Hoe te om Uw Eigen Super Sexy Bikini maken

Deze zomer maakt het echt niet uit hoe groot of vorm van uw lichaam is. Het is helemaal in stijl aan sport sexy en er nauwelijks badmode. Winkelen voor zwemkleding kan een beproeving zijn. Het kan zo veel leuker om het uitzoeken van uw eigen stof en je eigen sexy bikini te maken.
De beweegbare triangel bikini stijl is de gemakkelijkste te leveren aan en werkt voor elke lichaamsgrootte of vorm. Het leuke aan het maken van de top is dat je kiezen hoe groot je de driehoeken zijn en hoe kaal je durft te willen. Hier zijn de dingen die je nodig hebt om je eigen sexy zwempak te maken.
1. Twee meter van welke stof die u kiest
2. Schaar
3. Meetlint
4. Naald en draad
Aan de slag: Het eerste wat je zal willen doen is een aantal eerlijke maten van uw lichaam. In het bijzonder, je borst net onder uw borsten, de lengte van net onder je borst naar welk deel van het u het wilt bedekken om. U zult dan willen een eerlijke meting van de onderkant van links naar rechts en je voorste krijgen van rand tot rand die u wilt dekken.
U begint met het snijden van lange lengtes van dun materiaal dat u kunt oprollen en naai dicht om te gebruiken als je banden met je sexy bikini top. Je zal een lange een die past om uw borst meting nog nodig hebt en hebben genoeg overblijft om te binden. U zult ook moeten twee lengtes toe te voegen aan de bovenkant van je borst driehoeken voor de zwembroek top.
Rol het materiaal en naai het zo dicht dat het kan worden getrokken en gedraaid wanneer u bind je zwembroek. Het is belangrijk om goed te naaien deze stukken, zodat ze niet uit elkaar vallen.
Het kiezen van materiaal voor uw Sexy Bikini: Er zijn zo veel plaatsen waar je kunt gaan om materiaal te kiezen. Ik vond een aantal zeer interessante en unieke materialen hier. Meeste ambachtelijke winkels en bijna alle Walmart winkels een variëteit van materialen ook.
De trend dit jaar is om te gaan zo kaal mogelijk, zodat, wilt u misschien een zeer pure materiaal of zelfs iets dat is gebreid overwegen. Bedenk hoe zien door het materiaal zal zijn als het nat is wanneer u het te kiezen en hoe goed het zal houden in het water.
Als u ervoor kiest om te gaan met een materiaal dat wordt gebreid, wilt u misschien overwegen waar de gaten zijn en hoe groot ze zijn. Wees zo gewaagd als je wilt dit jaar. Als u wilt gaan met een zeer open pure gebreide stof, precies dat doen.
Het snijden van de Bikini Top Driehoeken: Het is tijd om de verlegen verliezen en echt beslissen over hoe sexy je wilt kijken het dragen van dit pak. Als je leest modebladen, zult u merken dat alle lichaamsvormen worden aangemoedigd om het blote allemaal dit jaar. Denk aan de grootte van uw borsten en hoeveel je echt wilt om te pronken.
Knip uw driehoeken laat genoeg ruimte over de lange onderkant om het oprollen en het naaien om zich voor de snaren door te laten. Dit maakt het ook mogelijk om de grootte van de driehoeken in en buiten passen.
Naai de twee stukken touw naar de toppen van je driehoeken. Zorg ervoor dat u extra steken gebruiken en deze stukken hecht af, zodat ze niet uit elkaar vallen tijdens het zwemmen. Rijg uw lang stuk door de bodem van uw twee top bikini driehoeken en je hebt al klaar met de bovenkant van je bikini.
Het snijden van de Bodem van de Bikini: Dit is weer de tijd om te beslissen hoeveel je wilt pronken. U kunt letterlijk de bodem om uw pak met een keer snijden. U wilt snijden uw bodems dezelfde vorm als een zandloper met lang genoeg handvatten op elke hoek te zijn de banden met je bikini bottoms.
U zult ook willen om genoeg ruimte te naaien rond de randen van het materiaal om je pak geven een zeer afgewerkte look te verlaten. Vergeet niet dat je altijd kan een beetje van de banden afgesneden als je ze te lang en dat is veel makkelijker dan het toevoegen van extra als je ze te kort.
Als je een zeer mooi gevormde vrouw en het prettiger zijn om je billen te dekken, dan precies dat doen. U kunt een rok, zelfs toe te voegen aan je bikini bottoms. U kunt altijd uw top extra zien door middel van of schraal en houd je billen een beetje meer gedekt.
Het belangrijkste onderdeel is om plezier te hebben. Wees uniek en geniet van het maken van uw badpak zo bijzonder als je bent. Veel plezier op de zwembaden en de stranden van dit jaar. Geniet van het lichaam dat je hebt en houd je hoofd hoog als je laat het zien aan de wereld.
Als je genoten hebt van dit ambachtelijke idee van mij, kunt u overwegen op zoek hier voor meer van mijn knutselideeën.
Bronnen: joannjoann / home / home.jsp
walmart

Penny Veiling Phenomenon
Up & Up Dubbele rits Sandwich Tassen
Jeans trends voor het voorjaar 2013: Destroyed Denim is terug met klasse
Kleur blokkeren om Paint T-shirts Spray
Vijf Beste Peep-Toe laarsjes voor het voorjaar
Groene Tips voor ecologisch Kleding Winkelen
Modeling Categorieën dat je lichaam het type, leeftijd, en Image Fit
Attracties in Atlanta
Waarom merkkleding kost zo veel
Z-Spoke Kleding door Zac Posen
De Top 3 Plaatsen om te Coupons op het Internet Print

Leave a Reply