Hoe effectief winkelen op Amazon

Ik ben een Amazon fanatiek. Ik ben ook een koopjesjacht moer. Ik geef het toe. Ik werd hopeloos verslaafd aan Amazon zodra ik geleerd hoe je ‘bank’ die gift cards, en ik krijg ze van overal. My Points, Winster, SwagBucks, Enquêtes sites, noem maar op ik ze vind.
Bank Die Gift Cards
Naar ‘bank’ uw gift cards ga naar Mijn account en klik op de link voor het uitzicht of voeg een gift card. Voer de code in en voegt het toe aan uw totaal. U kunt maximaal 5.000,00 dollar (vijfduizend) dollar gebankt in een keer en je hoeft geen zorgen te maken over het verliezen van de gift card of vervalt in de toekomst.
Vorig jaar kreeg ik meer dan 3000,00 dollar (drieduizend) dollar aan producten van Amazon en mijn totale out of pocket expenses? Minder dan $ 50.00 (vijftig) euro en dat was omdat ik was ongeduldig en wilde niet wachten op de volgende cash out of gift card aan te komen.
Amazone is de koopjesjagers paradijs, maar je moet weten hoe te gaan over het.
Vergelijking Prijzen
Ten eerste, als u op zoek bent naar dat bepaalde item en vind het je zult merken verschillende verkopers en diverse prijzen beschikbaar aan de rechterkant van het scherm. Sommigen zullen minder zijn dan Amazones prijs, maar wacht, kijk naar de verzend-en administratiekosten van de andere verkopers toe te passen, toe te voegen belasting en herberekent de kosten.
De meeste artikelen verkocht door Amazon schip gratis indien de bestelling is meer dan $ 25,00 (vijfentwintig) dollar. Dus je zou kunnen hebben om een ​​aantal kleine gizmo toe te voegen voor twee of drie dollar te duwen om de $ 25 mark. Ook Amazon heeft de belasting in de kosten van het item.
Zoek Die Specials en aanbiedingen
Amazon biedt veel items op 4 voor de prijs van 3 als jullie samen kopen of extra bonus items of abonnementen op tijdschriften. De beste manier om de 4 doen voor 3 specials is om alle vier de items in dezelfde prijsklasse, omdat het gratis item is de goedkoopste. Je wilt niet om drie items te kopen voor $ 25 en je gratis item is $ 5 hebben. U kunt mixen en matchen alle producten die worden aangeboden op de 4 voor 3 special dus ik probeer al mijn artikelen te houden binnen een paar dollar van elkaar.
Compileer lijsten
Ik raad je make-up een aantal zeer gespecificeerd verlanglijstjes.
3/4 Specials
Koop dit en krijg dat
Items in een collectie als kookgerei of gereedschappen die samen gaan
Items die u wilt, maar hebben geen specials
Fillers (goedkope spullen om de $ 25 mark duwen)
Vorig jaar kreeg ik elk stuk van Corning ware, Corelle en Pyrex beschikbaar en niet alleen heb ik betaalt geen verzend-en administratiekosten ik kreeg 25% van elke set gratis en kreeg een heleboel andere kleine bonus items zoals mengen lepels, enz.
Ik heb een Toshiba Netbook PC met 9 uur batterijduur voor een geweldige prijs, rond de $ 299,00. Ik kocht een borduurmachine die was meer dan $ 700,00 (zevenhonderd) dollars en alle extra bijlagen, kreeg ik een Spot Bot Pro Heat Carpet Cleaner (mijn out of pocket kosten 5,95 dollar).
Ik heb een $ 700 set van China dat ik had in een verlanglijstje te sparen voor en dan ving een closeout koopje op 169,00 dollar, dus ik pakte het op en kreeg al de extra’s zoals dienbladen, sauskom, vegetarische gerechten, theepot, enz., met de besparingen.
Ik had een nieuwe back light voor mijn HD-tv, de fabrikant 214,00 dollar wilde, ik raapte het op uit Amazon voor 99,00 dollar met een gift card. De lijst gaat maar door, maar je krijgt het idee.
Great Customer Service and Returns
Het grote ding over het kopen van Amazon is dat ze een uitstekende klantenservice hebben waar een deel van de verkopers niet. Als er iets gebroken of beschadigd is sturen ze een vervanging en betaalt de terugkeer het verschepen op de gebroken item of gewoon vertellen u niet te storen sturen het terug.
Een ander ding, als je een evenement komen en je zou een tekort aan contant geld of niet in staat om eruit te komen en een cadeautje te krijgen – je kunt het kopen op Amazon en hebben het direct verscheept naar de ontvanger – zelfs cadeau verpakt als je wilt.
Dus als u besluit om Amazon winkelen is dit de manier om te gaan over, veel plezier, bespaart veel geld, veel tijd en een aantal fantastische koopjes en gratis spullen in het proces. Veel winkelplezier!

Emerilware 3 pond Automatische Broodbakmachine
Herziening van TOMS Shoes
Op naar de Races 2013: Kentucky Derby Hoeden voor vrouwen
Eco-vriendelijke producten voor uw vogel
Meghan Fabulous Fashions: Fashion recensie
Golden Globe Awards Worst Dressed List: Wanneer (Barry) meer en Moore is veel te veel
Top 5 Mardi Gras Kostuums voor 2013
Het kopen van een koffer
Top Vijf Wedding Flip Flops voor een 2013 bruid
Als cadeau inpakken met een persoonlijk tintje
Koop Souvenir Sieraden and Wear Your Memories hele jaar door

Leave a Reply