Hoe te DJ: Populaire Apparatuur Merken die u moet gebruiken

Als je gaat om DJ apparatuur aan te schaffen, moet u niet vergeten dat merken zijn alles. Als DJ, u alleen de beste kwaliteit apparatuur om voor u om een ​​goede kwaliteit geluid geven van de muziek die je speelt.
Dus, wat zijn de populaire merken die u zou moeten overwegen te kopen?
Om te beginnen, de populaire merken zijn onder andere, American DJ, Denon, Numark, Odyssey, M-Audio, Pioneer, Tweelingen, Chauvet, en Stanton. Dit zijn de merken die je moet voor kijken in DJ-apparatuur. Niet alleen dat deze garanderen een lange houdbaarheid, maar deze merken zal ook zorgen voor een hoge kwaliteit van de prestaties, die essentieel is voor DJ’s.
Numark is een van de meest populaire apparatuur merken die dj’s gebruiken. Numark produceert een breed scala van mixers, DJ CD-spelers en platenspelers. Een van de nieuwste producten Numark is de DJ DVD Mixing Console. Bekend bij een van de pioniers van de computer DJ met zijn eerste mix software genaamd Cue, kunt Numark u voorzien van de beste geluidskwaliteit in DJ-apparatuur.
De PT01 is een van de meest populaire producten vervaardigd door Numark. Dit is een riem aangedreven draaitafel die een ingebouwde patroon en verwijdering stylus heeft. Andere producten die Numark produceert, die ook erg populair onder veel DJ’s zijn de iDJ mixer, Dimensie 4 versterkers en de Numark Total Control software.
Als je gaat voor American DJ, dan moet je niet vergeten dat deze fabrikant staat bekend om zijn verlichting producten. Het produceert een van de beste lasers, lampen, oscillatoren, mist of nevel machines, centerpieces, LED’s en vele andere verlichting systemen die essentieel zijn in de partijen. Als u op zoek bent naar verlichting producten, kan American DJ bieden u de beste kwaliteit verlichting.
Een andere populaire merk is Pioneer. Bekend om zijn hoge kwaliteit DVD Video en CD decks die in staat zijn te spelen MP3’s, zult u merken dat Pioneer kan u maximale geluidskwaliteit. Voor tabletop spelers, kunt u overwegen het kopen van Pioneer DVJ-1000. Deze bijzondere speler zal u toelaten om MP3-bestanden af ​​te spelen en het biedt ook een preview monitor, die veel informatie geeft. Dit betekent dat het niet meer nodig om weergavemodi schakelen. Pioneer is ook een van de toonaangevende producenten van luidsprekers.
Als u liever Denon, dan wil je de DN-HS5500CD. Dit is een van de nieuwste producten DENON’s en het biedt directe aandrijving multimedia speler en controller. Het heeft ook 2 decks en het heeft een DC aandrijving en USB-interface. Bekend voor het produceren compacte onderdelen, zult u in staat zijn om DENON’s producten te gebruiken wanneer dat nodig is DJ op een tijd evenementen en feesten.
Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit mixers, draaitafels, en console gevallen samen met een breed scala aan accessoires voor DJ’s, Odyssey is het merk dat je moet gaan voor.
Dit zijn slechts enkele van de populaire DJ-apparatuur merken dat je moet gaan voor. Als je serieus bent over uw DJ carrière en je wilt om het te maken naar de grote competities en het spelen voor grote clubs en grote evenementen te starten, moet je nooit overwegen iets minder. Altijd gaan voor merken die hoogwaardige prestaties te bieden.

De Tushee Beoordeling
Is Wal-Mart echt de goedkoopste plaats om uw boodschappen te kopen?
Heetste 2013 Prom Dress Styles: Ruffles, Stippen, lage rug, en de ballerina
Authentieke Louis Vuitton Handtassen Koopgids
Een overzicht van de John Paul Gaultier voor Target Collection
Top 5 Gold bruidsmeisje schoenen minder dan $ 20 voor 2013
Goedkope Manieren om de waarde van uw Flea Market Items verbeteren
Een gids voor Chinese / Aziatische restaurants in Fredericksburg, VA
Items retourneren voor een Online Retailer – 5 Aandachtspunten met betrekking tot
Bulletproof Fashion – Bescherming van het Leven in de Hood
Gratis Manieren om Haïtiaanse aardbeving Help 2013 Overlevenden

Leave a Reply