Het is een zaak van Koper Beware als het gaat om Home Shopping Network en Diane Gilman

In deze economie, moet retailers moeten doen er alles aan om vast te houden aan hun klanten. Het zou kunnen betekenen leven of dood voor hun bedrijven. Het is jammer dat sommige – zoals Home Shopping Network – in plaats daarvan kiezen om hun klanten voor lief nemen.
Ik heb gewinkeld bij HSN al jaren voor vele redenen. Allereerst was het gunstig. Ik hoefde niet naar het comfort van mijn huis te verlaten. Ik hoefde niet te reizen voor mijlen en tijd te verspillen op zoek naar wat ik wilde of nodig had. Plus, voor het grootste deel, de prijs was vergelijkbaar. Daarnaast flex pay maakte de aankoop van grote ticket items gemakkelijk.
In het verleden heb ik tevreden met het grootste deel van mijn aankopen, in weerwil van het hebben van transport naar de fabrikant, omdat de sortering is uitgeschakeld of omdat ze niet doen wat werd geadverteerd. Ik hing daar, want ik was ervan overtuigd dat HSN zou hun fouten realiseren en ze op te lossen.
Helaas, ik had het mis. In plaats van steeds beter, zijn de dingen gekregen veel erger.
Nu heb ik zelden winkelen bij HSN en kan ervoor kiezen om nooit daar weer winkelen. Ik heb geen respect voor een bedrijf dat niet achter de producten die het draagt. De 30-dagen geld terug garantie is geweldig, hoor, maar niet alle potentiële problemen worden ontdekt binnen die periode.
Eind oktober kocht ik een sweatshirt van mijn favoriete HSN ontwerper, Diane Gilman. Het was een dure aankoop voor mij op ongeveer $ 50. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik – de oorspronkelijke koopjeskelder shopper – eigenlijk is dat veel geld uitgegeven aan een sweatshirt.
Echter, het was een geweldige cut om mijn gewicht te verliezen, de perfecte kleur om mijn haar af, en een dierlijk ontwerp ik kon het gewoon niet laten markeren. Flex betalen maakte de kosten makkelijker te slikken, dus ik maakte de aankoop.
Ik hield van dat shirt. Het was alles wat ik hoopte dat het zou zijn en het maakte me mooi, slank, trim en op de top van de wereld. Ik weet niet veel van dat soort dingen deze dagen op de leeftijd van 60, dus het was een geweldige bonus in mijn boek.
Ik droeg het met mate, een paar keer voor een korte periode, gewoon omdat ik wilde ervoor zorgen dat het duurde een lange tijd. Ik was vastbesloten om mijn geld te krijgen. Derhalve was het niet nodig om het shirt wassen tot voor kort.
Stel je mijn verbazing toen ik trok het uit het bad, waar ik met de hand gewassen het alleen maar om te ontdekken de stof had plaatsgemaakt, gerafeld, en maakte een klein gaatje midden in het centrum van het shirt. Ik was verbijsterd, op zijn zachtst gezegd.
Niemand, en dan bedoel ik niemand zou verwachten dat een shirt dat de kosten zo veel uiteen te vallen de eerste keer gewassen. Nu, misschien als ik was een beroemdheid met veel geld te sparen, zou een dergelijk voorval stoorde me niet. Echter, al je weet hoe lang het kan enige tijd duren tot $ 50 te verdienen als freelance schrijver. Niemand van ons besteden dat geld licht.
Dus hier ben ik geplakt met een shirt dat ik patchen zodat ik kan dragen rond het huis of naar bed. Om te zeggen dat ik boos ben over de situatie is een grote understatement. Ik ben woedend, woedend op HSN en woedend op Diane Gilman voor het produceren van een dergelijk slechte kwaliteit kledingstuk en het opladen van een eerste klas prijs voor.
Ik schreef naar HSN en ze waren vriendelijk genoeg om mij te informeren dat ze er niets kon of zou doen. Zoals ik al zei, ze zijn niet geïnteresseerd in die achter de producten die ze dragen.
Had dit al een geïsoleerd incident, zou ik zijn geneigd om krijt aan mijn eigen domheid voor het kopen van een shirt dat ik niet kon veroorloven. Ik zou veel liever hebben nog een donatie in plaats daarvan, en zal dat doen in de toekomst.
Helaas hebben HSN en ik butted hoofden meer dan eens kort over verloren rendement, producten die niet dicht gaan uitvoeren zoals geadverteerd en om andere redenen. Dit laatste probleem is gewoon een andere in een lange lijn van slechte incidenten.
Dat is jammer, want ze hebben niet alleen verloren een keer trouwe klant, maar ook een fervent voorstander. Ik heb geschreven gloeiende artikelen over het bedrijf, hun producten, hun klantenservice en hun dependibility in het verleden. Dat is niet waarschijnlijk weer gebeuren.
De worm is geworden. In plaats daarvan heb ik kennis al mijn familie en vrienden niet om daar aankopen meer of in ieder geval, dit te doen realiseren dat ze misschien wel opgelicht.
Nu, ik ben de melding – mijn lezers en fans. Aankopen op Home Shopping Network op eigen risico, want als het punt u koopt niet werkt, valt uit elkaar na 30 dagen, of niet zoals geadverteerd, u zal worden geplakt met het en de rekening op te starten. Ik denk dat dat is gewoon business!

Self-Storage Facility Veilingen voor Low-Cost Huishoudelijke artikelen
Goedkoop Gerecycleerde Prom Armband Ambachten
Hungry Jack Compleet Tarwe Blends Pancake / Waffle Mix: A Product Review
Top Vijf Artikelen onder $ 5 te verkopen op eBay
De beste Bloemisten in Roswell, Georgia voor Valentijnsdag
L’Equip 221 Juicer Beoordeling
Soorten Nasty Retail Customers om Avoid at All Costs
New Designers voor 2013 Fashion
Leuke krant Fashion Show voor kleine meisjes
Stocking Stuffer Cadeaus voor iedereen
Bloemisten in Douglasville, Georgië

Leave a Reply