel eens problemen krijgen Bloedvlekken uit uw kleding?
Hoe te Vintage Online kopen

Leave a Reply