Hoe wordt olie Reinig van Suede

Suede is een populair materiaal dat wordt gebruikt in de koude maanden talloze producten te maken. Suede is eigenlijk de huid van een dier en is stevig en duurzaam. De stof kan zo delicaat als zijde. Het is gevoelig voor vlekken. Olievlekken kan lastig voor suède. De eigenschappen van olie maken het moeilijk om te verwijderen van suède. Omdat suède is de huid, het werkt op dezelfde manier huid doet wanneer u lotion of olie van toepassing zijn. Met behulp van de juiste producten en technieken is het nog steeds mogelijk om een ​​olie uit vlek van suède, zonder het vernietigen van de schoonheid van het item.
Dingen die je nodig hebt: * maïszetmeel of talkpoeder
* Rags
* Gedistilleerd witte azijn
* Bowl
* Oude tandenborstel
* Minerale geesten
* Art gom gum
* Suede borstel
Stap 1
Meng maïszetmeel en talkpoeder. Breng vervolgens het droge mengsel direct op de olievlek. Tik op het vermogen mengsel in de olie met jou wijsvinger. Dit bevordert de olie om de olie te absorberen uit de suede item. Moet laat het mengsel zitten en de olie absorberen minimaal 1 uur. Als je kan zorgen dat de vlek te worden opgenomen voor een langere periode van tijd dan moet je.
Stap 2
Neem een ​​schone, droge washandje en wrijf voorzichtig het poeder uit de suède. Gebruik de washandje om ervoor te zorgen dat alle restanten van de olie en poeder en verwijderd uit de suède item.
Stap 3.
Giet een beetje witte gedistilleerde azijn in een schaal. Plaats een tandenborstel in de azijn. Breng de azijn gedrenkte tandenborstel om de olie vlek op de suède item. Wrijf de vlek met behulp van kleine cirkels.
Stap 4
Neem een ​​schone droge washandje en dep de natte plekken op de suède item. Verwijder zoveel mogelijk vocht. Laat de suède op natuurlijke wijze drogen. Kijk naar je suède kledingstuk om ervoor te zorgen dat er geen olie meer plekken.
Stap 5
Als u vindt dat de olie vlek nog steeds aanwezig is, is er een andere optie. Doe wat terpentine op een schone doek. Veeg de terpentine over de olie vlek. Voeg meer van de maïzena en talkpoeder mengsel over de terpentine. Deze keer wacht enkele uren voor de terpentine en het poedermengsel te drogen. Veeg alle verblijven een droog met een droge doek.
Stap 6
Re gebruik maken van de witte gedistilleerde azijn gedrenkte tandenborstel. Wrijf de vlek met de tandenborstel in kleine cirkelvormige bewegingen. Herhaal deze procedure indien nodig het verwijderen van de olievlek.
Stap 7
U hebt de mogelijkheid het gebruik van een kunst gom gum om olie vorm suède verwijderen. Met behulp van deze gum kan schadelijk zijn voor het item zelf bij onjuist gebruik. Wees extra voorzichtig bij het gebruik van een kunst gom gum. Absorberen zo veel olie kan door de absorberende vermogen mengsel. Vervolgens wrijf de gum van de olievlek tot het niet meer zichtbaar. Wrijf niet te hard of je kan schade aan uw suède items.
Stap 8
Herstel de suède door te poetsen met een suède borstel.

Acqua Di Gio van Giorgio Armani Spray 6,7 ml voor uw Fragrance Collection
Designer Wedding Shoes: Top 5 Summer Shoes
Wat kunt u verwachten mannen om te dragen
Top Online Gratis Samples
American Apparel: Modieuze Basics en accessoires Gemaakt in de VS
De beste garderobe basics voor vrouwen
Het is een zaak van Koper Beware als het gaat om Home Shopping Network en Diane Gilman
Authentieke Louis Vuitton Handtassen Koopgids
Holiday Gift-Giving – The Aftermath
Natural Wonder: The Rat Koning
The Bath, Moving Out in de Lounge

Leave a Reply