Het maken van een goedkope Boys ‘Toys Gift Basket

Of het nu voor vakantie, verjaardagen, of gewoon omdat we willen, veel van ons hebben een reden om kinderen geschenken. Een leuk idee is het maken van een cadeau mand voor hen. U kunt plezier hebben te beslissen wat aan toe te voegen en hoe veel te besteden. Het samenstellen van de mand is eenvoudig en u kunt goedkope speelgoed voor hen te vinden.
Ik ga enkele tips om u te helpen een goedkope jongens speelgoed cadeau mand te delen. Dit omvat wat te kopen en waar ze te kopen (de lijst is niet alleen beperkt tot deze winkels, maar ze zijn slechts voorbeelden).
De Manden.
Het kopen van een goedkoop cadeau mand is eenvoudig. Geschenkmanden zijn er in verschillende vormen, maten, materialen en kleuren, en voor een redelijke prijs op dat. De eerste plaats zou ik willen voorstellen in Den Dollar Tree of dollar op te slaan. Met de prijs van alles wat als een dollar, dit is een geweldige winkel om wanneer gaan op een budget. Vooral als je meer wilt dan een mand te kopen. Andere winkels Ik stel voor het controleren van is Wal-Mart en Five Below. Je zou kunnen vinden bij Target, The Family Dollar, en Big Lots ook.
De Tissue Paper.
U hoeft niet om weefsel papier te gebruiken bij het maken van een geschenk mand, maar sommige mensen willen. Tissue papier wordt geleverd in verschillende verpakkingsgrootten, kleuren en patronen. Ik heb gekregen tenminste zes tot een pakket voor een dollar. De meeste plaatsen die papieren zakdoekje verkopen bieden ze tegen redelijke prijzen. Ik stel voor het controleren van de Dollar Tree, Vijf Hieronder, Wal-Mart, Target, en The Family Dollar.
Boys ‘Toys.
Het is nu tijd om de jongens speelgoed kopen voor de geschenkmanden. Terwijl sommige speeltjes krijg duur, kun je nog enkele leuke speeltjes voor fatsoenlijke prijzen. Hier zijn een paar speeltjes die ik heb gezien voor een goede prijs: Hot Wheels Auto’s of soortgelijke speelgoedauto’s, Lego (meestal kleinere dozen), GI Joe, en opgezette dieren. Ik heb GI Joe figuren (zonder toebehoren) op Dollar General winkels voor slechts een paar dollar. Ik heb ook gezien WWE worstelen cijfers gedurende drie tot vijf dollar in The Family Dollar, Vijf Hieronder en soortgelijke winkels. Afhankelijk van de leeftijd, kunt u ook trading cards of kaartspellen (zoals Magic, Pokemon, en WWE), kussens, en als je wilt, snoep, die alle te vinden op diverse winkels voor fatsoenlijke prijzen.
Als u besluit om te kijken naar de Dollar Tree, vindt u action figures, magie sets, speelgoedauto’s, en jongens dress up sets (zoals cowboys of politieagenten). Dit zijn allemaal slechts een dollar per stuk.
Algemene items die kunnen bijna overal worden gevonden voor grote prijzen zijn inclusief kunsten en ambachten, kleurboeken, kleurpotloden, kleurpotloden, bouw papier, sokken met patronen op hen, een groeien-a-handdoek, speelkaarten, stickers, en verhalenboeken.
Zodra je alles wat je nodig hebt, bij elkaar zet ze allemaal in de mand, daar ga je. U heeft uw goedkope cadeau mand van jongens speelgoed die ervoor zorgt dat iemand erg blij mee!

Hungry Jack Compleet Tarwe Blends Pancake / Waffle Mix: A Product Review
Beste Mardi Gras Costumes 2013
Een nadere blik op de Schouder Pad Bra Trend
Top 3 Bloemisten voor Valentijnsdag in Fort Collins, CO
Longchamp Le Pliage grote tas – Grote, stijlvolle tas voor een kleine prijs
Zeven dingen die een man moet nooit, ooit Wear
Sport en Outdoor Toys for Ages geboorte tot 24 maanden
Valentijnsdag Party Decorating Ideas: Jungle Love Theme
Product Review: Oreck Steam-It All Purpose Steam Wand
82e Academy Awards Beste en slechtste Dressed
5 Women’s Vegetarian Party schoenen onder de $ 100

Leave a Reply