Hoe maak je een Denim Pocket iPod Holder maken

Het ding over de iPod houders is dat ze komen in een verscheidenheid van kleuren, stijlen en patronen en dat er een geschikte houder voor de meeste elke man, vrouw of kind. Het andere ding over de iPod houders is dat ze geld kosten dat je gewoon niet hoeft te besteden. Natuurlijk kan je naar buiten en kopen als dat is wat je wilt – dat is uw beslissing. Echter, als je wilt dat geld liever besteden aan wat anders, dan moet je misschien leuk om te weten dat je al waarschijnlijk een iPod-houder hebben! Dat wil zeggen, als je een oude spijkerbroek thuis je hebt wat je nodig hebt om een ​​mooie iPod-houder die geschikt is voor jongens, vrouwen en kinderen gelijk te maken. Het is niet moeilijk om het apparaat vervoerder die werkt aan mobiele telefoons en dergelijke te houden ook.
Snijd de achterzak af van een paar volwassen jeans. Als je dat doet, snijd de jeans, ook net onder de zak. De zak zelf, alsmede de onderliggende denim, zal het nieuwe apparaat houder worden. Maak je geen zorgen over hoe netjes je het materiaal voor nu te snijden; gewoon niet gesneden in de zak zelf. Na het verwijderen van de denim kun je dan knippen rond om het te laten lijken veel netter. Als u wilt, kunt u de stof te behandelen met een no-fray oplossing gevonden op ambachtelijke winkels en stof winkels. De vloeistof wordt op de gesneden delen van het materiaal rafelen als het artikel wordt gewassen tijd.
Knip nu de mini pocket van de voorkant van dezelfde spijkerbroek. Deze kleine zak is gevonden ligt gedeeltelijk achter een van de reguliere zakken aan de voorkant. Knip het uit – maar niet de onderliggende denim erachter – en gebruik deze om de flat, die houdt het apparaat vervoerder gesloten te maken. Net als bij de grotere zak kunt u behandelen deze zak met een no-rafelen oplossing. Volg gewoon de aanwijzingen op de fles te doen.
Leg de kleine zak halverwege op de grote zak om te zien hoe breed de kleine is tegen de grote. Plaats een markering op elke zijde van het zakje. Teken de merken aan de top van de grote zak. Dit geeft je een leidraad voor de waar naar de vouwen in de grote zak. Leg de kleine zak voor het moment en vouw de grote zak wanneer de merken in. Vouw de zijkanten naar achteren en gebruik dan stoflijm te beveiligen. Hoewel u hete lijm gebruiken om de denim houden deze versie is niet wasbaar of zal uiteindelijk uit elkaar vallen in de was. Om de lijm naar de denim pakken kan het nuttig zijn om een ​​baksteen of een boek op de top van de zak totdat de lijm droogt zetten.
Nadat de lijm van de grote zak droog je dan werken met de kleine zak. Ten eerste, neem een ​​klittenband stip of vierkant en bevestig deze aan de achterkant, aan de onderkant van de zak. U kunt lijm of niet-klevende klittenband, maar hoe dan ook te gebruiken, is het aanbevolen dat u ook de stof lijm gebruiken om het te bevestigen. De lijm klittenband blijft plakken voor een tijdje, maar heeft de neiging om weg te trekken van de denim na het gebruik van het een paar keer. Lijm nu de rechte eind van de kleine zak op het rechte eind van de grote zak. Draai de grote zak, zodat de rechte kant, of bovenkant van de zak, naar u toe. Draai de kleine zak, zodat de platte kant, of de bovenkant van de zak, wordt van u af gericht. Voeg de lijm de grote zak vervolgens het zakje zodat het is gelijmd op de rechte zijde van de grote zak. Dit kleine pocket draait nu in de open ruimte van de zak om een ​​klep die het apparaat zal houden in de drager te maken. Gewoon vouw de kleine zak over, markeren de plaats waar het klittenband dot voldoet aan de belangrijkste zak, en voeg dan de andere klittenband stip of vierkant.
Zorg ervoor dat, voordat u begint met dit project, kunt u uw apparaat lag op de grote zak om te zien hoe breed je nodig hebt om de drager te maken. Zorg ervoor dat een kleine hoeveelheid vrije ruimte aan elke zijde van het apparaat, je meten, om ruimte mogelijk maken het toestel glijden in en uit de gerede drager. Hoewel het basisontwerp is voltooid, kunt u toevoegen versieringen aan de houder te individualiseren. Fake juwelen, pailletten, knopen, verf markers, rubber stamping of zelfs lijm-op appliques kunnen allemaal worden gebruikt om de denim houder te maken in het ontwerp dat u wilt. Het is altijd erg leuk om dingen zelf, en als je dat doet, je geld te besparen en een one-of-a-kind item. Iedereen wil weten waar je hebt je fantastische iPod-houder en nu zal het aan jou om te beslissen of je ze vertelt of niet!

Prom Dresses in Dayton, Ohio
10 Tips over hoe om te Look 10 Pounds Thinner
Is Wal-Mart echt de goedkoopste plaats om uw boodschappen te kopen?
Dag-of nachtdiensten
Hoe te Apparatuur, Kleding en accessoires Pick voor alpineskiën
Het nemen van retouren
Product Review: Kuhn Rikon Nonstick Santoku Knife
GreenPan Roestvrij staal Ultimate Gourmet Cookware Set door Todd Engels
Waarom merkkleding kost zo veel
Vind je Perfect Prom Dress Sewing Pattern Online
De Beste zomer accessoire is iets geld niet kan kopen

Leave a Reply