Hoe accessoires kunt uw bestaande garderobe

Als je een vrouw in deze wereld, vindt u altijd zelf gebombardeerd met nieuwe stijlen en mode. Als je iets als ik, je bent altijd slechts een paar stappen achter de mode-curve, het dragen van afgelopen najaar de stijl van dit voorjaar. Ook is er geen vrouw in de wereld die niet het gevoel constante druk om te kijken of te handelen op een bepaalde manier. Zelfs degenen die beweren te kleden alternatief zijn dressing in een bepaalde stijl. Ik heb onlangs vernomen dat een gemakkelijke en goedkope manier om uw look bijgewerkt is om Accessorize, en dan nog wat meer accessoires. Dit zijn slechts een paar ideeën van manieren om je uiterlijk accessoires.
Hoofdbanden. Toegegeven, niet iedereen heeft de lengte of de juiste maat hoofd naar hoofdbanden dragen. Echter, ze lijken te zijn gekomen in stijl en zijn hier om te verblijven voor een tijdje. Er zijn vele websites die met de hand gemaakte hoofdbanden die kunnen worden ontworpen om zelfs past in de kleinste hoofden. Een ander idee is om voor stoffen kijken naar een stof op te slaan of in je moeders kast en je eigen te maken. U kunt kopen elastische echt goedkoop en knippen en naaien de stoffen zelf.
Zilver is het nieuwe zwart. Zilveren sieraden heeft de mogelijkheid om bijna alle kleuren van de regenboog te passen. U vindt goedkope ringen, kettingen en armbanden gemaakt van voornamelijk zilver te dragen met elke outfit. Ik adviseer een lange keten kettingen op dit moment en over-sized ringen met zilveren banden.
Sjaals. Sjaals zijn een ander een van die accessoires die onlangs terug zijn gekomen om stijl en lijken om hier te zijn om te blijven. Nogmaals, kunt u uw eigen door te gaan naar een stoffenwinkel. Ook winkels als Wal-Mart en Old Navy verkopen sjaals van alle kleuren aan elke outfit in je garderobe passen. Probeer het dragen van een fel gekleurde sjaal met een effen witte tank-top en jeans. Het is eenvoudig, goedkoop, en altijd stijlvol.
Mani-Pedi. Na goed gemanicuurde handen en voeten altijd in stijl. Voor de zomer, probeer dan de kleuren op uw tenen en handen ook. Als je hebt opgelet weet je dat donkere nagellak is in op dit moment. Gebruik geen verf op je nagels zwart. In plaats daarvan vinden een diep paarse kleur en gebruik dat. Het geeft je nagels een bijna zwart uiterlijk. Als je niet kan veroorloven om regelmatig mani-pedis je kunt doen ze zelf thuis. Zorg ervoor dat je nagels schoon te maken en hen te trimmen goed voor het schilderen. Na schone nagels houdt de polish uit chipping te vroeg.
Dit zijn slechts een paar manieren om je look op een begroting bij te werken zonder al te veel geld uit te geven. Proberen om te verblijven in stijl zal altijd een gevecht met vrouwen, maar ik hoop dat deze ideeën zijn de dingen een beetje eenvoudiger.

Designer Jurken Net als Natalie Portman’s Department Store Dress nabij Cocoa, Fl
Een nieuwe militaire Echtgenote’s Guide to the Commissary
Wees voorzichtig met behulp van een Schuld Card Online-Wat is er gebeurd met Warhammer Online
Giften van de Dag Vijf Goedkoop Valentine’s voor je vriendin
New Designers voor 2013 Fashion
Good Times op de Goodwill
Diamond Jewelry in alle soorten en maten
Waar Goedkope Tennis schoenen te vinden
Ralph Lauren Bradford Poplin Shirts voor mannen – Beoordeling
Panasonic VIERA 1080p 600Hz HDTV 50 Beoordeling: Model TC-P50S2
Prachtige Witte Zomer Trouwjurken voor 2013

Leave a Reply