Hoe je de perfecte jasje zoeken

Een jasje of blazer is een van de fundamentele garderobe statements voor een vrouw. Ze kunnen kleden spijkerbroek, vullen een pak, of maak een rok een beetje funky. Het vinden van de perfect afgestemd jas kan een karwei zijn, maar als je naar buiten bereid met regels in de hand, kunt u langs alle maybes totdat u de perfecte een voor je. De perfecte jas is een combinatie van uw stijl, fantastische pasvorm en veelzijdigheid.
De Stijl
Het vinden van een jas die jouw stijl past kan worden over een aantal zaken: kleur, versieringen, en het patroon. Als je een beetje meer punk rock, schuiven enkele pieken op de schouders. Als je een meer conventionele zakelijke professional, stok met de neutralen die het beste aanvulling op uw huid toon. Blondjes, blijf weg van zwart omdat het te hard, in plaats daarvan, probeer dan een diepe bruine of een lei blauw. Roodharigen zien er geweldig uit in zo’n beetje alles behalve geel. Brunettes met een bleke huid kan doen ijzige blauw en wit, en olijf teint ziet er geweldig uit met aardse kleuren of pastels. Ga voor een jas in een kleur die je kent zal er goed uitzien op je, en twijfel niet aan denk jezelf door te bladeren door rekken van onflatteuze keuzes.
De Fit
Dit is het belangrijkste onderdeel. Een jas moet bij je passen perfect. De schoudernaad moeten plaatsnemen op je schouders, niet uit. Als de naad van je schouders, de jas is te groot en zal je slordig uitzien. Besteed aandacht aan de houding, dat is waar de bovenste knop raakt op je lichaam. Als u een grotere borst, moet de houding zijn hoger om uw eigen decollete onder controle te houden. De knoppen moeten niet trekken of stam. De jas moet hebben gebogen naden langs de zijkanten, zodat het schetst uw vorm. Vermijd boxy vormen-je misschien denkt dat je een grotere buik te verbergen, maar boxy jassen gewoon je kijkt breder. Als u een grotere midden, zoek een jas met een ingebouwde riem in het midden. Koop geen een die langer is dan je heupen, tenzij je van plan bent een reis terug naar 1987. Als u wilt een grotere onderste helft verbergen, krijg je een jas die cinches in het midden en drijft uit. We krijgen altijd een kledingstuk dat uw grootste deel, en de kleermaker de rest naar beneden past als het niet past.
Veelzijdigheid
Het grote ding over een nietje jas is dat je het kunt dragen met iets, dus je moet waarschijnlijk de hete roze bloemen patroon, tenzij die overeenkomt met de meerderheid van uw voorkomen garderobe-in dat geval, je bent geweldig en we moeten rondhangen. Een van de meest veelzijdige jassen is de boyfriend blazer, maar dat heeft de neiging om een ​​schending van een groot deel van de pasvorm regels. Ze zijn boxier en langer, wat kan een grotere ingelijste vrouw kijken breed en kort. Vermijd het vriendje jack, tenzij je toevallig een 20-iets hipster die weegt zoveel als Kate Moss zijn. Ze begon de trend, dus laat haar voort te zetten.

Super Zaterdag en Online Sales voor de Last Minute Shopper
Zomer Fashion Trends: Western Style
Victoria Beckham: Bouchon Babe
Flip Flop en Sandal Veiligheid voor Uw Overweging
Militaire Kortingen op Populair Wireless Plannen
Emmy Rossum houdingen voor Malibu Magazine, geeft Interview
Top 5 Lente 2013 Modieuze schoen stijlen
Beoordeling: Faded Glory Lounge Pants
Hoe je de perfecte jasje zoeken
Tips voor het wassen van wasgoed en andere Fijne door Hand
Rite Aid Kadobon

Leave a Reply